• BioTech (USA) Creatine Phosphate 300 грам
BioTech (USA) Creatine Phosphate 300 грам
Немає в наявності
387 грн

BioTech (USA) Creatine Phosphate – порошкова добавка креатинфосфату для підвищення енергетичного запасу організму. Активізує вироблення АТФ, полегшує високоінтенсивне тренування, покращує синтез білка. Без вуглеводів та жирів.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис BioTech (USA) Creatine Phosphate 300 грам

Creatine Phosphate – ефективний комплекс на основі креатину, що сприяє активному зростанню м'язової маси. У його формулі креатин представлений у вигляді фосфату.

Який механізм його впливу? Потрапляючи до організму, креатин активізує вироблення АТФ - головного джерела енергії для м'язів. Але для цього будь-яка його форма має пройти процес перетворення до фосфату креатину. Саме він бере участь у процесі енергозабезпечення.

Приймаючи Creatine Phosphate BioTech, ви отримуєте вже готовий фосфат креатин в оптимальній концентрації, він не вимагає видозмін, тому починає діяти відразу і в повному обсязі. Таким чином, організм зберігає свої ресурси і одночасно отримує негайний приплив енергії.

Важливою властивістю цієї форми креатину є те, що він не затримує рідини в організмі. М'язи ростуть, але не за рахунок наповнення водою. Ви збільшуєте винятково суху м'язову масу.

Основні функції Creatine Phosphate:

  • Максимальне та швидке енергозабезпечення
  • Підвищення сили та витривалості
  • Активне зростання сухої м'язової маси
  • Поліпшення синтезу білка

Слід зазначити, що з помітного ефекту від прийому креатинових комплексів досить добової дози креатину у вигляді 3000 мг. Тому щоденний прийом комплексу від компанії BioTech покриє всю потребу з лишком та забезпечить м'язи енергією для більш тривалого та інтенсивного тренінгу. Крім всіх перерахованих позитивних якостей, слід відзначити високу якість продукції BioTech. І Creatine Phosphate не є винятком. Він містить абсолютно безпечні компоненти і не викликає побічних ефектів та ризику для здоров'я.

Склад BioTech Creatine Phosphate на 1 порцію (5 г):

  • чистого креатину – 4 200 мг.

Інгредієнти: креатину моногідрат, сіль калію та ортофосфорної кислоти.

Спосіб застосування: змішати 1 порцію (5 г) з 300 мл рідини та приймати за наступною схемою: у тренувальні дні по 2-3 порції на добу (вранці, за 20 хвилин до і відразу після закінчення тренінгу); у дні відпочинку – по 1 порції на добу.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Костя
    25.10.2022

    Хороший креатин, добре засвоюється. На тренях дає більше енергії, покращує витривалість і роботу м'язів. Тому однозначно лайк

Характеристики BioTech (USA) Creatine Phosphate 300 грам
Бренд BioTech
Країна виробник Угорщина
Призначений для чоловіків
Форма виготовлення в порошку
GTIN 030963221136, 5999076219315
Відгуки покупців про BioTech (USA) Creatine Phosphate 300 грам 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Костя
    25.10.2022

    Хороший креатин, добре засвоюється. На тренях дає більше енергії, покращує витривалість і роботу м'язів. Тому однозначно лайк

Фотографії BioTech (USA) Creatine Phosphate 300 грам
  • BioTech (USA) Creatine Phosphate 300 грам
387 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173