• Nutrex Lipo 6 (120 капс)
Nutrex Lipo 6 (120 капс)
Немає в наявності
570 грн

Nutrex Lipo 6 – потужний комплекс рослинних інгредієнтів у капсулах. Активізує обмін речовин. Зменшує апетит. Сприяє спалюванню жирових відкладень.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Nutrex Lipo 6 (120 капс)

Nutrex Lipo-6 (120 капс) - спалвачжиру, який швидко працює і забезпечує багаторівневу доставку діючої речовини. Nutrex Lipo-6 прискорює обмін речовин та зменшує жирові відкладення, пригнічує апетит, має антикатаболічний ефект та стимулює організм до інтенсивних тренувань.

Lipo-6 – жироспалювач, який позбавить ваш організм від жирових відкладень

Швидкодіючі гель-капсули для спалювання жиру забезпечують швидке та ефективне схуднення. Цей унікальний спалювач жиру від бренду Nutrex є першим і єдиним помічником у втраті ваги, що поєднує в собі швидкість та силу з використанням гелевих капсул для швидкого та здорового схуднення.

Швидка та ефективна втрата ваги з Lipo 6

Желатинові капсули, розроблені однією з провідних світових фармацевтичних компаній, пропонують швидке та повне поглинання потужних компонентів Lipo-6. Термодженік Ліпо 6 починає працювати практично відразу, спрямовуючи свою міць на спалювання жирових запасів, зниження апетиту та збільшення метаболізму.

Ефективне зниження жиру в організмі

Lipo-6 переважно складається з сильних фармацевтичних інгредієнтів, містить рослинні речовини, які людський організм може ефективно використовувати. Це дозволяє послідовно і передбачувано позбавитися жиру в організмі, на відміну від інших добавок, склад яких в основному базується на хімічних речовинах. Lipo 6 капсули рослинного походження, що робить його ідеальним вибором для людей, які піклуються про своє здоров'я.

Які активні інгредієнти у Lipo 6?

Натуральний екстракт гіркого апельсина – пригнічує апетит та допомагає зменшити жирові відкладення.

Безводний кофеїн має стимулюючий ефект, знижує рівень аденозину, інгібує деградацію АМФ, тим самим підвищуючи ліполітичні процеси (розщеплення жирів на вільні жирні кислоти), а також посилює термогенні процеси.

Форсколін (екстракт індійської кропиви) – допомагає у втраті ваги, регулює гормон щитовидної залози, підвищує термогенез, чинить позитивну дію на обмін речовин.

Gugglosterony E&Z – основна функція полягає у стимулюванні щитовидної залози виробляти тироксин – гормон, який регулює швидкість обміну речовин та розпаду жирової тканини.

Крім того, Gugglosterony покращує ліпідний профіль, а це має на увазі вплив на зниження рівня холестерину, на користь хорошого холестерину (HDL).

Біоперін – екстракт чорного перцю. Збільшує засвоєння поживних речовин, покращуючи кровопостачання тканин, стимулюючи нервові закінчення у шлунково-кишковому тракті та збільшення секреції травних соків.

Дозування капсул для схуднення Lipo 6: 2 капсули за 30 хвилин до сніданку та 2 капсули вдень. Почати приймати 2 капсули на день протягом двох днів (одну вранці, одну вдень), потім збільшити дозування, додаючи 1 капсулу через день до чотирьох капсул на день. Для досягнення найкращих результатів приймати частину продукту протягом 30 хвилин до їди.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Марина
    11.07.2018

    Lipo 6 - хорошая вещь. Работает 100% на похудение! Это первый мой сжигатель от которого я похудела до желаемого результата! Теперь я довольна!

Характеристики Nutrex Lipo 6 (120 капс)
Бренд Nutrex
Країна виробник США
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 853237000486
Відгуки покупців про Nutrex Lipo 6 (120 капс) 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Марина
    11.07.2018

    Lipo 6 - хорошая вещь. Работает 100% на похудение! Это первый мой сжигатель от которого я похудела до желаемого результата! Теперь я довольна!

Фотографії Nutrex Lipo 6 (120 капс)
  • Nutrex Lipo 6 (120 капс)
570 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173