Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн.
Фільтри
23 грн
(1)

OstroVit Beta-Alanine SHOT - рідкий підсолоджений бета-аланін для посилення ліполізу і збільшення ефективності тренувань. Дуже добре підходить для тих, хто займається силовими тренуваннями.

Купити
278 грн
(2)

Trec Beta-Alanine Powder – бета-аланін в формі порошку. Підтримує м’язову продуктивність під час і аеробних, і анаеробних тренувань. Допомагає посилити витривалість. Сприяє правильному енергетичному обміну.

Купити
295 грн
(1)

OstroVit Beta-Alanine 2400 – високоякісний бета-аланін в капсулах. Підвищує витривалість, працездатність та результативність тренувань. Зменшує кислотність м’язів. Сприяє збільшенню сухої маси тіла.

Купити
248 грн
(1)

Trec Beta-Alanine 700 – високоефективний бета-аланін у желатинових капсулах. Підвищує рівень карнозину в м'язах, який відповідає за зниження кислотності. Допомагає тілу справлятися з найважчими тренувальними завданнями.

Купити
689 грн
(1)

NOW Beta Alanine 750 мг – високоякісний бета-аланін в рослинних капсулах. Надає м’язам силу та витривалість. Відстрочує м’язову втому.

Купити
996 грн
(0)

NOW Sports Beta Alanine Powder – високоякісний чистий бета-аланін в формі порошку. Підвищує м'язову витривалість. Затримує м'язову втому. Допомагає досягати кращих спортивних результатів.

Купити
543 грн
(1)

BioTech (USA) Beta Alanine - капсульована добавка бета-аланіну для покращення результатів тренування, прискорення відновлення, зняття втоми. Бета-аланін сприяє підвищенню рівня карнозину, що покращує роботу скелетних м'язів.

Купити
382 грн
(0)

Sporter Beta Alanine 750 мг – високоякісний бета-аланін в желатинових капсулах. Захищає м’язову тканину від закислення. Зменшує втому. Підвищує інтенсивність тренувань. Прискорює відновлення після них.

Купити
445 грн
(1)

OstroVit Beta-Alanine 2400 – високоякісний чистий аланін в капсулах. Підвищує витривалість, працездатність. Робить тренування більш результативними. Зменшує кислотність м’язів. Уповільнює настання м’язової втоми.

Купити
778 грн
(1)

AllMax Beta-Alanine 400 грам - добавка бета-аланіну, попередника оксиду азоту, який посилює кровообіг і знижує внутрішньом'язове закислення. Надає сил та витривалості, підвищує працездатність.

Купити
761 грн
(0)

BioTech (USA) Beta Alanine – порошкова монодобавка бета-аланіну. Зміцнює скелетні м'язи та покращує їхню роботу, знімає втому, підвищує результативність тренування. Необхідний для вироблення карнозину. Без цукру, лактози та діоксиду титану.

Купити
495 грн
(0)

Kevin Levrone Gold Line Gold Beta Alanine – високоефективний бета-аланін в формі порошку. Слугує прекурсором карнозину. Підвищує витривалість. Покращує продуктивність під час виконання вправ з високою інтенсивністю.

Купити
398 грн
(1)

EnergiVit Beta Alanine Drinking Powder – високоякісний 100%-но чистий бета-аланін в формі порошку. Посилює витривалість. Усуває неприємні відчуття в м’язах після фізичних навантажень. Підтримує відновлення м’язових волокон.

Купити
298 грн
(0)

EnergiVit Beta-Alanine 1250 mg – високоефективний бета-аланін в таблетках. Підвищує силові показники. Чинить анаболічну дію. Покращує продуктивність тренувального процесу.

Купити
448 грн
(0)

Nutrend Beta-Alanine Compressed Caps – високоякісний бета-аланін, збагачений L-гістидином, а також вітамінами B6 і B5, в особливих желатинових капсулах. Сприяє виробленню карнозину, який захищає білки від окислення і покращує працездатність м’язів. Сприяє зменшенню втоми та виснаження.

