Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн.
  • Scitec Nutrition Lutein 90 капс
Scitec Nutrition Lutein 90 капс
Немає в наявності
190 грн

Scitec Nutrition Lutein 90 капс - добавка лютеїну, антиоксиданту та провітаміну А, що захищає клітини макули (жовта пляма ока) та кришталик від шкідливого впливу ультрафіолету та окислення вільними радикалами.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 50 грн
Укр поштавід 35 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Lutein 90 капс

Всю інформацію з навколишнього світу людина сприймає через органи чуття. Від 80 до 90% цієї інформації надходить через зорові органи. Ефективно та якісно підтримувати їх у належному стані завдання не лише для спортсменів та атлетів, а й для всіх, хто піклується про стан свого здоров'я. Пропонуємо вам чудовий засіб для оздоровлення зорових функцій – препарат Lutein від компанії Scitec Nutrition, розроблений на основі лютеїну.

Лютеїн є основною похідною зеаксантину, який утворюється в очних тканинах і служить головним пігментом жовтої плями, що знаходиться в центрі сітківки. Саме це місце і відповідає за якість зорових функцій.

Лютеїн і зеаксантин частково поглинають сонячний спектр, утворюючи захисний екран, і мають антиоксидантні властивості, нейтралізуючи ту частину спектра, яка все ж таки потрапляє на сітківку. Нестача лютеїну може призвести до прискорення негативних змін в очних тканинах і, як наслідок, погіршення зору.

Ця проблема насьогодні актуальна як ніколи, адже за нашої екології, коли озоновий шар атмосфери зменшується, відсоток ультрафіолету, що діє на нас, збільшується. Плюс до цього, солідний внесок у цей процес робить глобальна комп'ютеризація всіх життєвих процесів. Не завжди навіть дуже якісні окуляри можуть захистити очі від впливу цих шкідливих факторів. Ось звідси виникає потреба збільшити дозу лютеїну в харчовому раціоні.

Основними джерелами цієї речовини є болгарський перець, морква, кукурудза, темний виноград, хурма, шпинат, авокадо, броколі, курячі яйця. При всій зайнятості не варто забувати про наявність цих продуктів у раціоні. Але навіть тоді організму може бракувати лютеїну, що надходить із їжею. Ось тут і прийде на допомогу Lutein Scitec Nutrition, який забезпечить ваш організм необхідною кількістю якісного та безпечного лютеїну.

Часто з віком може виникнути таке захворювання, як дистрофія сітківки – хвороба, що призводить до повної втрати зору. І тут зможе допомогти наш препарат. Важливо пам'ятати, що при деяких захворюваннях таких як: інсульт, онкозахворювання, артрит рівень лютеїну в організмі також знижується. Вживати Lutein можуть і абсолютно здорові люди для профілактики або при заняттях віндсерфінгом, гірськими лижами, альпінізмом, оскільки відкриті водні та снігові поверхні майже повністю відбивають ультрафіолетові промені.

Переваги Scitec Nutrition Lutein:

  • попередник вітаміну А;
  • захист зору від ультрафіолету та комп'ютерного випромінювання;
  • боротьба із віковими змінами тканин ока;
  • захист від вільних радикалів;
  • профілактика дистрофії сітківки.

Склад Lutein від Scitec Nutrition на 1 порцію (1 капсула):

  • Лютеїн – 6000 мкг

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (1 капсула) щодня. Оптимальний час – вранці разом із сніданком.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition Lutein 90 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 728633102488
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition Lutein 90 капс
  • Scitec Nutrition Lutein 90 капс
190 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173