Nosorog Egg Albumin - порошкова добавка яєчного протеїну спеціально для тих, хто страждає непереносимістю лактози. Поживний натуральний білок для підтримки ваших м'язів.
- Бренд: Nosorog
- Категорія: Яєчний протеїн
Детальніше про товар
Нова Пошта | від 80 грн | |
Укр пошта | від 45 грн | |
Самовивіз | БЕЗКОШТОВНО |
Nosorog Egg Albumin - високоякісна харчова добавка, розроблена на основі найчистішого яєчного білку. Забезпечує ефективне, безпечне схуднення і прискорений ріст м'язової маси. Відмінний вибір для спортсменів і користувачів, зацікавлених в швидкому досягненні стабільних позитивних результатів.
Особливості та переваги
Цей продукт особливо цінується як професіоналами, так і новачками за наступні свої корисні якості:
- Підтримка і збільшення обсягів мускулатури;
- Потужний анаболізм;
- Надійний захист м'язових волокон від деструкції і руйнування;
- Активізація білкового синтезу;
- Усунення підшкірних жирових відкладень;
- Стабілізація апетиту;
- Зниження ваги;
- Примноження витривалості і силових показників;
- Приріст енергетичного потенціалу, продуктивності і працездатності;
- Прискорена регенерація і відновлення;
- Підвищення порогу стомлюваності.
Добавка сприятливо впливає на імунітет, а також на стан і функціонування центральної нервової системи. Знімає ознаки перевтоми і перенапруження, даруючи можливість тренуватися частіше і значно продуктивніше.
Країна-виробник Україна.
Придбати Nosorog Egg Albumin, заощадивши свої гроші і час, можна в будь-який момент в нашому інтернет-магазині.
Склад
У порції (30 г) Nosorog Egg Albumin міститься:
- Калорії - 89,4
- Білки - 25 г
- Вуглеводи - 0,4 г
- Жири - 0,5 г
Спосіб застосування
Зробіть коктейль, змішавши 30 г добавки з водою, соком або молоком. Приймати до 4 разів на день.
Бренд | Nosorog |
Асортимент смаків | Шоколад, Без смаку, |
Країна виробник | Україна |
Призначений | для всіх |
Форма виготовлення | в порошку |
GTIN | 2000000004686, 2000000001135 |
-
20.11.2022
В мене наче і немає непереносимості лактози, але організм сприймає цей яєчний білок набагато краще за сироваткові протеїни. І результат теж відмінний.
В мене наче і немає непереносимості лактози, але організм сприймає цей яєчний білок набагато краще за сироваткові протеїни. І результат теж відмінний.