Купити
338 грн
(2)

Adrenaline Beta Alanine 2500 мг 100 капс – добавка амінокислоти бета-аланіну. Підтримує кислотно-лужний баланс у м'язах, підвищує запаси оксиду азоту, покращує кровообіг.

Купити
321 грн
(0)

VPLab Beta Alanine 750 mg – високоефективний бета-аланін в рослинних капсулах. Підтримує виробництво карнозину. Послаблює м’язову втому, зменшуючи кислотність м’язів. Підвищує продуктивність під час виконання високоінтенсивних вправ.

Купити
598 грн
(1)

Olimp Beta-Alanine Xplode Powder для професійних спортсменів і активних людей- це високоякісний бета-аланін, збагачений, вітаміном B6 і L-гістидину. Вирішує проблему підвищеної стомлюваності і недостатньої витривалості.

Купити
850 грн
(0)

MST Beta-Alanine RAW 2500 mg – високоефективний бета-аланін в формі порошку. Активізує рівень карнозину в організмі. Збільшує витривалість, силу. Допомагає витримувати більші робочі навантаження.

Купити
399 грн
(1)

Real Pharm Beta Alanine Powder – амінокислота бета-аланіну з цитрусовими смаками. Знижує кислотність м'язових волокон, збільшує витривалість, прискорює набір м'язової маси, знімає втому.

Купити
239 грн
(0)

Порошок для приготування напоїв ALLNUTRITION - BETA ALANINE - це добавка на основі амінокислоти бета-аланін з додаванням таурину і вітаміну B6. Сприяє швидкій регенерації, знижує фізичну втому і має антикатаболічну дію.

Повідомити
485 грн
(0)

Scitec Nutrition Beta Alanine 150 капс - передтренувальна добавка бета-аланіну для підвищення рівня карнозину. Прискорює виведення з м'язів молочної кислоти, збільшує витривалість, знімає болючі відчуття.

Повідомити
489 грн
(0)

IronFlex Beta-Alanine 500 грам - бета-аланін для підвищення інтенсивності тренувань. Нормалізує кислотно-лужний баланс у м'язових клітинах, підвищує витривалість.

Повідомити
358 грн
(1)

Харчова добавка Activlab Beta Alanine Xtra - це передтренувальна підготовка з підвищеним вмістом бета-аланіну. При регулярному прийомі збільшує витривалість, темп роботи і знижує стомлюваність.

Повідомити
310 грн
(1)

Real Pharm Beta Alanine 1100 мг – високоякісний бета-аланін у капсулах. Підвищує загальну працездатність. Сприяє збільшенню м'язової сили. Покращує концентрацію. Робить тренування ефективнішими.

Повідомити
298 грн
(0)

Харчова добавка в капсулах AllNutrition Beta-Alanine Endurance Max містить амінокислоту бета-аланін з додаванням таурину і вітаміну B6. Сприяє швидкій регенерації, знижує фізичну втому і має антикатаболічну дію.

Повідомити
219 грн
(1)

MyProtein Beta-Alanine – високоефективний бета-аланін у порошковій формі. Покращує показники сили, продуктивності, витривалості. Протидіє руйнуванню м'язів. Активізує процеси їх відновлення.

Повідомити
278 грн
(0)
Повідомити
288 грн
(0)

IronFlex Beta-Alanine 200 грам - розчинна амінокислота бета-аланін для підвищення рівня карнозину, швидкого зростання рельєфних м'язів та захисту їх від катаболізму.

Повідомити
248 грн
(1)

UNS Beta Alanine 200 грам - амінокислота бета-аналіну, що збільшує показники сили та витривалості, підвищує ефективність тренувань та посилює пампінг.

Повідомити
397 грн
(1)

MST Beta-Alanine 300 грам - бета-аланін для підвищення ефективності тренувань. Виводить із м'язів токсини, збільшує витривалість, відсуває момент втоми, покращує скорочуваність м'язів.

