• Olimp Guaranax 60 капс
Olimp Guaranax 60 капс
Є в наявності
198 грн

Guranax ® - це харчова добавка, яка містить помірно і довгостроково активний кофеїн з гуарани - компонент, який допомагає в досягненні відмінної розумової і фізичної працездатності, а також сприяє підтримці належної маси тіла.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Olimp Guaranax 60 капс

Гуарана (Paulinia cupana) - південноамериканська чагарникова рослина, насіння якоїмають високий природний вміст кофеїну, добре переноситься організмом. Ця рослина містить майже в чотири рази більше кофеїну, ніж кавові зерна, і давно цінується корінними жителями лісів Амазонки за його стимулюючі властивості, що знімають втому.

Guaranax Olimp містить 400 мг екстракту гуарани, з яких 80 мг-це кофеїн повільного вивільнення. А це значить, що він надає стимулюючу дію на протязі декількох годин плавно, без різких сплесків активності, що змінюються апатією. При цьому він має властивості термогеника, тобто викликає незначне підвищення температури тіла, що активізує розщеплення жирових відкладень з вивільненням енергії.

Енергетик GUARANAX ® від Olimp може бути відмінним замінником стимулюючих напоїв (кава, чай, кола і т. Д.). Особливо рекомендується людям, обтяженим фізичними та розумовими навантаженнями, які виконують монотонну і тяжку роботу, котрі працюють у нічний час.

Функції Guaranax Olimp:

  • Активізація діяльності центральної нервової системи
  • Підвищення уважності і концентрації, а також сили і витривалості
  • Підтримка високого тонусу організму
  • Підвищення фізичної працездатності
  • Зниження відсотка підшкірного жиру за рахунок термогенеза
  • Стимуляція серцевої діяльності
  • Підвищення енергетичного потенціалу організму

Склад Guaranax Olimp на 1 капсулу:

Екстракт гуарани - 400мг, в тому числі кофеїну - 80 мг

Спосіб застосування: в залежності від мети, для якої Ви приймаєте препарат, дозування може бути від 1 до 4 капсул на добу. Для ефекту схуднення необхідно приймати 2 капсули в день: вранці і перед тренінгом, але в першій половині дня. Для підвищення концентрації і працездатності - 4 капсули в день: вранці, перед тренуванням і між основними прийомами їжі, але не пізніше, ніж за 4-5 годин до сну. 

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Тетяна
    12.08.2022

    Просто ідеальна для мене добавка. Я не любитель кави, але бадьорити себе чимось потрібно. А тут одна капсула заміняє собою чашку кави. Легко, швидко, зручно! Кілька таких капсул на день - і весь день працюєш ефективно і результативно!

Характеристики Olimp Guaranax 60 капс
Бренд Olimp
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 5901330012525, 5901330014345, 5901330073786
Відгуки покупців про Olimp Guaranax 60 капс 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Тетяна
    12.08.2022

    Просто ідеальна для мене добавка. Я не любитель кави, але бадьорити себе чимось потрібно. А тут одна капсула заміняє собою чашку кави. Легко, швидко, зручно! Кілька таких капсул на день - і весь день працюєш ефективно і результативно!

Фотографії Olimp Guaranax 60 капс
  • Olimp Guaranax 60 капс
198 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173