• OstroVit Vitamin D3 4000+K2 (110 таб)
OstroVit Vitamin D3 4000+K2 (110 таб)
Є в наявності
245 грн

OstroVit Vitamin D3 4000 + K2 - таблетована вітамінна добавка з обмеженої серії, що містить комплекс вітамінів, які поліпшують здоров'я кісток і зубів, а також нормалізують згортання крові.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис OstroVit Vitamin D3 4000+K2 (110 таб)

Вітамінна добавка OstroVit Vitamin D3 4000 + K2 в формі таблеток корисна тим, у кого спостерігається дефіцит вітаміну D3 і вітаміну К2.

У природі вітамін D3 зустрічається в яловичині (особливо в яловичій печінці), деяких видах риб (наприклад, в трісці і сардині), молоці, свинині, яйцях, твердих сирах. Він необхідний для правильного засвоєння кальцію, від нього ж залежить засвоєння фосфору, а також нормальне функціонування серця. Якщо в раціоні цього вітаміну мало, людина починає відчувати проблеми з кістками, спостерігається їх крихкість і схильність до переломів, швидко псуються зуби, виникають патології ясен, деформації хребта. У дітей може розвинутися рахіт.

Вітамін К2 в невеликій кількості надходить з квашеною капустою і ферментованою соєю, а також самостійно виробляється організмом в тонкому кишечнику. Якщо людина лікувалась антибіотиками, є висока ймовірність того, що корисні бактерії, відповідальні за вироблення даного вітаміну, серйозно зменшилися в кількості і не зможуть забезпечити організм достатньою рівнем вітаміну К2. А вітамін К необхідний для правильного згортання крові і оптимального перенесення кальцію в кісткову тканину для міцних і здорових кісток.

Упаковка OstroVit Vitamin D3 4000 + K2 містить 110 таблеток, отриманих з високоякісної натуральної сировини. Речовини, що входять до препарату, перебувають в легкозасвоюваній формі і мають високу біологічну доступність. Добавка нормалізує мінеральну щільність кісток, сприяє кращому згортанню крові, підтримує нормальний рівень кальцію.

Переваги OstroVit Vitamin D3 4000 + K2:

  • велика упаковка, розрахована на 220 порцій;
  • у виробництві використовувалася натуральна сировина;
  • сприяє правильному згортанню крові;
  • забезпечує перенесення кальцію з крові в кістки;
  • покращує засвоєння магнію і фосфору;
  • запобігає рахіту і остеопорозу;
  • зміцнює імунітет;
  • покращує здоров'я зубів;
  • допомагає правильному функціонуванню м'язів;
  • захищає від хвороб серця.

Склад 1 порції (1/2 таблетки) OstroVit Vitamin D3 4000 + K2:

Вітамін К50 мкг
Вітамін D50 мкг / 2000 МЕ

Інгредієнти:

Наповнювач: мікрокристалічна целюлоза; крохмаль, холекальциферол з ланоліну (вітамін D), речовини, що перешкоджають злежуванню: магнієві солі жирних кислот, діоксид кремнію; менахінон-7 МК-7 (вітамін К), отриманий з Bacillus subtilis natto. Продукт може містити молоко (включаючи лактозу), сою, арахіс, інші горіхи, насіння кунжуту, злаки, що містять глютен, яйця, ракоподібних, рибу.

Спосіб застосування:

Дорослим в день можна приймати половину таблетки за півгодини до прийому їжі. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем і здати необхідні аналізи крові. Препарат не слід вживати вагітним і годуючим жінкам, тим, у кого є алергія на будь-який з інгредієнтів, і дітям. Продукт не може замінювати харчування. Не можна перевищувати рекомендовану дозу.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Ната
    24.01.2023

    Дуже актуальна зараз добавка. Сонця немає, організм виснажений, всілякі віруси так і чіпляються. Купила для нас з чоловіком. Приймаємо поки що лише тиждень, але я вже бачу результат в своєму самопочутті.

Характеристики OstroVit Vitamin D3 4000+K2 (110 таб)
Бренд OstroVit
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5903246226669
Відгуки покупців про OstroVit Vitamin D3 4000+K2 (110 таб) 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Ната
    24.01.2023

    Дуже актуальна зараз добавка. Сонця немає, організм виснажений, всілякі віруси так і чіпляються. Купила для нас з чоловіком. Приймаємо поки що лише тиждень, але я вже бачу результат в своєму самопочутті.

Фотографії OstroVit Vitamin D3 4000+K2 (110 таб)
  • OstroVit Vitamin D3 4000+K2 (110 таб)
245 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173