Повідомити
244 грн
(0)
Повідомити
675 грн
(0)

Applied Nutrition Beta Alanine 1500 mg – високоефективний бета аланін в рослинних капсулах. Підтримує білковий синтез. Зменшує втомлюваність під час занять спортом. Підвищує витривалість та продуктивність при виконанні високоінтенсивних вправ.

Повідомити
373 грн
(1)

Quamtrax Nutrition Beta Alanine – чистий β-аланін з дуже хорошою біодоступністю в рослинних капсулах. Відіграє важливу роль в синтезі карнозину, який допомагає запобігти втомі м’язів. Покращує стійкість до навантажень.

Повідомити
168 грн
(2)

Sporter Beta Alanine – високоякісний бета-аланін в капсулах. Допомагає знизити рівень молочної кислоти у м’язах. Позитивно впливає на енергетичний обмін. За рахунок цього посилює витривалість.

Повідомити
267 грн
(1)

Sporter Beta Alanine Powder – високоякісний бета-аланін в формі порошку. Покращує витривалість. Забезпечує здоровий енергетичний обмін. Допомагає позбутись болю у м'язах після тренування. Активізує відновлення після травм.

Повідомити
544 грн
(0)

MST Beta Alanine Caffeine – високодозована амінокислота бета-аланін, підсилена кофеїном, в таблетках. Допомагає набрати м'язову масу. Сприяє підвищенню продуктивності тренувань.

Повідомити
469 грн
(1)

AllNutrition Beta-Alanine Endurance Max 500 грам - суміш бета-аланіну, таурину та вітаміну В6. Знімає втому, пригнічує катаболізм, нормалізує кислотність м'язів, забезпечує пампінг.

Повідомити
438 грн
(1)

OstroVit Beta-Alanine 800 300 капс – добавка модифікованої амінокислоти аланіну, необхідна для виробництва карнозину. Карнозин виводить із м'язів молочну кислоту, знімає втому, прискорює відновлення.

Повідомити
-7%
273 грн 294 грн
(1)

OstroVit Beta Alanine - порошкоподібний ізомер аланіну, розроблений для тих, хто бажає проводити тренування з максимальною користю. Збільшує м'язову витривалість, дозволяє подовжити час занять спортом.

Повідомити
597 грн
(1)

Beta-alanine Xplode від Olimp - це відмінний передтренувальний комплекс для любителів і професійних спортсменів. Сприяє зниженню стомлюваності і підвищенню фізичної працездатності.

Повідомити
448 грн
(2)

MyProtein Beta Alanine – високоякісний бета-аланін у порошковій формі. Підвищує рівень карнозину. Протидіє стомлюваності. Стимулює анаболічні процеси.

Повідомити
378 грн
(1)

Olimp Beta-alanine Carno Rush Mega Tabs –це харчова добавка з властивостями аниоксиданту, призначена для людей з високою фізичною активністю. Допомагає забути про втому і працювати, підвищуючи до максимуму свою витривалість та працездатність.

Повідомити
275 грн
(0)

Beta-Alaninе від Activlab - це висока доза бета-аланіну в капсулах. Сприяє швидкому зростанню м'язової маси і знижує ризик втрати м'язових волокон через виснажливі тренування.

Повідомити
300 грн
(0)
Повідомити
465 грн
(1)

KFD Premium Beta-Alanine - це чистий бета-аланін, за допомогою якого можна підвищити поріг витривалості, зняти втому, подовжити і якісно поліпшити тренувальний процес. Продукт абсолютно нешкідливий і не має побічних ефектів.

Повідомити
259 грн
(1)

Trec Beta-Alanine 700 - капсульований бета-аланін для підвищення витривалості, збільшення енергетичного потенціалу і захисту клітин від вільних радикалів. Підвищує фізичну і розумову активність, знімає біль.

Повідомити
146 грн
(0)

Trec Beta-Alanine 700 (60 капс) - капсульований бета-аланін. Застосовується для швидкого росту і відновлення м'язових волокон. Знімає м'язовий больовий синдром, підходить для аеробних і анаеробних тренувань.

