Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн.
  • OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium (90 табл)
OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium (90 табл)
Є в наявності
218 грн

OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium - комплексна таблетована добавка, яка містить кальцій і засвоювані вітаміни К2 і D3. Спалює жир, мінералізує (зміцнює) кістки, покращує скорочення м'язів.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 50 грн
Укр поштавід 35 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium (90 табл)

OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium (90 табл) - харчова добавка, яка містить комплекс корисних нутрієнтів, необхідних для нормального і здорового функціонування кісток, що складають основу продуктивного і безпечного тренувального процесу.

Кальцій - один з найважливіших мінералів для всіх тих, хто захоплюється бодібілдінгом, як на професійному, так і на аматорському рівні. Тренувальний стрес і нарощування м'язової маси збільшують добову потребу в кальції. Унікальна формула OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium забезпечує поповнення денної норми споживання кальцію.

Крім того, препарат містить вітаміни К2 і D3, які забезпечують необхідну мінералізацію кісток. Вітамін D3 допомагає в правильному всмоктуванні і утилізації кальцію і фосфору, а також у підтримці нормального рівня кальцію в крові. Крім того, цей вітамін допомагає в правильному функціонуванні м'язів і імунної системи. Вітамін D3 бере участь в діленні клітин. А вітамін К2 забезпечує краще згортання крові і захист кісток.

OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium абсолютно необхідний в умовах регулярних фізичних навантажень для заповнення дефіциту кальцію. Кальцій, вітаміни D3 і K2 потрібні для підтримки високого рівня здоров'я як у спортсменів, так і у людей, які ведуть активний спосіб життя. Достатнє підживлення цими мікроелементами вкрай важливе як при наборі м'язової маси, так і при роботі на спалювання зайвого підшкірного жиру. Подбайте про здоров'я кісток і зубів, зміцніть природний захист організму вживаючи OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium!

Переваги OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium:

  • правильна мінералізація кісток;
  • поліпшене скорочення м'язів;
  • нормалізація енергетичного обміну;
  • сприяє спалюванню жиру;
  • зміцнює імунну систему;
  • ефективний в профілактиці онкологічних захворювань.

Склад 1 порції (2 таблетки) OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium:

  • кальцій - 750 мг
  • кальцію карбонат - 1875 мг
  • вітамін К2 - 100 мкг
  • вітамін D3 -50 мкг

Інгредієнти: кальцію карбонат, целюлоза мікрокристалічна, кальцію фосфат, крохмаль, магнієві солі жирних кислот, кремнію діоксид, менахінон-7 (вітамін K2), холекальциферол (вітамін D3).

Рекомендації щодо застосування: препарат слід приймати один раз на день - перед прийомом їжі. Одна порція становить 2 таблетки.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Богдан
    24.10.2022

    Кальцій з вітамінами D3 і К2 від островіт – це чудове поєднання високої якості та доступної ціни. Користуюсь сам вже не один рік і іншим рекомендую.

Характеристики OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium (90 табл)
Бренд OstroVit
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5902232618624
Відгуки покупців про OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium (90 табл) 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Богдан
    24.10.2022

    Кальцій з вітамінами D3 і К2 від островіт – це чудове поєднання високої якості та доступної ціни. Користуюсь сам вже не один рік і іншим рекомендую.

Фотографії OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium (90 табл)
  • OstroVit Vitamin D3 + K2 Calcium (90 табл)
218 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173