• Scitec Nutrition Protected Creatine Concentrate 144 капс
Scitec Nutrition Protected Creatine Concentrate 144 капс
Немає в наявності
280 грн

Scitec Nutrition Protected Creatine Concentrate 144 капс – веганська добавка креатину у спеціальних капсулах, стійких до кислотного середовища шлунка. Максимальне засвоєння креатину, який необхідний для відновлення енергетичних запасів організму.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Protected Creatine Concentrate 144 капс

PROTECTED CREATINE CONCENTRATE – це гідрохлорид креатину у капсулах виробництва Scitec Nutrition. Основною його відмінністю є висока концентрація і уповільнене вивільнення.

Для підвищення продуктивності та якісної підтримки організму на енергетичному рівні необхідний креатин. Кожен бодібілдер, налаштований на серйозні результати, доповнює свій раціон спортивними добавками на основі креатину. Він має здатність накопичуватися у м'язах та підвищувати кількість паливного матеріалу – АТФ. В результаті м'язи стають сильнішими та витривалішими, а ваші тренування максимально результативними.

Крім того, креатин знижує кількість молочної кислоти, що пригнічує дію на активність м'язової роботи, та сприяє гідратації клітин.

Серед усіх форм креатину гідрохлорид відрізняється високою біодоступністю та ступенем засвоєння. А в PROTECTED CREATINE CONCENTRATE ця цінна речовина захищена оболонкою капсули, тому на неї не впливає кислотне середовище шлунка. А це означає, що креатин повністю засвоюється в кишечнику і потрапляє до клітин в повному обсязі. Крім того, висока концентрація забезпечує на 10% більше чистої речовини на грам, ніж будь-які інші види.

Доведено, що регулярний прийом креатину підвищує ріст м'язів на 15%. І це при прийомі 3 г на добу. Кожна порція PROTECTED CREATINE CONCENTRATE дасть вашому організму оптимальну кількість креатину. Це гарантія потужного енергетичного заряду, необхідного для м'язів для довгострокової інтенсивної роботи.

Аналізуючи основні робочі властивості креатину, зрозуміло, що прогресувати у спорті без додаткового його прийому, тяжко. Вибираючи креатиновий комплекс, важливо враховувати переваги. За рахунок високої концентрації та повільного вивільнення креатин гідрохлорид PROTECTED CREATINE CONCENTRATE Scitec Nutrition забезпечить сильне енергетичне підживлення протягом тривалого періоду.

Склад PROTECTED CREATINE CONCENTRATE Scitec Nutrition на 1 порцію (5 капсул):

  • Креатин безводний – 3100 мг
    • з них креатин – 3038 мг

Інгредієнти: безводний креатин, гідроксипропілметилцелюлоза (гіпромелоза), речовина, що запобігає злипанню, (стеарат магнію), стабілізатор (геланова камедь), колір (діоксид титану).

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (5 капсул) щодня з їжею. Оптимальний час після тренінгу.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition Protected Creatine Concentrate 144 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для чоловіків
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 728633110575
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition Protected Creatine Concentrate 144 капс
  • Scitec Nutrition Protected Creatine Concentrate 144 капс
280 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173