Повідомити
322 грн
(0)

Nosorog Beta-alanine - порошкоподібна добавка, яка містить бета-аланін для збільшення комфортності тренувань, скорочення періоду відновлення, захисту м'язів від руйнування. Знімає втому, перешкоджає утворенню молочної кислоти.

Повідомити
256 грн
(1)

6PAK Nutrition Beta-Alanine - амінокислотний комплекс, основу якого складає бета-аланін. Дана речовина захищає від болю та втоми, запобігаючи виробленню молочної кислоти, і сприяє підвищенню якості тренувань.

Повідомити
467 грн
(1)

Порошок для приготування напоїв ALLNUTRITION - BETA ALANINE - це добавка на основі амінокислоти бета-аланін з додаванням таурину і вітаміну B6. Сприяє швидкій регенерації, знижує фізичну втому і має антикатаболічну дію.

Повідомити

Бета-аланін – амінокислота, що входить до складу більшості різновидів протеїну. Сприяє не тільки набору м'язової маси і поліпшення фізичних характеристик, але і позитивно позначається на стані головного мозку, розумової діяльності, завдяки чому і заслужила таку велику популярність на сучасному ринку спортивного харчування.

Що таке бета-аланін?

Бета-аланін – речовина, що належить до аміногрупи замінних амінокислот. Присутній в організмі, але для досягнення позитивних результатів потрібне залучення додаткових джерел бета-аланіну. Міститься в більшій частині білків і сприяє кращому їх засвоєнню, що вкрай важливо при бажанні наростити мускулатуру.

Кому стане в нагоді бета-аланін?

Бета-аланін сприятливо впливає на здоров'я. Успішно застосовується як в спортивній сфері, так і медичній практиці. Дана добавка просто необхідна людям, які ведуть активний, насичений спосіб життя, що піддають свій організм частим розумовим або ж фізичним навантаженням. Допомагає прискорити відновні процеси, підняти загальний тонус і підвищити енергетичний потенціал, що важливо у всіх сферах сучасного життя.

Ідеально доповнює вегетаріанське харчування, оскільки отримати належну кількість білка і амінокислот з рослинної їжі практично неможливо.

Добре позначається на репродуктивній системі. Представницям прекрасної статі у віковій категорії старше 40 років бета-аланін допомагає відсунути настання клімактеричного періоду, а також усунути неприємні симптоми, характерні для менопаузи. Чоловікам - дарує стимуляцію лібідо і значне поліпшення потенції, еректильної функції.

Дана добавка необхідна і людям, що займаються інтелектуальною працею, студентам, оскільки позитивно позначається на мозкових функціях, покращує пам'ять, здібності до концентрації уваги.

Ефекти бета-аланіну

Застосування бета-аланіну сприяє досягненню цілого ряду позитивних ефектів:

  • Підвищення енергетичного потенціалу;
  • Стабілізація продукування гормональних речовин;
  • Позитивний вплив на стан і функціонування центральної нервової системи;
  • Нормалізація показників глюкози в крові;
  • Зміцнення імунної системи;
  • Помірне жироспалювання;
  • Блокування ознак перевтоми, синдрому хронічної втоми;
  • Підвищення витривалості і працездатності;
  • Стабілізація апетиту;
  • Виведення продуктів обміну і метаболічного розпаду з організму;
  • Нормалізація артеріального тиску;
  • Антиоксидантний захист.

А що ж з побічними ефектами?

Бета-аланін зазвичай добре переноситься, не провокуючи небажаних реакцій, але в деяких випадках є ймовірність прояву незначних побічних ефектів:

  • Почервоніння і гіперемія шкірних покривів
  • Підвищення місцевої температури тіла

Як правило, подібні симптоми виникають через 15 хвилин з моменту прийому добавки і зникають самі через кілька годин.

Дуже рідко спостерігаються такі неприємні наслідки, як судомний синдром, нудота, напади блювоти, безсоння. Усунути їх можна шляхом корекції схеми прийому і зменшення добової дози бета-аланіну.

