• Scitec Nutrition Super Guarana 100 таблеток
Scitec Nutrition Super Guarana 100 таблеток
Немає в наявності
366 грн

Scitec Nutrition Super Guarana 100 таблеток – натуральний стимулятор та антиоксидант на основі насіння гуарани. Містить суміш ксантинових алкалоїдів (кофеїн, теофілін, теобромін), сапоніни, вітаміни та мінерали. Надає сил, спалює жир.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Super Guarana 100 таблеток

Вивести свою силу та витривалість на новий, якісніший рівень, оптимально покращити тренувальний процес – це завдання значно спрощується, якщо використовувати дієвий комплекс Super Guarana, від відомого європейського бренду Scitec Nutrition. На жаль, усьому є межа, і людські сили не стали винятком. І від того, наскільки правильно ви зможете надати організму харчову підтримку, залежить результат постійних тренувань.

Ефективний тандем гуарани та кальцію, з якого складається Super Guarana, чудово працює разом та забезпечує ідеальну та безпечну енергетичну підтримку організму атлета. Super Guarana – стовідсотково натуральне джерело кофеїну та ще деяких фотохімічних речовин. Як харчова добавка гуарана виступає як високоефективний стимулятор, що містить кофеїну в два рази більше, ніж зерна кави.

Насіння гуарани здавна використовувалися як ліки від головного болю, спеки, лихоманки, спазмів, як профілактика бактеріальних інфекцій, для підняття тонусу. На сьогоднішній день гуарана має велику популярність, її додають в енергетики, чай, цукерки, льодяники. Плюс до всього, гуарана бере активну участь у різноманітних дієтах, допомагає скидати вагу, зменшує апетит, знищує жирові клітини, виступає як сировина для виробництва додаткової енергії. Цей екстракт підвищує енергетичний баланс та рівень концентрації, покращує пам'ять, підвищує поріг витривалості.

Крім того, Super Guarana Scitec Nutrition зможе підтримати ваш організм під час недосипання. Препарат має антиоксидантні та антикатаболічні властивості. Потрапляючи до організму атлета, гуарана перетворюється на кофеїн, який безпосередньо впливає на центральну нервову систему. При цьому спортсмен стає більш сконцентрованим та уважним, покращується реакція, прискорюється процес засвоєння вуглеводів та окислювальні процеси ліпідів.

Важливість кальцію в організмі переоцінити неможливо, він є у вигляді солей – основного будівельного матеріалу для кісток, зубів, нігтів. Також він дуже важливий для м'язової маси, нервової системи, підтримки імунної системи. Ефективно працює на зниження та запобігання алергічним захворюванням. Він грає основоположну роль процесі скорочення м'язових волокон, а також серцевої діяльності.

Почавши приймати препарат, ви одразу відчуєте:

  • потужний заряд енергії;
  • зниження апетиту;
  • покращення загального фізичного та морального стану, зняття втоми;
  • більша витрата калорій при інтенсивних фізичних тренуваннях.

Склад Super Guarana від Scitec Nutrition на 1 порцію (2 таблетки):

  • Гуарана – 900 мг
  • Кальцій – 500 мг

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (2 таблетки) на день. Оптимальний час – у дні тренувань або при тяжких фізичних навантаженнях за півгодини до початку.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Стас
    20.05.2023

    допомагає знизити стрес та підвищує концентрацію

Характеристики Scitec Nutrition Super Guarana 100 таблеток
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 728633102549
Відгуки покупців про Scitec Nutrition Super Guarana 100 таблеток 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Стас
    20.05.2023

    допомагає знизити стрес та підвищує концентрацію

Фотографії Scitec Nutrition Super Guarana 100 таблеток
  • Scitec Nutrition Super Guarana 100 таблеток
366 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173