• Genius Nutrition Peanut Butter 900 грам
Genius Nutrition Peanut Butter 900 грам
Немає в наявності
228 грн

Арахісове масло Fitness від Genius Nutrition - це 100% арахіс, без додавання цукру, пальмової олії та інших непотрібних інгредієнтів. Смачно і корисно!

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Акційні товари Показати все
Опис Genius Nutrition Peanut Butter 900 грам

Арахісове масло Genius Nutrition це паста, зроблена з попередньо очищеного, просмаженого і продезінфікованого подрібненого арахісу. Воно вкрай корисне і поживне, допоможе вам насититися і не містить шкідливих домішок. Все що потрібно робити, це вживати правильне масло в правильній кількості. 

А робить Genius Nutrition Peanut Butter таким корисним його склад:

  • Білок: 100г арахісового масла Genius Nutrition містять 28 г білка - відмінне доповнення до раціону, адже чим більше білка, тим менше руйнуються м'язи, швидше відновлюється організм після тренування, здоровими залишаються волосся і шкіра.
  • Жири: Арахіс - це досить жирний продукт, він вважається джерелом жирних кислот. Доведено, що такі жири зміцнюють серцевий м'яз і полегшують її роботу. Вони знижують рівень поганого холестерину в крові і покращують прохідність судин. Крім того, вони відмінно впливають на роботу мозку і стан нервів.
  • Вітаміни та мінерали: арахісове масло містить досить багато вітамінів групи Б, вітамін Е, магній, калій, марганець, мідь і фосфор.

Арахісове масло Genius Nutrition Peanut Butter може стати відмінним доповненням до раціону людей, що прагнуть схуднути, не дивлячись на те, що його калорійність досить висока- в 100 гр міститься 616 ккал. Адже бутерброд з арахісового масла і цільнозернового хліба набагато поживніший і корисніший, ніж бутерброд з маслом і ковбасою.

Якщо ж ви прагнете набрати масу, то цей продукт теж для вас. Просто додаваййте трохи арахісового масла в блюда, якими харчуєтеся, або перекушуйте бутербродами з арахісовим маслом.

Склад 100 гр арахісового масла Fitness від Genius Nutrition:

  • Калорійність - 616 ккал
  • Жири - 49 г
  • Вуглеводи - 12 г
  • Білки - 28 г
  • Харчові волокна - 6,9 г
Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Анфіса
    08.02.2022

    Смачна арахісова паста зі шматочками арахісу. Я купую звичайне печиво «до кави» і намащую його пастою. Виходить така смакота, що навіть горішки зі згущеним молоком не зрівняються, а калорійність набагато менша.

Характеристики Genius Nutrition Peanut Butter 900 грам
Бренд Genius Nutrition
Країна виробник Бельгія
Призначений для всіх
Форма виготовлення в порошку
GTIN 5406783207431
Відгуки покупців про Genius Nutrition Peanut Butter 900 грам 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Анфіса
    08.02.2022

    Смачна арахісова паста зі шматочками арахісу. Я купую звичайне печиво «до кави» і намащую його пастою. Виходить така смакота, що навіть горішки зі згущеним молоком не зрівняються, а калорійність набагато менша.

Фотографії Genius Nutrition Peanut Butter 900 грам
  • Genius Nutrition Peanut Butter 900 грам
228 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173