• Olimp Rocky Athletes Creatine 200 грам
Olimp Rocky Athletes Creatine 200 грам
Немає в наявності
229 грн

Olimp Rocky Athletes Creatine - надзвичайно ефективна добавка з високим вмістом креатину, магнієм і вітаміном В6. Препарат гарантує більш високий рівень енергії, сили, витривалості і максимальний анаболічний потенціал.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Olimp Rocky Athletes Creatine 200 грам

Про важливість креатину для організму знає кожен спортсмен, особливо якщо мова йде про бодібілдинг. Від концентрації креатину залежать всі спортивні показники, так як він підвищує витривалість і силу, дає можливість тренуватися довше і інтенсивніше. А це необхідно для прискорення м'язового зростання і збільшення об'єму. Організм може самостійно виробляти креатин, але в недостатніх для спортивних цілей кількостях. Адже при активній роботі м'язів він дуже швидко витрачається, а його недолік зводить до мінімуму продуктивність.

Rocky Athletes Creatine від польської компанії Olimp – ідеальне додаткове джерело креатину для фізично активної людини. Він містить 3 г найчистішого мікронізованого креатину моногідрату, відмінно засвоюється і працює максимально ефективно на підвищення Ваших показників сили, витривалості і продуктивності.

  • Креатин в формі моногідрату не викликає побічних ефектів і алергічних реакцій. Він не подразнює шлунково-кишкового тракту і проявляє свої властивості з першого прийому. Креатин сприяє гідратації м'язових клітин, затримуючи в них невелику кількість рідини. А це не тільки візуально збільшує обсяг, але і забезпечує надходження більшої кількості поживних речовин, внаслідок чого швидше відбувається синтез протеїну і м'язи швидше відновлюються. Висока концентрація креатину знижує вироблення молочної кислоти, яка активізується при інтенсивних тренуваннях і викликає відчуття втоми.
  • Магній працює синергічно з креатином. Вони підвищують ефективність один одного, прискорюють метаболізм в клітинах м'язів, а результат. Магній бере участь в безлічі ферментативних реакцій і анаболічних процесах (синтез протеїну, ліполіз і секреція статевих гормонів). Також він нормалізує метаболізм, підвищує стійкість до стресів, підтримує роботу серця і м'язів
  • Вітамін В6 допомагає позбутися від спазмів м'язів, судом литкових м'язів, оніміння рук. Також він потрібен для нормального синтезу нуклеїнових кислот, які перешкоджають старінню організму і для підтримки імунітету.

Склад 1 порції (3,5 г):

  • Моногідрат креатину 3,4 г, включаючи креатин - 3 г
  • Магній - 57,8 мг
  • Вітамін B6 - 0,21 мг

Рекомендована добова доза: 3,5 г порошку (1½ мірної ложки) в день перед тренуванням або після тренування, а в дні без тренувань - 3,5 г порошку (1½ мірної ложки) в будь-який час протягом дня.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Valentin
    30.01.2023

    креатин в поєднанні з магнієм і вітаміном В6, дуже корисна добавка для м’язів, виробник відомий, тому і якість не викликає сумнівів.

Характеристики Olimp Rocky Athletes Creatine 200 грам
Бренд Olimp
Країна виробник Польща
Призначений для чоловіків
Форма виготовлення в порошку
GTIN 5901330050176
Відгуки покупців про Olimp Rocky Athletes Creatine 200 грам 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Valentin
    30.01.2023

    креатин в поєднанні з магнієм і вітаміном В6, дуже корисна добавка для м’язів, виробник відомий, тому і якість не викликає сумнівів.

Фотографії Olimp Rocky Athletes Creatine 200 грам
  • Olimp Rocky Athletes Creatine 200 грам
229 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173