• BioTech (USA) L-Tyrosine 1000 mg (100 капс)
BioTech (USA) L-Tyrosine 1000 mg (100 капс)
Немає в наявності
447 грн

BioTech (USA) L-Tyrosine - капсульована добавка, яка містить йодовану амінокислоту L-тирозин. Регулює ліпідний обмін, знижує апетит, бореться із хронічною втомою, покращує роботу ендокринної системи.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис BioTech (USA) L-Tyrosine 1000 mg (100 капс)

L-Tyrosine BioTech - амінокислотний комплекс на основі тирозину, збагачений йодом. Тирозин є умовно-замінною амінокислотою, але для його синтезу необхідний фенілаланін, який, в свою чергу, відноситься до незамінних. При дефіциті фенілаланіну організм не зможе в достатній кількості виробляти тирозин, що в результаті може уповільнити білковий синтез.

Тому компанія BioTech розробила високоефективний комплекс L-Tyrosine, в кожній порції якого міститься 1000 мг тирозину. Кожен бодібілдер знає, що для досягнення високих результатів необхідно багато і посилено працювати. Чим довше та інтенсивніше тренування - тим швидше ви будете прогресувати. Але організм - не машина і, яким би сильним він не був, йому не уникнути втоми. Існує таке поняття як перетренованість - це хронічна втома, яка виникає в результаті великих фізичних навантажень. Саме для того, щоб уникнути подібного стану, і слід приймати L-Tyrosine.

Амінокислота L-тирозин допомагає уникнути перетренованості, яка має вкрай негативний вплив як на фізичне здоров'я, так і моральний стан. L-тирозин є будівельним матеріалом для м'язового білка. Також він важливий учасник в процесі вироблення багатьох гормонів, що сприяє підтримці оптимального гормонального фону в організмі. Тирозин здійснює потужну антистресову дію, підвищує концентрацію і увагу, завдяки йому, ви зможете тренуватися з максимальною віддачею і підвищувати продуктивність без ризику виникнення перетренованості. Крім того, тирозин сприяє зниженню жирового прошарку за рахунок підвищення термогенезу і ліполізу.

L-Tyrosine BioTech додатково збагачений йодом, без якого неможливе нормальне функціонування щитовидної залози. Вона відповідає за вироблення гормонів, і збої в її роботі можуть спровокувати безліч захворювань. Організм потребує регулярного надходження йоду, але не завжди ми можемо забезпечити це за допомогою харчового раціону. У кожній порції L-Tyrosine міститься 300 мкг йоду. Цього цілком достатньо для підтримки нормальної роботи щитовидної залози.

Зробити свій вибір на користь L-Tyrosine BioTech вам допоможе і той факт, що він зроблений з натуральних і безпечних для здоров'я компонентів і відповідає високим стандартам якості.

Склад L-Tyrosine BioTech на 1 порцію (2 капсули):

  • L-тирозин - 1000 мг
  • Йод - 300 мкг

Інгредієнти: L-тирозин, оболонка капсули [желатин, очищена вода, барвник (діоксид титану)], емульгатор (стеарат магнію), агент, що запобігає злипанню (діоксид кремнію), йодид натрію.

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (2 капсули) на день, запиваючи достатньою кількістю води. Оптимальний час - перед основним прийомом їжі або перед тренуванням.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Паша
    09.11.2022

    хороша добавка для підтримки щитовидки, і зменшення хронічної втоми. ще й від відомого американського бренду, якщо я не помиляюсь.

Характеристики BioTech (USA) L-Tyrosine 1000 mg (100 капс)
Бренд BioTech
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 5999076234332
Відгуки покупців про BioTech (USA) L-Tyrosine 1000 mg (100 капс) 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Паша
    09.11.2022

    хороша добавка для підтримки щитовидки, і зменшення хронічної втоми. ще й від відомого американського бренду, якщо я не помиляюсь.

Фотографії BioTech (USA) L-Tyrosine 1000 mg (100 капс)
  • BioTech (USA) L-Tyrosine 1000 mg (100 капс)
447 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173