Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн.
  • Scitec Nutrition B-100 (100 табл)
Scitec Nutrition B-100 (100 табл)
Немає в наявності
370 грн

Scitec Nutrition B-100 (100 табл) – комбінована добавка вітамінів групи В для зміцнення нервової системи та імунітету, нормалізації метаболізму, посилення синтезу протеїнів, прискорення росту м'язів, підтримки роботи серця.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 50 грн
Укр поштавід 35 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition B-100 (100 табл)

Фахівці компанії Scitec Nutrition розробили новий сучасний вітамінний комплекс B-100, який суттєво покращує тренувальний процес та допомагає швидше досягти бажаного результату.

Основа даного препарату використовує всю міць та енергію вітамінів групи В. Представлений комплекс має у своєму арсеналі низку вітамінів, які чудово працюють разом та підтримають вашу нервову систему. Паралельно вітаміни групи В покращують здатність до виділення енергії за допомогою участі у метаболічних процесах. Комплекс вітамінів В-групи засвоюється печінкою, зайві виводяться з організму разом із уриною. Ось і виходить, що їхній запас досить невеликий і повинен регулярно поповнюватися.

Препарат B-100 може повною мірою забезпечити потребу організму спортсмена у вітамінах цієї групи, плюс він містить низку лікарських рослин, які зміцнюють загальний стан здоров'я. В-вітаміни активізують дію деяких лікарських засобів, тому вони добре зарекомендували себе в комплексній терапії. До того ж, вони беруть участь майже у всіх клітинних процесах і гарно розчиняються у воді.

Вітамін В1 (тіамін) сприяє нормальній життєдіяльності та розвитку організму, покращує мозкову діяльність та фізичну активність, оптимізує серцеву та нервову діяльність, є незамінним учасником вуглеводно-жирового обміну.

Вітамін В2 (рибофлавін) підтримує оптимальний енергетичний баланс за допомогою активізації білково-вуглеводного та жирового обмінів. Він сприятливо впливає на зір, блокує дію токсинів на дихальну систему, покращує якість шкірних покривів, слизової оболонки, нігтів, волосся, підтримує функціонування щитовидної залози.

Вітамін В3 (ніацинамід) бере участь в обмінних процесах, підтримує в нормі функції органів травлення, розщеплюючи їжу на вуглеводи, ліпіди, білок, тим самим вивільняючи енергію. Вітамін В3 зменшує наявність холестерину в організмі, розширює судини, покращує кровообіг.

Вітамін B4 (бітартрат холіну) покращує ліпідний обмін, виводить із печінки зайві жири, бере участь у формуванні лецитину, що покращує обмін холестерину. Плюс до всього – є учасником кровотворних процесів, створює захист печінки від впливу негативних факторів, покращує концентрацію, активізує мозкову активність, підвищує настрій.

Вітамін В5 (пантотенова кислота) – дуже важливий для обміну жирів та вуглеводів, вироблення необхідних жирних кислот, таких гормонів як адреналін та тестостерон, підтримки в нормі гемоглобіну. Також він має регенеративні функції.

Вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) покращує стан НС, роботу серця та судинної системи, бере участь у виробництві важливих гормонів, нормалізує метаболічні процеси, знижує рівень шкідливого холестерину. Також він підвищує поріг втоми, перешкоджає спазмам м'язів, має сечогінні властивості, покращує стан шкірних покривів.

Вітамін B7 (біотин) – це запорука гарної шкіри, гарного стану нігтів та волосся. Він сприяє підтримці нормального рівня цукру на крові. Важливе значення біотину і в передачі нервових імпульсів.

Вітамін В9 (фолієва кислота) покращує процеси росту та життєдіяльності організму, оптимізує виробництво соляної кислоти у шлунку, покращує мозкову та фізичну активність.

Вітамін В12 (ціанокобаламін) покращує імунітет, блокує дію алергенів, нормалізує тиск, підвищує апетит, а також сприяє кращому засвоєнню заліза. ПАБК (параамінобензойна кислота) допомагає засвоєнню білків, синтезу еритроцитів, підтримує гарний стан шкіри.

Аналізуючи перелічені вище робочі характеристики B-100 від Scitec Nutrition, можна оцінити його незамінну користь для організму не тільки спортсменів, але і кожної людини, яка піклується про своє здоров'я.

Склад B-100 Scitec Nutrition на 1 порцію (1 таблетка):

  • Вітамін B-1 – 100 мг;
  • Вітамін B-2 – 100 мг;
  • Ніацин – 100 мг;
  • Вітамін B-6 – 100 мг;
  • Фолієва кислота - 400 мг;
  • Вітамін B-12 – 100 мг;
  • Біотин – 100 мг;
  • Пантотенова кислота – 100 мг;
  • Інозитол – 100 мг;
  • РАВА (пара-амінобензойна кислота) – 100 мг;
  • Холін бітартрат – 100 мг;
  • Патентована суміш – 5 мг.

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (1 таблетка) на день, запиваючи 200 мл води. Оптимальний час – разом із сніданком.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Гриша
    25.01.2023

    Один із найкращих комплексів вітамінів групи B. Після його прийому відчуваю себе зовсім по-іншому, енергійним, з ясним, незатуманеним мозком. Планую через деякий час пропити повторний курс.

Характеристики Scitec Nutrition B-100 (100 табл)
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
Відгуки покупців про Scitec Nutrition B-100 (100 табл) 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Гриша
    25.01.2023

    Один із найкращих комплексів вітамінів групи B. Після його прийому відчуваю себе зовсім по-іншому, енергійним, з ясним, незатуманеним мозком. Планую через деякий час пропити повторний курс.

Фотографії Scitec Nutrition B-100 (100 табл)
  • Scitec Nutrition B-100 (100 табл)
370 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173