• Scitec Nutrition Caffeine 100 капс
Scitec Nutrition Caffeine 100 капс
Немає в наявності
169 грн

Scitec Nutrition Caffeine 100 капс – добавка на основі безводного кофеїну. Активізує мозкову активність, тонізує, надає витривалості, підвищує концентрацію уваги, прискорює перетворення жирів на енергію.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Caffeine 100 капс

CAFFEINE – на 100% чистий кофеїн виробництва Scitec Nutrition. Це високоефективний природний стимулятор та енергетик. Основне його завдання – стимуляція фізичної та психологічної активності підвищення спортивних результатів на кожному тренінгу. Кофеїн буде корисним не тільки завсідникам спортзалу. Він відмінно підійде кожному, хто потребує додаткового заряду бадьорості як при розумових, так і фізичних навантаженнях.

Кожне тренування – це стрес для організму та великі енерговитрати. Без ефективної підтримки швидко настає почуття втоми, провокуючи зниження активності та, відповідно, - продуктивності. Активізувати та на повну використовувати свої ресурси допоможе кофеїн. Важливо, що це натуральна речовина, яка природним способом без прийому заборонених речовин стимулює власний потенціал організму.

Приймаючи Scitec Nutrition CAFFEINE, ви зможете відчути неймовірно високий приплив енергії, активізується діяльність НР, збільшиться вироблення адреналіну, підвищаться увага та концентрація. У такому стані вам не страшна втома. З таким настроєм тренування проходитимуть із максимальною кількістю підходів, а продуктивність підвищиться у кілька разів.

Інтенсивні навантаження самі по собі сприяють утилізації жирового прошарку, але свій внесок робить і кофеїн, оскільки він значно прискорює метаболізм, внаслідок чого активізується розщеплення жирів з подальшим вивільненням енергії.

Важливо знати про особливість впливу кофеїну: він починає працювати практично одразу після прийому, але не дуже довго. Тому краще використовувати CAFFEINE при нетривалих навантаженнях.

CAFFEINE Scitec Nutrition набагато ефективніший за кофеїновмісні напої, адже кожна капсула – це 100 мг чистого кофеїну без будь-яких домішок. Він значно підвищить продуктивність як фізичних, так і розумових навантажень. З ним ви зможете швидше відновити свої сили і кожне наступне тренування буде проходити на висоті.

Склад Scitec Nutrition CAFFEINE на 1 порцію (1 капсула):

  • Зневоднений кофеїн – 100 мг

Інгредієнти: зневоднений кофеїн, декстроза.

Спосіб застосування: приймати за півгодини до тренування. Одноразова доза визначається залежно від маси тіла (5 мг кофеїну на 1 кг) та може становити від 1 до 4 капсул. Не рекомендується приймати пізніше ніж за 4 години до сну.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Мирон
    22.11.2022

    чистий якісний кофеїн, без всяких непотрібних хімічних домішок, діє майже відразу після прийому, помагає займатись ефективніше і продуктивніше

Характеристики Scitec Nutrition Caffeine 100 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 728633103751
Відгуки покупців про Scitec Nutrition Caffeine 100 капс 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Мирон
    22.11.2022

    чистий якісний кофеїн, без всяких непотрібних хімічних домішок, діє майже відразу після прийому, помагає займатись ефективніше і продуктивніше

Фотографії Scitec Nutrition Caffeine 100 капс
  • Scitec Nutrition Caffeine 100 капс
169 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173