• Scitec Nutrition Lactase Enzyme 100 капс
Scitec Nutrition Lactase Enzyme 100 капс
Немає в наявності
195 грн

Scitec Nutrition Lactase Enzyme 100 капс - травні ензими для покращення роботи ШКТ. Покращує засвоєння молочних білків, сприяє перетравленню лактози, збільшує ефективність добавок на основі протеїну молочної сироватки.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Lactase Enzyme 100 капс

Не всі люди здатні повноцінно перетравлювати натуральне молоко, а також білки, що містяться в ньому. Але надходження до організму такого роду білка просто необхідне для спортсменів, які займаються важким спортом. Часто при непереносимості молочних продуктів виникає нетравлення чи інші проблеми із травленням. Як наслідок – білки з молока засвоюються менш ніж на 50%, а молочна лактоза лише погіршує процес травлення.

Пропонуємо вам новий препарат Lactase Enzyme від провідного європейського бренду Scitec Nutrition - препарат, який заснований на ензимах лактази - речовині, яка якісно покращує засвоєння молочних продуктів. При попаданні до шлунково-кишкового тракту цей препарат значно оптимізує процес травлення за рахунок розщеплення цукру, який присутній у молоці.

Травний фермент лактаза (бета-галактозидаза) ефективно працює як перетворювач молока та молочних продуктів на абсолютно безпечні цукор, глюкозу, галактакозу. При нестачі цього ферменту людський організм не може повністю перетравити лактозу, що призводить до розладу травної системи.

Лактазу наш організм частково може робити самостійно, але при високих фізичних навантаженнях цієї кількості для забезпечення нормальної роботи травного тракту недостатньо, як наслідок – нерозщеплена лактоза потрапляє до товстої кишки, і починається процес бродіння.

Наслідки такого процесу не дуже приємні - утворення водню, вуглекислого газу, органічних кислот, які призводять до судом, діареї, здуття живота. Тому необхідно подбати про надходження лактази до організму додатково, щоб мати можливість отримувати всі поживні елементи з молочних продуктів, не відчуваючи ніякого дискомфорту.

Lactase Enzyme Scitec Nutrition можна використовувати регулярно. Рекомендується приймати людям, які страждають на діарею, непереносимість лактози, синдром роздратованого кишечника. При цьому якісно покращується травний процес, лактаза сприяє покращенню засвоювання білків із сироваток, казеїнів, молочного протеїну.

Провівши детальний аналіз препарату Lactase Enzyme, можна зробити висновок, що він є найкращим засобом при непереносимості лактози організмом. Зручна капсульована формула допоможе вам якісно і просто позбавиться небажаних і не завжди приємних наслідків впливу лактози на організм.

Склад Lactase Enzyme від Scitec Nutrition на 1 порцію (1 капсула):

  • Лактаза – 5000 ФКС одиниць

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (1 капсула) перед кожним вживанням протеїнового напою, що містить лактозу. Однієї капсули достатньо, щоб забезпечити переробку до 26 г лактози (така кількість міститься у 400 мл молока).

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition Lactase Enzyme 100 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition Lactase Enzyme 100 капс
  • Scitec Nutrition Lactase Enzyme 100 капс
195 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173