• OstroVit Caffeine 200 (110 табл)
OstroVit Caffeine 200 (110 табл)
Немає в наявності
149 грн

OstroVit Caffeine - чистий таблетований кофеїн. Ефективний енергетик. Підвищує концентрацію уваги, знімає втому, активізує сили організму. Застосовується при короткострокових навантаженнях. Популярний серед водіїв, спортсменів, студентів.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис OstroVit Caffeine 200 (110 табл)

OstroVit CAFFEINE - ефективний енергетик для тих, хто хоче підвищити свою активність на короткий період. Основний компонент - кофеїн в оптимальному дозуванні (200 мг на порцію). Комплекс підійде як спортсменам для поліпшення якості тренувань, так і всім, кому необхідний додатковий заряд бадьорості при розумових або фізичних навантаженнях.

Кожен тренінг - це великі витрати енергії. В результаті з кожним підходом виникає наростаюче відчуття втоми, яке не дозволяє досягати високих показників. Щоб уникнути подібної долі, потрібно активізувати свій потенціал і в цьому допоможе кофеїн - натуральний стимулятор діяльності НС.

Прийом CAFFEINE Островіт забезпечить високий заряд бадьорості та енергії. Він активізує роботу нервової системи, підвищить концентрацію і вироблення адреналіну, допоможе успішно протистояти втомі. Крім того, комплекс допоможе позбутися від зайвої жирової маси, так як кофеїн здатний прискорювати метаболізм.

Особливістю кофеїну є період його впливу: він починає працювати практично з перших хвилин прийому, але ефект цей триває не дуже довго. Тому OstroVit CAFFEINE рекомендується до вживання в тих випадках, коли плануються короткострокові навантаження. Комплекс допоможе підвищити витривалість, займатися інтенсивніше, максимально сконцентрувавшись на процесі.

Крім спортивної сфери, його можуть приймати студенти під час важкої розумової роботи, водії при тривалих виснажливих поїздках і всі, кому потрібно підвищити свій фізичний і моральний потенціал і отримати додатковий стимул до дії.

OstroVit CAFFEINE значно прискорить ваш прогрес. Кожне тренування буде проходити на піку активності. Причому він допоможе швидше відновлюватися, а це значить, що наступний тренінг знову пройде на висоті і ви забудете, що таке втома.

Склад OstroVit CAFFEINE на 1 порцію (1 таблетка):

  • Кофеїн - 200 мг.

Спосіб застосування: приймати по 1 таблетці за півгодини до тренінгу. Рекомендується прийом не пізніше, ніж за 3-4 години до сну.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Ігор
    10.05.2023

    допомагає зберегти енергію та підвищити концентрацію під час тренувань

Характеристики OstroVit Caffeine 200 (110 табл)
Бренд OstroVit
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5903246220605
Відгуки покупців про OstroVit Caffeine 200 (110 табл) 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Ігор
    10.05.2023

    допомагає зберегти енергію та підвищити концентрацію під час тренувань

Фотографії OstroVit Caffeine 200 (110 табл)
  • OstroVit Caffeine 200 (110 табл)
149 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173