• Scitec Nutrition Mega Glucosamine 100 капс
Scitec Nutrition Mega Glucosamine 100 капс
Немає в наявності
428 грн

Scitec Nutrition Mega Glucosamine 100 капс – добавка сульфату глюкозаміну для здоров'я суглобів. Живить і відновлює сполучну тканину, посилює вироблення синовіальної рідини. Добавка знижує ймовірність травми та покращує гнучкість.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Mega Glucosamine 100 капс

Основне навантаження при активному занятті спортом покладається на м'які та сполучні тканини людського організму. Адже за своєю суттю левова частина тренувань активно залучає суглоби та зв'язки. Особливо це притаманно заняттям важким спортом. Тому просто необхідно своєчасно підживлювати наш організм необхідними мінералами та мікроелементами.

Забезпечення оптимального рівня роботи зв'язок та суглобів – основний пріоритет добавок, які досить ефективно покращують самопочуття, зменшують больові симптоми у м'яких тканинах, знімають запалення та прискорюють відновлювальний процес після отриманих травм, розтягувань, вивихів. Пропонуємо до вашої уваги сучасний препарат Mega Glucosamine від популярного виробника Scitec Nutrition. Препарат розроблений на основі глюкозаміну сульфату – основної складової матеріалу сполучних тканин. Глюкозамін бере активну участь в утворенні та відновлювальних процесах хрящової тканини.

Mega Glucosamine — високоефективний хондропротектор з чітко вираженим протизапальним ефектом, він бере активну участь у виробництві внутрішньосуглобової рідини, зміцнює хрящову та сполучну тканини, підвищує поріг втоми.

Mega Glucosamine — чудовий профілактичний препарат у боротьбі з такими захворюваннями як остеоартроз, артроз, остеохондроз, остеоартрит. Він досить ефективно працює при підвищених фізичних навантаженнях, уповільнює вікові зміни, скорочує відновлювальні процеси після отриманих травм та прискорює реабілітаційні процеси після перенесених оперативних втручань, знижуючи при цьому больовий синдром.

Активні навантаження викликають нестачу протеогліканів, що, в свою чергою, негативно впливає стан здоров'я суглобів і зв'язок людського організму. Крім цього, з віком виробництво організмом глюкозаміну значно зменшується та погіршується його якісний склад.

Завдяки регулярному вживанню Mega Glucosamine хрящова тканина отримує додаткову порцію поживних речовин. Виходячи з цього, і отримуємо зміцнення суглобів та зв'язок. Рухливість суглобів покращується за рахунок збільшення процесу виробництва природної мастильної  рідини, завдяки чому збільшується плавність їх роботи.

Mega Glucosamine Scitec Nutrition містить тільки якісні та натуральні компоненти, що не здійснюють негативного впливу на ваше здоров'я і при цьому виявляють максимальну ефективність.

Склад Mega Glucosamine Scitec Nutrition на 1 порцію (1 капсула):

  • Глюкозаміну сульфат – 1000 мг

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (1 капсула) 2 рази на день. Оптимальний час – разом із основними прийомами їжі. Для підвищення ефективності препарату рекомендується поєднувати його прийом із збалансованою дієтою.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition Mega Glucosamine 100 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 728633104352, 5999100032644
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition Mega Glucosamine 100 капс
  • Scitec Nutrition Mega Glucosamine 100 капс
428 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173