Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн.
  • Scitec Nutrition Selenium 50 mcg 100 табл
Scitec Nutrition Selenium 50 mcg 100 табл
Немає в наявності
90 грн

Scitec Nutrition Selenium 50 mcg 100 табл - добавка селену, мінералу, що захищає клітини організму від руйнування під впливом вільних радикалів. Крім того, селен підтримує нормальну роботу щитовидної залози, серця, мозку.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 50 грн
Укр поштавід 35 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Selenium 50 mcg 100 табл

Донедавна селен вважався отрутою, хоча незабаром було доведено, що він є складовою низки ферментів і бере участь у більшості процесів, що відбуваються в організмі людини. Місце його головного базування – сечостатева система, печінка, шкірні покриви, волосся.

Селен є компонентом понад двохсот гормонів та ферментів, і його запаси необхідно регулярно поповнювати. Цим і покликаний займатися препаратом SELENIUM від європейського бренду Scitec Nutrition.

SELENIUM для щитовидки та підшлункової: загальний стан здоров'я та обмін речовин залежить від стану щитовидки, робота якої з віком погіршується. Ось тут і входить у роботу селен, який уповільнює процеси старіння, допомагає засвоюватися йоду, блокує вплив вільних радикалів.

SELENIUM та імунна система: селен активно стимулює імунну систему, підвищує опір організму вірусам та різноманітним бактеріям.

SELENIUM для печінки та нирок: препарат відновлює печінкові клітини та клітини підшлункової, має жовчогінні властивості, оптимізує мінеральний обмін, сприяє перетворенню каменів на пісок.

SELENIUM для чоловічого здоров'я: його використовують для лікування безпліддя. Він бере участь у виробництві тестостерону (основного чоловічого гормону), покращує якісний склад сперми, при цьому разом із нею ж і виводиться. Тому активне статеве життя - це важливий привід для поповнення кількості селену в організмі.

SELENIUM для жіночого здоров'я: він підтримує оптимальний баланс гормонів, відсуває настання клімаксу. Є ефективною профілактикою багатьох захворювань із гінекології.

SELENIUM для клітин: працює як антиоксидант, захищає клітини від руйнування під впливом вільних радикалів, відновлює їх, допомагає утворенню нових. Допомагає боротися із раковими клітинами.

SELENIUM для серцево-судинної системи: ефективно підтримує її нормальне функціонування, оптимізує обмін ліпідів, підтримує нормальний рівень холестерину в крові, знижує ймовірність виникнення гіпертонічних хвороб.

SELENIUM проти запальних процесів: має чітко виражені протизапальні властивості, що не дає розвиватися артриту, коліту, бронхіальній астмі. Захищає організм від дії токсичних металів. Оптимальний рівень селену в організмі уповільнює старіння.

Препарат Scitec Nutrition SELENIUM не містить додаткових баластних речовин. Це ефективна та високоякісна добавка, яка стане помічником у підтримці здоров'я та боротьбі організму з безліччю захворювань.

Склад SELENIUM від Scitec Nutrition на 1 порцію (1 таблетка):

  • Селен (Selenium) – 50 мкг

Спосіб застосування: приймати по 1 таблетці на день. Оптимальний час - разом з одним із основних прийомів їжі.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition Selenium 50 mcg 100 табл
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 728633102532
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition Selenium 50 mcg 100 табл
  • Scitec Nutrition Selenium 50 mcg 100 табл
90 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173