• MyProtein B Complex 120 табл
MyProtein B Complex 120 табл
Немає в наявності
145 грн

MyProtein B Complex – збалансований комплекс вітамінів групи В у таблетках. Покращує вироблення енергії в організмі. Позитивно впливає на роботу нервової та м'язової систем. Нормалізує психоемоційний стан.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис MyProtein B Complex 120 табл

Для того, щоб забезпечити нормальне та безперебійне функціонування організму, необхідно підтримувати оптимальний баланс вітамінів та мікроелементів. Вітаміни беруть участь у всіх життєво важливих процесах життєдіяльності та покращують їхню якість. При важких фізичних навантаженнях чи стресових ситуаціях потреба організму у вітамінах зростає у рази. Харчовий раціон який завжди може заповнити дефіцит всіх необхідних мікроелементів. Ось тому вітамінні комплекси і мають таку широку популярність серед спортсменів, так і просто людей, які стежать за своїм здоров'ям.

Компанія з Великобританії MyProtein, яка впевнено увірвалася на ринок спортивного харчування Європи, пропонує широку гаму товарів, задовольняючи запити найвишуканіших гурманів. Використовуючи тільки якісну сировину для виробництва своєї продукції, MyProtein також приємно радує ціновою політикою. 

Черговий препарат, про який йтиметься – вітамінний комплекс Vitamin B complex. Це найефективніший комплекс вітамінів В-групи. Він ідеально підійде не лише спортсменам, а й усім, хто дбає про особисте здоров'я. Вдало скомпонована формула препарату включає ряд важливих вітамінів, які зроблять Вас більш стійкими як у фізичному, так і в емоційному плані, прискорять метаболічні процеси, зміцнять роботу імунної системи, підвищать продуктивність організму.

Докладніше про складові

B1 (тіамін) – бере участь у виробленні енергії, активізуючи білково-вуглеводний та ліпідний обміни, оптимізує діяльність нервової та м'язової систем.

B2 (рибофлавін) – утримує необхідні запаси енергії, покращує метаболічні процеси білків, ліпідів та вуглеводів, покращує зір, сприятливо впливає на стан шкірних покривів та слизової оболонки, покращує роботу серцево-судинної системи, працює як активний антиоксидант.

B3 (ніацин) – життєво необхідний для нормального функціонування серцево-судинної системи, знижує рівень холестерину у крові. Ніацин прискорює процес вироблення протеїну, покращує споживання енергії, отриманої з їжі, що переробляється.

B5 (пантотенова кислота) – необхідний для обмінних процесів ліпідів і вуглеводів, вироблення тестостерону, адреналіну, норадреналіну. В5 важливий для відновлювальних процесів, він прискорює загоєння ран.

B6 (піридоксин) – покращує роботу серцево-судинної системи, нормалізує гормональний баланс, контролює виробництво гомоцистеїну, сприятливо впливає на центральну нервову систему, нормалізує сон, покращує настрій, знімає втому.

B7 (біотин) – зміцнює здоров'я шкірних покривів, нігтів, волосся; нормалізує рівень цукру на крові.

B9 (фолієва кислота) – благотворно впливає на діяльність центральної нервової системи, необхідний для синтезу нових клітин.

B12 (ціанокобаламін) – основа процесу вироблення енергії та кровотворення, що покращує засвоєння заліза.

Myprotein Vitamin B Complex – це комплекс синергічних вітамінів групи В. Ці вітаміни відіграють значну роль у продуктивності енергії, утворенні клітин крові, а також функціональності нервової системи. Вони – відмінні антиоксиданти, які мають здатність активізувати пам'ять та уважність.

Комплексне споживання добавки Vitamin B Complex 120 табл допомагає підтримувати в організмі життєво важливі біохімічні процеси:

  • продукування енергії;
  • активізація обмінних процесів;
  • зростання та відновлення всіх клітин в організмі;
  • функціонування нервової системи;
  • антиоксидантні процеси;
  • функціонування системи кровообігу.

Прийом цього вітамінного комплексу підтримує роботу серцево-судинної та імунної системи, а також знижує рівень втоми. Значну роль вітаміни групи В грають для спортсменів-бодібілдерів. Вони дозволяють підвищити продуктивність, витривалість та активізують зростання м'язів.

Склад Myprotein Vitamin B Complex (1 табл.):

  • Тіамін – 1,4 мг (12%);
  • Рибофлавін – 1,6 мг (114%);
  • Ніацин – 18 мг NE (113%);
  • Вітамін В6 – 2 мг (143%);
  • Фолацин – 200 мкг (100%);
  • Вітамін В12 – 1 мкг (40%);
  • Біотин – 0,15 мг (300%);
  • Пантотенова кислота – 6 мг (100%);
  • Пара-амінобензойна кислота – 30 мг.

Не містить штучних барвників та консервантів, дріжджів, клейковини, крохмалю та лактози. Без додавання солі чи цукру.

Як приймати Vitamin B Complex?

Vitamin B Complex ідеально підійде спортсменам з невеликою вагою тіла, атлетам, обмеженим у прийомі м'ясомолочних продуктів та фізично активним людям. Порція добавки – 1 таблетка, яку слід приймати щодня під час їжі.

Країна виробник: Велика Британія.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики MyProtein B Complex 120 табл
Бренд MyProtein
Країна виробник Англія
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5055534304051
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії MyProtein B Complex 120 табл
  • MyProtein B Complex 120 табл
145 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173