• Blastex ZMAX 100 капс
Blastex ZMAX 100 капс
Немає в наявності
95 грн

Blastex ZMAX – ефективна комбінація цинку, магнію та вітаміну В6 у капсулах. Приводить у норму обмінні процеси. Поліпшує синтез тестостерону. Допомагає наростити суху та рельєфну м'язову масу.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Blastex ZMAX 100 капс

ZMAX - спеціалізована добавка, збагачена цинком, магнієм, вітамінами групи В та іншими корисними речовинами. Нормалізує обмінні процеси та активізує вироблення власного тестостерону, відповідального за мотивацію, зростання м'язової маси, чоловічу сексуальність та відмінну потенцію. Ідеальний вибір для чоловіків, які займаються спортом, ведуть активний спосіб життя та піддають себе підвищеним розумовим та фізичним навантаженням.

Особливості та переваги

Цей комплекс від фірми-виробника Blastex сприяє прискореному приросту сухої та рельєфної м'язової маси. Магній стимулює енергетичні ресурси, роблячи користувача сильнішим, витривалішим та більш працездатним, що важливо як для спортивних тренувань, так і для досягнення успіху у повсякденних справах.

ZMAX зміцнює кісткову тканину, зубну емаль, запобігає розвитку захворювань опорно-рухового апарату та знижує ризики отримання травм. Завдяки яскраво вираженим регенеруючим властивостям багаторазово скорочує тривалість відновлення і реабілітації. Позитивно впливає на процеси протеїнового, ліпідного та жирового обміну. Усуває підшкірні жирові відкладення, блокуючи їх повторне утворення. Зміцнює імунітет, стимулює власні захисні сили організму.

Країна-виробник: Польща.

Склад

1 порція (1 капсула) Blastex ZMAX складається з:

  • Магній - 427 мг
  • Цинк - 32 мг
  • Вітамін В6 – 11 мг
Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Джон
    22.11.2022

    тренер порекомендував саме цю добавку ZMA для відновлення після серйозних фізичних навантажень. ефект від прийому мені вже подобається, хоч приймаю лише 1,5 тижні.

Характеристики Blastex ZMAX 100 капс
Бренд Blastex
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 5902367997090
Відгуки покупців про Blastex ZMAX 100 капс 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Джон
    22.11.2022

    тренер порекомендував саме цю добавку ZMA для відновлення після серйозних фізичних навантажень. ефект від прийому мені вже подобається, хоч приймаю лише 1,5 тижні.

Фотографії Blastex ZMAX 100 капс
  • Blastex ZMAX 100 капс
95 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173