• Scitec Nutrition Mental Focus 90 капс
Scitec Nutrition Mental Focus 90 капс
Немає в наявності
110 грн

Scitec Nutrition Mental Focus 90 капс - комбінований передтренік на основі ацетил-левокарнітину, кофеїну та тирозину. Стимулює роботу мозку, прискорює перетворення жирів на енергію, знімає втому.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр пошта39 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Mental Focus 90 капс

Для досягнення максимальної продуктивності на тренуваннях важливими є не тільки фізичні показники. Ви повинні повністю включитись у процес і бути повністю на ньому сконцентровані. Тільки в сукупності цих умов можна досягти швидкого прогресу. Але, як відомо, на психологічний стан впливає безліч факторів і часом дуже складно зосередитися. Вам потрібний ефективний помічник. І в арсеналі спортивних добавок компанії Scitec Nutrition такий є.

Це енергетичний комплекс MENTAL FOCUS на основі ацетил-L-карнітину (ALC), тирозину та зневодненого кофеїну. Він призначений для активізації когнітивних процесів до необхідного для продуктивних тренінгів рівня. З цим енергетиком ви зможете повністю сконцентруватися на поставленій задачі і при цьому не відчуватимете психічної напруги або втоми.

Формула Scitec Nutrition MENTAL FOCUS об'єднала найефективніші компоненти для активізації мозкової діяльності. Приймаючи цей комплекс, ви почуватиметеся зібраним, зосередженим, злагодженим механізмом, який здатний впоратися з будь-яким завданням найвищої складності.

Ацетил-L-карнітин – це одна з форм карнітину, що підвищує кількість нейромедіаторів дофаміну та ацетилхоліну. Також вона підтримує оптимальний для інтенсивного тренування рівень тестостерону, покращує пам'ять та когнітивні здібності. Природно, ALC властиві основні характеристики карнітину – підвищення енергетичного балансу за рахунок розщеплення жирних кислот, антикатаболічний вплив.

Тирозин є замінною амінокислотою, але для його вироблення необхідний фенілаланін, який не синтезується організмом самостійно. Основна властивість тирозину – це протидія втомі. Він допомагає підтримувати як фізичну, так і розумову активність, підвищує стресостійкість, настрій, пам'ять та концентрацію. Також тирозин позитивно впливає на гормональний баланс, бере участь у термогенезі і ліполізі, тобто, допомагає позбутися зайвих жирових відкладень.

Стимулюючі властивості кофеїну відомі всім. Цей природний стимулятор підвищує тонус, активізує мозкову діяльність. Кофеїн забезпечує значне збільшення рівня енергії, що впливає на інтенсивність тренувань та, відповідно, продуктивність. Також він має здатність прискорювати метаболізм, стимулюючи таким чином жироспалювання.

Проаналізувавши основні властивості компонентів MENTAL FOCUS, можна зробити висновок, що він є високоефективним енергетиком та допомагає досягти максимальних результатів, оскільки забезпечує повну концентрацію на процесі та стимулює до дії. Позитивним побічним ефектом буде утилізація непотрібних жирових відкладень.

Склад MENTAL FOCUS Scitec Nutrition на 1 порцію (1 капсула):

  • Ацетил-L-карнітин (ALC) – 375 мг;
    • у т. ч. L-карнітин – 233 мг;
  • Тирозин – 375 мг;
  • Кофеїн (зневоднений) – 50 мг.

Інгредієнти: ацетил-L-карнітин (ALC), L-тирозин, безводний кофеїн, магнію стеарат, желатин, діоксид титану, оксид чорного заліза, діамантовий чорний BN.

Спосіб застосування: приймати по 1 капсулі за годину до початку тренування чи напруженої розумової активності.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Алевтина
    08.11.2022

    принимаю и перед треней, и на работе, когда нужно сконцентрироваться и выдать максимальный результат, хороший комплекс…

Характеристики Scitec Nutrition Mental Focus 90 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
Відгуки покупців про Scitec Nutrition Mental Focus 90 капс 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Алевтина
    08.11.2022

    принимаю и перед треней, и на работе, когда нужно сконцентрироваться и выдать максимальный результат, хороший комплекс…

Фотографії Scitec Nutrition Mental Focus 90 капс
  • Scitec Nutrition Mental Focus 90 капс
110 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

Розсилка для здоровʼя та краси
Підпишіться, ми в розсилках ділимось
  • акційними пропозиціями
  • новинками й добірками
  • порадами від профі
Підписатися
Підписатися на розсилку
0 800 403 173