• BioTech (USA) Energy Shot Complex 25 мл
BioTech (USA) Energy Shot Complex 25 мл
Немає в наявності
35 грн

BioTech (USA) Energy Shot Complex 25 мл - рідкий комплекс магнію з вуглеводами для відновлення енергії і водно-сольового балансу під час тренування. Містить вітамін В6, карнітин, кофеїн. Підвищує рівень оксиду азоту, прискорює синтез білка.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис BioTech (USA) Energy Shot Complex 25 мл

Energy Shot - високоефективний рідкий стимулятор енергії в ампулах виробництва компанії Biotech USA. Рідка форма і зручна порційна розфасовка комплексу спрощує прийом і ви можете вживати його, не відриваючись від тренування або будь-якого іншого заняття. Причому засвоєння починається ще в ротовій порожнині і відбувається набагато швидше. Ефект проявляється у вигляді підвищення енергетичного балансу і активності організму, поліпшення концентрації і тонусу, подоланні втоми і триває протягом 12 годин. Energy Shot призначений не тільки для спортсменів. Він чудово підійде людей, професія яких пов'язана з фізичними або розумовими навантаженнями.

Функції Energy Shot Biotech:

  • Зниження втоми;
  • Підтримка водно-сольового балансу;
  • Підвищення рівня енергії;
  • Перешкода виснаженню організму;
  • Активізація м'язового зростання за допомогою прискорення білкового синтезу і підвищення азотистого балансу в м'язових клітинах.

Активні компоненти: основа складу Energy Shot - вуглеводи, представлені глюконатом магнію, а також L-карнітин, екстракт зеленої кави, вітамін В6.

Вуглеводи забезпечують організм необхідною кількістю якісних калорій, за рахунок яких підвищується енергетичний потенціал.

Карнітин підтримує роботу мітохондрій і прискорює надходження жирних кислот до них. Ця функція має кілька результатів: по-перше, надає додатковий заряд енергії, а по-друге - сприяє усуненню зайвих жирових запасів.

Екстракт зеленої кави має сильні антиоксидантні властивості: захищає клітини від шкідливої ​​дії вільних радикалів, запобігаючи їх руйнуванню і передчасному старінню тканин. Крім того, екстракт зеленої кави стимулює нервову систему, додає сил і має жироспалюючий ефект.

Магній бере участь в анаболічних процесах і більше 300 ферментативних реакціях, в тому числі і синтезі протеїну, виробленні енергії. Він нормалізує обмінні процеси, підтримує серцеву і м'язову діяльність, підвищує стійкість до стресів.

Вітамін В6 важливий для набору м'язової маси і нормальної роботи мозкових клітин. Він підвищує працездатність головного мозку, підсилює когнітивні здібності і піднімає настрій.

Спільний вплив компонентів Energy Shot Biotech USA виключає виникнення хронічної перевтоми і виснаження. Приймаючи цей комплекс, ви зарядите організм вибуховою енергією надовго для ще більш інтенсивних тренінгів та підвищення результативності.

Склад Energy Shot на 1 порцію (1 ампула = 25 мл):

  • магній - 175 мг;
  • L-карнітин - 500 мг;
  • екстракт зеленої кави - 50 мг;
  • вітамін В6 - 1,4 мг.

Інгредієнти: глюконат магнію, L-карнітин 4%, піридоксину гідрохлорид, підготовлена ​​вода, магнієві солі лимонної кислоти, лимонна кислота, хлорид калію, екстракт зеленої кави 0,4%, ароматизатор, підсолоджувачі (ацесульфам K, сукралоза), консервант (сорбінова кислота).

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (1 ампула) безпосередньо перед або під час тренування або фізичної активності.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики BioTech (USA) Energy Shot Complex 25 мл
Бренд BioTech
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в рідкому вигляді
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії BioTech (USA) Energy Shot Complex 25 мл
  • BioTech (USA) Energy Shot Complex 25 мл
35 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173