• Nutrex Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 капс
Nutrex Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 капс
Є в наявності
743 грн 799 грн
-7%
Вигода 56 грн

Nutrex Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate – суперконцентрований жироспалювальний комплекс для жінок у капсулах. Прискорює метаболізм. Пригнічує апетит. Допомагає зменшити жирові відкладення.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Nutrex Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 капс

Lipo-6 – спалювач жиру, який працює швидко та забезпечує багаторівневу доставку діючої речовини. Nutrex Lipo-6 прискорює обмін речовин та зменшує жирові відкладення, пригнічує апетит, має антикатаболічний ефект.

Це ефективні капсули для схуднення, які чинять максимальну дію на жирові відкладення. Приймаючи цей продукт, ви завжди будете на піку своєї форми.

Lipo-6 - жироспалювач, який позбавить ваш організм жирових відкладень. Швидкодіючі гелеві капсули для спалювання жиру забезпечують швидке та ефективне схуднення. Цей унікальний спалювач жиру від бренду Nutrex є першим і єдиним помічником у втраті ваги, що поєднує в собі швидкість та силу з використанням гелевих капсул для швидкого та здорового схуднення.

Швидка та ефективна втрата ваги з Lipo 6

Гелеві капсули, розроблені однією з провідних світових фармацевтичних компаній, пропонують швидке та повне поглинання потужних компонентів Lipo-6. Термодженік Ліпо 6 починає працювати практично відразу, спрямовуючи свою міць на спалювання жирових запасів, зниження апетиту та збільшення метаболізму.

Ефективне зниження жиру в організмі

Lipo-6 в основному складається з сильних фармацевтичних інгредієнтів, що містять рослинні речовини, які людський організм може ефективно використовувати. Це дозволяє послідовно і передбачувано позбавитися жиру в організмі, на відміну від інших рослинних речовин, склад яких в основному базується на хімічних речовинах. Lipo 6 капсули рослинного походження, що робить продукт ідеальним вибором для тих, хто піклується про своє здоров'я.

Дозування капсул для схуднення Lipo 6: приймати 1 капсулу зранку і 1 у другій половині дня за півгодини до прийому їжі. Не споживати за один раз більше 1 капсули. Також не слід пити добавку менше, ніж за 6 годин до сну.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Сергій
    03.11.2022

    Реально сильний жироспалювач. Я пробував різні, але цей приніс найкращий результат. При чому без яких-небудь побічних ефектів.

Характеристики Nutrex Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 капс
Бренд Nutrex
Країна виробник США
Призначений для жінок
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 853237000455, 853237000721
Відгуки покупців про Nutrex Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 капс 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Сергій
    03.11.2022

    Реально сильний жироспалювач. Я пробував різні, але цей приніс найкращий результат. При чому без яких-небудь побічних ефектів.

Фотографії Nutrex Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 капс
  • Nutrex Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 капс
743 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173