Ми працюємо!
RU UA
Фільтри
1 325 грн
(1)

MST Egg White Protein – швидкодіючий яєчний альбумін в формі порошку. Забезпечує організм незамінними й замінними амінокислотами. Сприяє росту та збереженню м’язової маси.

Купити
835 грн
(0)

MST Egg White Protein – високоякісний швидкодіючий білок курячого яйця в формі порошку. Постачає в організм незамінні амінокислоти, необхідні для росту та підтримки м’язової маси.

Купити
839 грн
(0)

Nosorog Egg Albumin - порошкова добавка яєчного протеїну спеціально для тих, хто страждає непереносимістю лактози. Поживний натуральний білок для підтримки ваших м'язів.

Купити
697 грн
(0)

Scitec Nutrition Egg Pro – безлактозна протеїнова добавка, створена на основі яєчного альбуміну. Добре засвоюється, захищає від катаболізму, збагачує організм незамінними амінокислотами. Має тривалу дію.

Повідомити
471 грн
(1)

Чистий знежирений білок без зайвих калорій і з повним комплексом амінокислот. які додатково підсилюють відновлення організму. Цей яєчний протеїн - чудове доповнення до правильного раціону спортсмена, особливо в періоди сушки.

Повідомити
Яєчний протеїн

Яєчний протеїн – харчова добавка, що являє собою специфічну білкову фракцію, екстраговану з яєчної маси за допомогою спеціальної обробки. Відмінно впливає на організм, забезпечуючи м'язовий ріст і поліпшення основних фізичних характеристик. Однак має ряд особливостей, що відрізняють її від інших білкових форм, представлених на сучасному ринку спортивного харчування.

Як виготовляється яєчний протеїн

Даний вид протеїну отримується з курячих яєць. В більшості випадків для виробництва спортивних добавок використовується лише білок яйця. Жовтки зазвичай ігноруються через присутність в них жирів. Однак насправді в жовтках міститься зовсім незначна кількість моно- або поліненаничених жирів, які є не шкідливими, і достатня кількість білка (приблизно  2,7 г на яйце вагою 50 г). Однак лише деякі виробники таки включають в склад своїх продуктів і яєчний жовток.

Сировину ізолюють,  висушують, а потім подрібнюють. Яєчний протеїн також піддається процесу пастеризації. Подібно до молокопродуктів на нього короткий час діють високими температурами з метою видалення всіх мікробіологічний організмів. Протеїн при цьому залишається непошкодженим.

Позитивна дія яєчного протеїну

Серед основних властивостей даного виду протеїну слід відмітити наступні:

  • Стимуляція метаболізму і процесів обмінного характеру;
  • Сприятливий вплив на стан і функціонування центральної нервової системи;
  • Омолодження та уповільнення природних процесів старіння;
  • Анаболічний ефект;
  • Прискорений набір якісної м'язової маси;
  • Поліпшення кровотворної функції;
  • Підвищення рівня гемоглобіну в крові;
  • Нормалізація гормонального фону;
  • Стимуляція продукування власного статевого гормону-тестостерону в чоловічому організмі;
  • Насиченість вітамінами, мінералами і корисними речовинами, необхідними для повноцінного функціонування, підвищення працездатності;
  • Колосальний заряд сил і енергії;
  • Придушення апетиту, забезпечення тривалого відчуття ситості.

Однак у яєчного протеїну є й свої слабкі сторони:

  • Можливі небажані реакції, що проявляються метеоризмом, здуттям живота, кишковими розладами, надмірним газоутворенням;
  • Часті випадки індивідуальної непереносимості складових компонентів;
  • Ймовірний розвиток запорів, зумовлений підвищеною в'язкістю такої протеїнової форми;
  • Повільне засвоєння, що вимагає додаткового застосування; амінокислот, які сприяють підвищенню білкової засвоюваності.

Дуже важливо дотримуватися рекомендованої дози препаратів, щоб уникнути поразки ниркового і печінкового апарату. Крім того, при недостатньому фізичному навантаженні застосування такого білка може спровокувати формування підшкірних жирових відкладень.

Переваги яєчного протеїну як спортивного харчування

До основних переваг даного продукту відносяться:

1. Чудовий амінокислотний склад. Саме яєчний протеїн називають бездоганним з точки зору наявності всіх необхідних для здорової життєдіяльності організму амінокислот.

2. Високий вміст лейцину. Яєчний альбумін містить велику кількість лейцину(амінокислоти ВСАА), який бере активну участь в процесах синтезу білка в організмі, стимулюючи ріст м’язової маси.

3. Відсутність жирів. Як вже говорилось, в продуктах спортивного харчування практично не використовуються жовтки курячих яєць, які і містять певний процент жирів.

4. Наявність вітамінів, мікроелементів і мінералів. Такий багатий склад благотворно впливає на всі органи і системи організму.

5. Хороша переносимість організмом. Надає мінімальне навантаження на нирки і шлунково-кишковий тракт. Тривале всмоктування білка живить м'язи, ефективно пригнічуючи катаболічні реакції, оберігаючи тканини від руйнування.

Як приймати яєчний протеїн?

Рекомендується спортсменам під час проведення курсу на сушку, оскільки найкраще сприяє формуванню сухої рельєфної м'язової маси. Але при цьому необхідно регулярно займатися, даючи собі постійні фізичні навантаження.

Оптимальне дозування розраховується з урахуванням вагової категорії, статевої приналежності і рівня фізичної підготовки користувача. У більшості випадків слід вживати препарат з розрахунку – 2 г / 1 кг ваги. Добову норму варто розділити на кілька рівних порцій для кращої переносимості і більш високої результативності.

В тренувальні дні безпосередньо після завершення занять для прискореного відновлення підійде 5 г засобу.

Відгуки про яєчний протеїн

Нерідко на різних форумах можна зустріти самі суперечливі відгуки. Одні люди стверджують, що цей продукт добре переноситься, добре відновлює і сприяє формуванню воістину атлетичного тіла. Інші ж, навпаки, скаржаться на слабо виряжені результати і побічні ефекти, що виникають після вживання. На думку експертів, більшість негативних коментарів обумовлені перевищенням рекомендованої дози або ж індивідуальною непереносимістю окремих складових продукту.

Купити яєчний білок з доставкою по Україні за найкращою ціною, замовити можна в нашому інтернет-магазині спортивного харчування або відвідати наші стаціонарні магазини.