• KFD Creatine X-Caps 1000 (500 капс)
KFD Creatine X-Caps 1000 (500 капс)
Немає в наявності
698 грн

Creatine X-CAPS 1000 є чистим моногідратом креатину в формі капсул, що містять 1000 мг моногідрату кожна. Рекомендований спортсменам і активним людям щоб підвищити фізичну працездатність, енергійність і витривалість, посилити живлення клітин організму.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис KFD Creatine X-Caps 1000 (500 капс)

Результативність тренувань залежить від кількох основних чинників - харчування, повноцінного відпочинку та правильно організованого тренувального процесу. Щоб займатися з максимальною ефективністю, необхідно забезпечити оптимальний енергетичний баланс і високу витривалість м'язів. Але людський організм не в змозі працювати постійно на піку своїх можливостей, рано чи пізно настає період втоми, що, природно, відчутно знижує продуктивність. Ось чому питання підвищення енергетичних ресурсів, силових показників, м'язової витривалості регулярно постає перед атлетами, які ставлять перед собою дійсно серйозні цілі в побудові ідеальної статури. Найуспішнішим помічником в цьому є креатин. Спортивне харчування на його основі користується заслуженою популярністю серед атлетів незалежно від рівня їх професіоналізму.

Серйозним представником в даній категорії виступає препарат CREATINE 1000 від найавторитетнішої польської компанії KFD Nutrition. Це суперочіщенний креатин, який представлений у формі моногідрату - однієї з найпоширеніших його форм. 

Препарат призначений для:

  • забезпечення м'язових клітин енергією
  • підвищення силових показників
  • збільшення витривалості, що дозволить домогтися максимальної продуктивності при щоденних тренуваннях.

Експериментально доведено: сила дії креатину ні в якому разі не поступається дії стероїдів, але, на відміну від останніх, абсолютно не шкодить здоров'ю. Для того, щоб відчути ефект від прийому креатину, досить приймати його в кількості 3 г щодня.CREATINE 1000 пропонує Вам 5 г в кожній порції.

Принцип дії CREATINE 1000 KFD полягає в активізації виробництва АТФ - головного джерела енергії для м'язових клітин. При високому процентному вмісті АТФ, інтенсивність і тривалість роботи клітин м'язів значно збільшується. Плюс до всього, препарат блокує виробництво молочної кислоти - головної причини виникнення м'язової втоми.

Креатин здатний утримувати воду в організмі, що призводить до гідратації клітин і, відповідно, збільшує їх об'єм. А разом з водою в них надходить і більша кількість поживних речовин. Креатин акумулюється в клітинах, трансформується в АТФ і, таким чином, забезпечує їх енергією. Тому всі атлети повинні потурбуватися про необхідний запас креатину для того, щоб максимально поліпшити тренувальний процес і прискорити ріст м'язів. 

Хочете тренуватися максимально ефективно? Включіть у свій раціон CREATINE 1000 від KFD Nutrition - і Ви зможете поліпшити свою продуктивність. Як результат - потужний атлетична статура!

Склад KFD CREATINE 1000 на 1 порцію (5 таб): Креатин моногідрат - 5 г

Спосіб застосування: Приймайте одну порцію (5 капсул) перед тренуванням. Не перевищуйте рекомендовану дозу протягом дня.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики KFD Creatine X-Caps 1000 (500 капс)
Бренд KFD
Країна виробник Польща
Призначений для чоловіків
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 5901947664094
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії KFD Creatine X-Caps 1000 (500 капс)
  • KFD Creatine X-Caps 1000 (500 капс)
698 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173