• KFD ZMB (Mg + Zn + B6) 135 табл
KFD ZMB (Mg + Zn + B6) 135 табл
Є в наявності
338 грн

KFD ZMB- це комбінація трьох інгредієнтів: магнію - в органічній формі цитрату, цинку - в формі глюконату і вітаміну B6. Комплекс призначений для нормалізації функцій імунної та нервової систем, зменшення почуття втоми і підвищення витривалості організму.

  • Бренд: KFD
  • Категорія: ZMA

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис KFD ZMB (Mg + Zn + B6) 135 табл

У людей з високим фізичним та розумовим навантаженням, професійних спортсменів і просто тих, що ведуть активний спосіб життя, часто виникає підвищена потреба в макро- і мікроелементах, а їх дефіцит призводить до нестачі енергії, збоїв в роботі серцево-судинної системи, ослаблення імунітету і багатьох інших серйозних проблем зі здоров'ям. Буває складно домогтися отримання потрібної кількості вітамінів і мінералів з їжею і тоді на допомогу приходять готові вітамінні комплекси.

Рекомендуємо звернути увагу на вітамінну харчову добавку KFD MG + ZN + B6 (ZMA / ZMB) від популярного польського бренду KFD. В її складі - поєднання магнію, цинку і вітаміну В6 в оптимальних для засвоєння формах і дозуваннях.

Магній допомагає організму протистояти емоційним навантаженням і стресу, необхідний для підтримки електролітного балансу, нормалізує роботу серця і судин, регулює рівень цукру в крові, допоможе позбутися судом в м'язах, зменшує болі в суглобах

Вітамін B6 в поєднанні з магнієм чинить позитивний вплив на нервову систему при високих психоемоційних навантаженнях, підсилює захисні функції організму. Крім того, він впливає на роботу головного мозку, бере участь в білковому обміні, забезпечує нормальне функціонування травних ферментів і вироблення колагену.

Цинк є антиоксидантом, сприяє підвищенню опірності організму інфекціям. Бере участь в регуляції діяльності сальних залоз, стимулює секрецію інсуліну, бере участь в синтезі колагену. А також достатній рівень цинку в організмі вкрай важливий для чоловічого здоров'я-цинк бере участь в метаболізмі статевих гормонів, зокрема-тестостерону, в утворенні сперми і сприяє рухливості сперматозоїдів.

KFD MG + ZN + B6 (ZMA / ZMB) випускається у формі таблеток, фасуванням 135 штук в упаковці. Комплекс розрахований на 45 днів прийому.

Склад KFD Nutrition Mg + Zn + B6 на 1 порцію (3 таблетки)

  • магній - 375 мг
  • цинк - 15 мг
  • В6 - 2 мг

Спосіб вживання KFD Nutrition Mg + Zn + B6: приймайте 1 порцію (3 таблетки) в день, запиваючи достатньою кількістю води.

 

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Виктор
    25.07.2022

    Продукт позитивно впливає на мій організм. Мабуть, треба було ще раніше підтримати його подібним вітамінно-мінеральним комплексом. Я бачу зміни і фізичні, і психоемоційні. Продовжую приймати і рекомендую до вживання!

Характеристики KFD ZMB (Mg + Zn + B6) 135 табл
Бренд KFD
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5901947663974
Відгуки покупців про KFD ZMB (Mg + Zn + B6) 135 табл 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Виктор
    25.07.2022

    Продукт позитивно впливає на мій організм. Мабуть, треба було ще раніше підтримати його подібним вітамінно-мінеральним комплексом. Я бачу зміни і фізичні, і психоемоційні. Продовжую приймати і рекомендую до вживання!

Фотографії KFD ZMB (Mg + Zn + B6) 135 табл
  • KFD ZMB (Mg + Zn + B6) 135 табл
338 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173