• BioTech (USA) Crea Tor 120 капс
BioTech (USA) Crea Tor 120 капс
Немає в наявності
717 грн

BioTech (USA) Crea Tor - комбінована добавка у вигляді капсул. Містить 4 види креатину, амінокислоти, вітаміни. Стимулює синтез АТФ, додає енергії, сприяє посиленому росту мускулатури. Добре засвоюється.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис BioTech (USA) Crea Tor 120 капс

Crea TOR від BioТech (USA) - це інноваційна добавка на основі 5 форм креатину для небувалої сили і міці. Креатин міститься в скелетних м'язах і витрачається організмом при інтенсивних силових навантаженнях. Його нестача унеможливлює збільшення м'язової маси. Саме тому кожен бодібілдер розуміє важливість регулярного поповнення запасів креатину. Але не кожен його вид забезпечує однаковий ефект.

Тому фахівці компанії BioТech (USA) на основі численних досліджень створили унікальну формулу Crea TOR, яка містить 4 високоефективних форми креатину, загальний вплив яких перевершує у багато разів (приблизно в 20!) інші добавки на основі креатину моногідрату. Такого ви ще не зустрічали!

Crea TOR - це максимум сили і міці, прискорене зростання мускулатури і ніяких побічних ефектів!

Дія Crea TOR від BioТech (USA):

  • Підвищує силові показники
  • Прискорює ріст якісної м'язової маси
  • Сприяє промальовуванню рельєфності
  • Стимулює вироблення анаболічних гормонів
  • Виводить молочну кислоту

Чому BioТech (USA) Crea TOR унікальний? Він не має фази завантаження і компоненти практично повністю поглинаються в м'язах. Його формула складається з 4 форм креатину: мікронізований моногідрат креатину, забуферений моногідрат креатину, цитрат креатину, креатин піруват.

Забуферений і мікронізований креатини засвоюються з максимальною швидкістю і потрапляють до м'язових клітин в уже готовій до використання формі. Це робить їх максимально ефективними. Цитрат креатину має чудову розчинність і не викликає здуття. Піруват креатину - це форма з власною транспортною системою; він пов'язаний з вуглеводами на хімічному рівні, тому вони сприяють швидкому його засвоєнню.

Але це далеко не всі переваги CreaTOR. До його складу входять вітаміни: ніацин і вітамін В6. За рахунок їх впливу підвищується концентрація, енергетичний баланс і витривалість. Вони мають судинорозширювальний ефект, що сприяє насиченню м'язів киснем і кращому надходженню поживних речовин, стимулюють активну серцеву діяльність.

АТФ фактор представлений у формулі комплексу пірувату креатину, L-тирозину, аргініну. Сукупний їх вплив активізує підвищення енергетичних запасів шляхом виробництва основного енергетичного джерела організму (АТФ), а також гарантує використання креатину саме в тих місцях, де це необхідно.

Crea TOR від BioТech (USA) в комплексі з вашою наполегливістю і завзятістю - гарантія того, що в найкоротші терміни ваше тіло стане сильним, потужним і максимально рельєфним. При цьому ви не ризикуєте своїм здоров'ям, так як комплекс складається з ретельно перевірених і безпечних інгредієнтів.

Склад Crea TOR от BioТech (USA) на 1 порцію (6 капсул):

Креатин2900 мг
Лейцин270 мг
Тирозин90 мг
L-цитруіин150 мг
Аргінін223 мг
Ніацин9,6 мг
B6-вітамін2,4 мг

Спосіб застосування: приймати по 4-6 капсул в день в залежності від потреб організму (і вашої ваги) за півгодини до тренування. Якщо ваша вага менше 80 кг, приймайте 4 капсули на день, якщо більше - 6 капсул. У дні тренувань приймати денну дозу за півгодини до тренування, в дні відпочинку - натщесерце, запиваючи великою кількістю води.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Богдан
    17.02.2023

    Пробував багато добавок з креатином від різних виробників. Це безперечно одна з найкращих. Серед переваг: 4 форми креатину, амінокислоти і вітаміни в складі. Відчуваю реальний результат на тренуваннях.

Характеристики BioTech (USA) Crea Tor 120 капс
Бренд BioTech
Країна виробник Угорщина
Призначений для чоловіків
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 5999076203710, 5999076226153, 5999076234240, 5999076251834
Відгуки покупців про BioTech (USA) Crea Tor 120 капс 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Богдан
    17.02.2023

    Пробував багато добавок з креатином від різних виробників. Це безперечно одна з найкращих. Серед переваг: 4 форми креатину, амінокислоти і вітаміни в складі. Відчуваю реальний результат на тренуваннях.

Фотографії BioTech (USA) Crea Tor 120 капс
  • BioTech (USA) Crea Tor 120 капс
717 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173