Фахівці не рекомендують вживати добавки на основі даної речовини більше 3 місяців без перерв, щоб уникнути порушення ниркових і печінкових функцій.

Бета-аланін в спорті та бодібілдингу

Бета-аланін дуже затребуваний серед професійних спортсменів та новачків. Спортсмени цінують даний продукт за наступні його якості:

1. Захист м’язової тканини

Вживання бета-аланіну супроводжується значним підвищенням концентрації карнозину в м’язах. Результати досліджень показують, що карнозин слугує важливим буфером в м’язовій тканині. Він запобігає закисленню середовища під час інтенсивних вправ.  А, як відомо, збільшена кислотність – одна з головних причин м’язового виснаження.

2. Додатковий заряд енергії

Аланін відіграє вагому роль в глюконеогенезі. Тобто він може трансформуватись в глюкозу безпосередньо в печінці. Можливий і зворотній процес. Посилення синтезу глюкози забезпечує додаткову енергію для організму. Тому добавки з бета-аланіном широко використовуються в дисциплінах, для яких характерні значні витрати енергії на тренуваннях та змаганнях (гребля, важка атлетика, армрестлінг, альпінізм, бодібілдинг тощо).

3. Збільшення сили, витривалості, продуктивності

Зокрема доведено, що бета-аланін суттєво підвищує ефективність виконання високоінтенсивних фізичних вправ, що тривають  1-4  хвилини, а також тривалість роботи до знемоги (до відмови). Також дослідження показують, що він покращує результати забігів на 800–1500 метрів, греблі на 2000 м і плавання на 100–200 метрів.

Плюс до всього бета-аланін забезпечує:

  • Яскраво виражений анаболічний ефект;
  • Придушення катаболізму;
  • Ефект пампінгу;
  • Попередження нервово-м’язової втоми;
  • Більш успішне виконання тактичних задач під час фізичних навантажень;
  • Усунення підшкірного жиру;
  • Швидке відновлення.

Люди, що займаються спортом професійно, можуть підібрати самостійно собі препарати з бета-аланіном, а от новачкам слід обов'язково консультуватися з тренером.

Як приймати бета-аланін?

Бета-аланін рекомендується вживати в дозуванні, що становить близько 3-4 г протягом доби. Спортсменам, які займаються важкими видами спорту, добова доза збільшується до 6-7 г.

Щоб уникнути побічних ефектів, спеціалісти рекомендують розділити добову дозу на кілька прийомів (не більше 2 г за раз) і вживати бета-аланін разом із їжею.

Добавку рекомендується приймати протягом 1-1,5 місяця. Після цього слід зробити перерву в кілька тижнів і при бажанні знову повторити курс.

Бета-аланін можна комбінувати зі звичайною харчовою содою для підвищення витривалості; з креатином для збільшення фізичної продуктивності в силових видах спорту; а також з кофеїном, BCAA, сироватковим протеїном і донаторами азоту.

Купити beta alanine за найвигіднішими цінами можна в нашому інтернет-магазині спортивного харчування або в наших стаціонарних магазинах.

Часто задавані питання

Ціна на Бета-аланін від 23 грн до 996 грн.

Замовити Бета-аланін Ви можете на нашому інтернет-магазині WaySport.ua через корзину, а також по телефону або прийти в наші офлайн магазини за адресою:

  • Черкаси, бул. Шевченка 385, ТРЦ Depot, 2 поверх;
  • Черкаси, бул. Шевченка, 195;
  • Кропивницький, вул. Велика Перспективна 48, ТРЦ Depot, 1 поверх.

Доставка Бета-аланін здійснюється Новою поштою, УкрПоштою, а також доступний самовивіз із наших магазинів.

Оплатити Бета-аланін Ви можете картою на сайті або під час отримання товару у відділені Нової пошти. У випадку, якщо Ви оформили самовивіз із наших магазинів за товар можете оплатити на касі магазина.

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173