BioTech USA Tortilla Baking Mix – безглютенова борошняна суміш. Вирізняється високим вмістом клітковини. Призначена для випікання смачної тортильї і піти. Джерело високоякісного білка.
Нова Пошта | від 80 грн | |
Укр пошта | від 45 грн | |
Самовивіз | БЕЗКОШТОВНО |
BioTech USA Tortilla Baking Mix – веганська борошняна суміш без глютену, яку можна використовувати для приготування тортильї або, якщо ви віддаєте перевагу грецькій кухні, піти.
Особливості та переваги BioTech USA Tortilla Baking Mix:
- базується на високоякісному поєднанні рисового борошна, борошно з насіння соняшнику та кукурудзяного крохмалю;
- збагачений бамбуковим волокном та порошком з лушпиння подорожника для збільшення вмісту клітковини;
- містить екстракт насіння пажитника та орегано в якості приправи;
- може використовуватись для приготування тортильї і не тільки;
- не має в складі глютену;
- постачає в організм цінний білок;
- легко готується.
BioTech USA Tortilla Baking Mix особливо рекомендується до вживання людям із чутливістю до глютену та всім, хто прагне урізноманітнити та збалансувати свій раціон.
Склад продукту
% кількість на порцію від денної норми
в 100 г продукту | в 1 піті/2 тортильях | RI в 1 піті/2 тортильях | |
Енергія | 1341 кДж/319 ккал | 1310 кДж/312 ккал | 16% |
Всього жирів - насичені жири | 4,1 г 0,8 г | 10 г 1,5 г | 14% 8% |
Всього вуглеводів - цукри | 45 г <0,5 г | 33 г <0,5 г | 13% 0% |
Клітковина | 20 г | 15 г | |
Білок | 15 г | 13 г | 26% |
Сіль | 2,9 г | 2,2 г | 37% |
Інгредієнти: рисове борошно, борошно з насіння соняшнику, кукурудзяний крохмаль, бамбукове волокно, порошок лушпиння подорожника (з насіння Plantago ovata), сіль, засіб, що запобігає злежуванню (магнієві солі жирних кислот), екстракт насіння пажитника (Trigonella foenum-graecum), орегано.
Спосіб застосування та дози:
- для приготування тіста відміряти 75 г борошняної суміші, додати 3 г сухих дріжджів і добре перемішати, потім додати 62 г теплої води та 7 г олії і знову перемішати, після того, як тісто відпочине в теплому місці (~27-30 C°) протягом 30 хвилин, знову вимішати на присипаній борошном поверхні.
- для приготування однієї піти розкачати тісто 12,5 см завширшки і 1 см завтовшки, випікати одну сторону лаваша 6-8 хвилин в розігрітій до 230 градусів духовці, потім іншу сторону 2-3 хвилини.
- для приготування двох тортильїв розкачати тісто завширшки 24 см і товщиною 2-3 мм, випікати коржі 2-3 хвилини на розпеченій сковороді, після приготування вжити протягом доби.
Бренд | BioTech |
Країна виробник | Угорщина |
Призначений | для всіх |
Форма виготовлення | в порошку |
GTIN | 5999076244805 |