• Scitec Nutrition Grape Seed 90 капс
Scitec Nutrition Grape Seed 90 капс
Немає в наявності
180 грн

Scitec Nutrition Grape Seed 90 капс – стандартизований екстракт виноградних кісточок для захисту клітин від руйнування вільними радикалами. Містить високий відсоток біофлавоноїдів. Уповільнює старіння, покращує транспортування вітаміну С.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Grape Seed 90 капс

Захистити свій організм як під час тренувального процесу, так і від після тренувань – завдання кожного атлета, який ставить перед собою високу мету в бодібілдингу. Інноваційний високоефективний препарат Grape Seed від перевіреної компанії з європейським ім'ям Scitec Nutrition пропонує вам випробувати на собі чудову силу винограду.

В основу препарату входить стандартизований екстракт винограду, який має 95% поліфенолів, у тому числі ОРС - олігомерні проантоціанідні. Натуральна природна сила природного антиоксиданту ефективно працює, запобігаючи окислювальному процесу клітин, які отримали ушкодження.

Завдяки стовідсотковому захисту від негативної дії вільних радикалів на загальний стан організму, ви зможете якісно продовжити тренувальний процес, уникаючи біохімічних ушкоджень. Універсальний природний антиоксидант Grape Seed значно перевершує звичайні вітаміни. Суперкорисні зерна винограду є джерелом бадьорості, знімають втому, підвищують спортивне довголіття. Кісточки винограду мають активніший склад, ніж самі ягоди. У м'якоті присутня лише десята частина від усієї корисності продукту, все найцінніше – у кісточці.

Основні характеристики цього продукту:

  • потужний природний антиоксидант;
  • стимулює захисні функції організму;
  • антиканцерогенна дія;
  • має омолоджуючий ефект.

Основу екстракту винограду становлять біофлавоноїди. Ці мікроелементи мають антиоксидантні властивості, оберігають аскорбінову кислоту від окисного процесу, покращують її транспортування до органів, уповільнюють її виведення з організму, покращують стан капілярів, зміцнюючи їх стінки, покращують процес циркуляції крові, у тому числі до сітківки очей, тим самим захищаючи очі від випромінювання.

Плюс до всього, вони ефективно протидіють вільним радикалам. Несприятливе довкілля, погана екологія та інші негативні чинники сучасності у комплексі значно знижують загальний стан людини і є серйозним бар'єром для досконалості гармонії тіла і духу. Ось тому й рекомендуємо вам уважно придивитися до препарату Grape Seed. Сучасна спортивна добавка від якісного виробника Scitec Nutrition – саме той необхідний фактор у ряді поживних речовин, покликаних збільшити якість і результат тренувань, покращити самопочуття.

Склад Grape Seed Scitec Nutrition на порцію (3 капсули):

  • екстракт виноградних кісточок – 110 мг
    • мінімум 95% проантроціанідинів

Інгредієнти: декстроза, екстракт виноградних кісточок, бичачий желатин, барвник (діоксид титану).

Спосіб застосування: приймати по 1 порції на день, розділяючи прийом на три рази (по 1 капсулі 3 рази на день). Оптимальний час – разом із їжею.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition Grape Seed 90 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 728633103997
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition Grape Seed 90 капс
  • Scitec Nutrition Grape Seed 90 капс
180 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173