• KFD Vitamin C+ 100 табл
KFD Vitamin C+ 100 табл
Немає в наявності
318 грн

KFD Вітамін C + збагачено екстрактом шипшини і біофлавоноїдами цитрусових з плодів гіркого апельсина. Регулярний прийом вітаміну С знижує стомлюваність, підтримує імунну та нервову системи, поліпшує засвоєння заліза.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис KFD Vitamin C+ 100 табл

Для того, щоб досягти високих результатів у будь-якому виді спорту, необхідний комплексний підхід. Це і насичений тренувальний графік, і ретельно підібраний харчовий раціон, і поповнення балансу організму мінералами і мікроелементами. Не є винятком і важкий спорт, де турбота про здоров'я виходить на перший план. Одним з найголовніших вітамінів, які відіграють ключову роль в підживленні життєвих показників атлета, є вітамін С.

Якісним польським брендом KFD Nutrition виробляється велика кількість добротних і високоефективних спортивних добавок, і препарат Vitamin C +, безсумнівно, входить в цю категорію. Препарат розроблений на основі аскорбінової кислоти - мінералу, повністю розчинного в воді. Це сильний антиоксидант, який відіграє дуже важливу роль в регулюванні окислювально-відновних процесів організму, у виробництві колагену і проколагену, поліпшує процеси обміну фолієвої кислоти і заліза; плюс до всього - вітамін С бере участь в синтезі стероїдних гормонів і катехоламінів. Він також має властивості протизапального і протиалергічну характеру, бере участь в процесі кровотворення, поліпшує згортання крові і стан капілярів.

Включивши препарат Vitamin C + в свій щоденний раціон, Ви зможете підвищити опірність організму до стресових ситуацій, посилити його стійкість до інфекцій і вірусів. Також він допоможе більш якісно і повністю засвоювати кальцій і залізо, поліпшити транспортування і виведення з організму токсичних (мідь, свинець, ртуть) речовин. Висока концентрація аскорбінової кислоти зміцнює стійкість вітамінів В1, В2, A, E, пантотенової і фолієвої кислот. 

Vitamin C + KFD - прекрасний засіб для зняття емоційних і фізичних стресових станів, адже аскорбінка покращує синтез антистресових гормонів у наднирниках і зававжає впливу токсинів, отриманих в результаті процесів метаболізму. Аскорбінова кислота запобігає катаболічним процесам, пригнічуючи вироблення кортизолу - головного руйнівника м'язових клітин.

Але є істотний мінус - людський організм, незважаючи на всю корисність даного вітаміну, не в змозі вдосталь запастися їм, і тому виникає постійна потреба регулярно поповнювати його запаси ззовні. Препарат Vitamin C + впорається з цим завданням на «відмінно», адже це еталонний продукт, що містить чистий і високоякісний вітамін С у вдало підібраному дозуванні.

Склад Vitamin C + від KFD Nutrition на 1 порцію (1 таблетка):

  • аскорбінова кислота - 1000 мг
  • екстракт шипшина - 100 мг
  • цитрусові біофлавоноїди - 30 мг

Спосіб застосування: приймати по 1-2 таблетки в день, запиваючи водою. Оптимальний час прийому - вранці під час сніданку.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Лук'ян
    06.07.2022

    Я не любитель фруктів, овочів, тому приходиться поповнювати свій раціон добавками з вітаміном С. Цей продукт сподобався присутністю рослинних інгредієнтів і доступною ціною.

    Переваги:

    склад, ціна

    Недоліки:

    не виявив

Характеристики KFD Vitamin C+ 100 табл
Бренд KFD
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5901947663950
Відгуки покупців про KFD Vitamin C+ 100 табл 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Лук'ян
    06.07.2022

    Я не любитель фруктів, овочів, тому приходиться поповнювати свій раціон добавками з вітаміном С. Цей продукт сподобався присутністю рослинних інгредієнтів і доступною ціною.

    Переваги:

    склад, ціна

    Недоліки:

    не виявив

Фотографії KFD Vitamin C+ 100 табл
  • KFD Vitamin C+ 100 табл
318 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173