Фільтри
198 грн
(1)

OstroVit Caffeine 200 - безводний кофеїн в формі таблеток. Чинить стимулюючу дію, підвищує концентрацію уваги, збільшує швидкість метаболізму, відсуває момент втоми. Популярний серед студентів, спортсменів, водіїв.

Купити
179 грн
(0)

Trec Caffeine 200 PLUS - капсульована добавка, яка містить безводний кофеїн і екстракт грейпфрута, що підсилює дію кофеїну. Підвищує фізичну і психічну активність, прискорює обмін речовин (може застосовуватися для схуднення).

Купити
288 грн
(1)

Кофеїн в таблетках AllMax Caffeine - це ефективний і простий спосіб зарядитися енергією перед тренуванням. Покращує концентрацію уваги і реакцію, сприяє спалюванню жиру.

Купити
149 грн
(1)

Nosorog Caffeinex - добавка, яка містить капсульований кофеїн. Підвищує фізичну і розумову активність, спалює жир, допомагає відновитися після важкого тренування. Знімає сонливість, додає сили і енергії.

Купити
189 грн
(0)

EnergiVit Caffeine 100 мг – високоякісний безводний кофеїн в таблетках. Заряджає енергією. Покращує концентрацію. Позитивно впливає на розумову та фізичну працездатність.

Купити
229 грн
(1)

Nutrend Caffeine Caps – високоякісний натуральний кофеїн в желатинових капсулах. Покращує пильність та концентрацію. Підтримує фізичну активність. Прискорює метаболізм під час схуднення.

Купити
338 грн
(1)

BioTech (USA) Caffeine + Taurine - комбінована добавка таурину та кофеїну в желатинових капсулах. Збільшує показники сили та витривалості, стимулює нервову систему, сприяє спалюванню жирового прошарку, надає сил.

Купити
220 грн
(1)

Olimp Caffeine Kick - це 200 мг кофеїну в 1 порції. Гарантія максимальної концентрації і бадьорості, з якої не може зрівнятися навіть чашка міцного еспресо!

Купити
375 грн
(0)

OstroVit Caffeine Powder – високоефективний кофеїн з натуральним смаком у формі порошку. Забезпечує стимулюючий ефект. Бадьорить. Покращує концентрацію, увагу, гостроту реакції. Посилює приток крові до м’язів.

Купити
163 грн
(1)

IronFlex Caffeine 200 - таблетки із ретельно розрахованою дозою кофеїну. Стимулюють роботу мозку, підвищують концентрацію уваги, проявляють термогенний (жироспалюючий) ефект.

Купити
189 грн
(1)

Puritan's Pride Caffeine 200 мг 8-hour Sustained Release – високоякісний кофеїн у капсулах з пролонгованим вивільненням. Покращує розумову концентрацію. Посилює розумову енергію.

Купити
149 грн
(1)

OstroVit Caffeine - чистий таблетований кофеїн. Ефективний енергетик. Підвищує концентрацію уваги, знімає втому, активізує сили організму. Застосовується при короткострокових навантаженнях. Популярний серед водіїв, спортсменів, студентів.

Повідомити
218 грн
(1)

KFD Caffeine - харчова добавка, яка містить безводний кофеїн- це приплив енергії, протидія фізичної і розумової втомі, поліпшення спортивних результатів, збільшення фізичної активності протягом дня.

Повідомити
169 грн
(1)

Scitec Nutrition Caffeine 100 капс – добавка на основі безводного кофеїну. Активізує мозкову активність, тонізує, надає витривалості, підвищує концентрацію уваги, прискорює перетворення жирів на енергію.

Повідомити
295 грн
(0)

EVLution Caffeine 200 мг – суперпотужний 100%-но чистий кофеїн в таблетках. Заряджає енергією, необхідною для тренувань або роботи. Допомагає залишатись сконцентрованим протягом всього дня.

Повідомити
229 грн
(1)

Puritan's Pride Caffeine & L-Theanine – високоефективне поєднання кофеїну та L-теаніну в капсулах швидкого вивільнення. Посилює концентрацію. Забезпечує розумову енергію. Покращує самопочуття.

Повідомити
173 грн
(1)

Vansiton Caffeine Blast – високоякісний кофеїн в таблетках. Забезпечує виражений стимулюючий ефект. Підвищує інтенсивність тренувань, прискорює жироспалювання і зростання м’язової маси. Покращує концентрацію.

Повідомити
178 грн
(1)

Quamtrax Caffeine 180 табл – веганська добавка кофеїну для стимуляції мозкової активності. Знімає сонливість, покращує когнітивні здібності мозку, надає енергії.

Повідомити
158 грн
(1)

ALLNUTRITION CAFFEINE - це харчова добавка, призначена для фізично активних людей, що містить 200 мг кофеїну в 1 капсулі. Особливо рекомендується для людей, які хочуть стимулювати своє тіло і хочуть тренуватися більше і старанніше.

Повідомити
176 грн
(0)

Харчова добавка Caffeine Capsule від AllSports Labs містить 100 мг кофеїну в одній порції. Забезпечує приплив енергії, посилення концентрації уваги і зниження почуття втоми.

Повідомити
169 грн
(1)

Nutrex Caffeine 200 (60 капс) - дієвий енергетик на основі кофеїну у зручних для прийому капсулах. Покращує працездатність, надає витривалості, пришвидшує метаболізм.

Повідомити
218 грн
(1)

6PAK Nutrition Caffeine - передтренувальний комплекс, головною діючою речовиною якого є кофеїн. Допомагає підвищити рівень енергії, збільшити концентрацію уваги.

