Так називають зелений пігмент рослин, що міститься у відділі рослинних клітин, де в процесі фотосинтезу відбувається трансформація енергії світла в енергію хімічних зв'язків в органічних речовинах.
Лецитин - це загальна назва жироподібних речовин, що є комбінацією фосфоліпідів (близько 75%), тригліцеридів та слідів деяких інших компонентів.
Предтрен – це особливий вид спортивного харчування, який допомагає організму навіть після напруженого робочого дня налаштуватися на особливий лад і віддати перевагу біговій доріжці та тренажерам перед затишним диваном та захоплюючим фільмом.
Важко знайти людину, яка нічого не чула про амінокислоти. Особливо, якщо ця людина веде фізично активний спосіб життя, займається в залі або хоча б бігає вранці.
Білок – цінне джерело амінокислот, які є основою м'язової тканини організму. Однак часто продукти харчування не можуть повністю покрити потреби організму в білку, що є особливо актуальним для спортсменів.
Заняття спортом чи будь-які види активності часто супроводжуються тими чи іншими видами травм. Основний удар припадає, як правило, на опорно-руховий апарат.
Незважаючи на те, що найкраще джерело необхідних нутрієнтів - це здорове і збалансоване харчування, жінкам не завжди вдається щодня вживати в їжу достатню кількість фруктів, овочів, натуральних зернових і корисних жирів.
Ефективна харчова добавка, популярна не тільки серед спортсменів, зацікавлених у швидкому наборі якісної м'язової маси, або людей, які прагнуть схуднути, але й серед користувачів, які бажають правильно харчуватися, бути здоровими та енергійними.
Судячи з усього, першорядна проблема, з якою багато хто з нас стикається, коли мова заходить про працездатність, мотивацію до тренувань і рівень енергії, – це сон. Недосипання – дуже поширене явище.
Молоко містить два типи білка з чудовою амінограмою: казеїн та сироватку. Частка казеїну становить 80%, тоді як сироватки 20%.
Харчові добавки, що складаються з декількох інгредієнтів, які дозволяють вам отримувати більше енергії і стати витривалішими, покращують кровообіг і концентрацію.
Ці сім зігріваючих спецій – ароматні доповнення для зимових страв. Вони не тільки надають їжі корисних властивостей, але й додають приємний смак безлічі солоних і солодких продуктів.