Повідомити
218 грн
(1)

Essence Nutrition Caffeine 200 мг (120 табл) - чистий кофеїн, що стимулює мозкову діяльність, активізує сили організму і сприяє перетворенню жирів на енергію.

Повідомити
264 грн
(1)

UNS Caffeine – чистий кофеїн у порошковій формі. Підсилює концентрацію. Надає енергії. Чинить стимулюючий вплив.

Повідомити
165 грн
(1)

Caffeine Plus Green Tea від PipingRock - це 200 мг кофеїну з кращих інгредієнтів з екстрактом зеленого чаю, щоб ще краще підтримувати високий рівень енергії. Заряд бадьорості і альтернатива стандартній чашці кави.

Повідомити
235 грн
(0)

Pure Gold Protein Wake Up – потужне поєднання зеленої кави, зеленого чаю, вітамінів та мінералів в желатинових капсулах. Допомагає енергійно та бадьоро розпочинати день. Протидіє втомі. Сприяє здоровому функціонуванню нервової системи.

Повідомити
189 грн
(1)

UNS Caffeine 200 мг 90 капс – добавка безводного кофеїну в желатинових капсулах. Прискорює обмін речовин, стимулює роботу мозку, спалює жир, підвищує концентрацію уваги.

Повідомити

Кофеїн - речовина, що активно застосовується як в спорті, так і медичній сфері. Таблетований препарат кофеїн-бензоат натрію заряджає енергією, підвищує працездатність, допомагає боротися із втомою і перевтомою. Однак зловживання кофеїном може завдати шкоди здоров'ю користувача, тому вкрай важливо знати, коли і як його приймати.

Кофеїн: користь, як приймати і дозування.

Кофеїн має ряд корисних властивостей і  забезпечує:

  • Стимуляцію центральної нервової системи
  • Активізацію розумової і психічної діяльності
  • Підвищення енергетичного потенціалу
  • Посилення рефлексів
  • Нормалізацію сну і усунення сонливості в денний час
  • Сечогінний ефект
  • Стимуляцію продукування шлункового соку
  • Купування головного болю, виникнення якого обумовлене судинними порушеннями
  • Стимуляцію дихальної функції
  • Антиоксидантну дію
  • Підвищення показників артеріального тиску при гіпотонічній хворобі
  • Загальну тонізуючу дію, приплив бадьорості і сил
  • Підвищення фізичної активності
  • Стимуляцію метаболізму і обміну речовин
  • Розслаблення гладкої мускулатури

Крім того, препарат в значній мірі знижує ймовірність виникнення хвороби Альцгеймера, старечого слабоумства (деменції), цирозу печінки і раку молочних залоз у представниць прекрасної статі.

Кофеїн в таблетках і капсулах можна використовувати як в лікувальних цілях, так і профілактичних, а також для підвищення загального тонусу. Лікарський препарат приймають у будь-який час, незалежно від прийомів їжі. Проте фахівці не рекомендують пити таблетки у вечірні години, щоб уникнути безсоння і порушення сну.

Оптимальне дозування залежить від особливостей конкретного клінічного випадку і цілей вживання кофеїну:

  • При головному болю, нападах мігрені слід пити від 50 до 100 мг препарату. Тривалість курсу складає від 2 тижнів до декількох місяців
  • При гіпотонії, гіпотонічній гіпертензії необхідно приймати 50-100 мг 2 рази протягом доби. Стан стабілізується вже через пару днів прийому. Максимальна добова доза таблетованого кофеїну становить 1000 мг.

Чим небезпечне передозування?

Незважаючи на натуральність складу і безперечні свої переваги, препарати на основі кофеїну можуть провокувати розвиток наступних небажаних реакцій:

  • Безсоння
  • Безпричинна тривожність і дратівливість
  • Тремор верхніх і нижніх кінцівок
  • Напади запаморочення і головного болю
  • Порушення серцевого ритму
  • Тахікардія (прискорений пульс)
  • Надмірне підвищення кров'яного тиску
  • Нудота і напади блювоти
  • Епілептичні напади

Перераховані вище побічні дії в більшості випадків виникають при сильному передозуванні, зловживанні і тривалому застосуванні кофеїну, а також наявності у пацієнта певних клінічних протипоказань, до яких відносять психічні розлади, епілепсію, патології серцево-судинної системи, індивідуальну непереносимість і гіперчутливість до окремих складових препарату.

Не рекомендується і представницям слабкої статі, які чекають на появу малюка або годують груддю, особам похилого віку, пацієнтам, що страждають на глаукому і часті судомні синдроми.
Застосування кофеїну дуже популярне серед спортсменів, адже даний препарат виступає в якості енергетика, що дозволяє збільшити тривалість і продуктивність тренування, скоротити відновний період, відсунути настання втоми.

Купити кофеїн за найкращою ціною в Україні ви можете в магазині спортивного харчування WAYSPORT.

Часто задавані питання

Ціна на Кофеїн від 149 грн до 375 грн.

Замовити Кофеїн Ви можете на нашому інтернет-магазині WaySport.ua через корзину, а також по телефону або прийти в наші офлайн магазини за адресою:

  • Черкаси, бул. Шевченка 385, ТРЦ Depot, 2 поверх;
  • Черкаси, бул. Шевченка, 195;
  • Кропивницький, вул. Велика Перспективна 48, ТРЦ Depot, 1 поверх.

Доставка Кофеїн здійснюється Новою поштою, УкрПоштою, а також доступний самовивіз із наших магазинів.

Оплатити Кофеїн Ви можете картою на сайті або під час отримання товару у відділені Нової пошти. У випадку, якщо Ви оформили самовивіз із наших магазинів за товар можете оплатити на касі магазина.

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173