• MyProtein L-Glutamine 500 грам
MyProtein L-Glutamine 500 грам
Є в наявності
535 грн

MyProtein L-Glutamine – чистий глютамін високого рівня якості у порошковій формі. Протидіє процесам катаболізму. Сприяє швидкому відновленню після навантажень. Позитивно впливає на роботу імунної системи.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис MyProtein L-Glutamine 500 грам

MyProtein L-Glutamine 500 г – добавка, яка є джерелом 100% чистого глютаміну, однієї з найважливіших амінокислот в організмі.

Чому ж вона така важлива?

По-перше, глютамін є потужним антикатаболіком. Сам собою організм виробляє його у невеликих кількостях. Але для спортсменів, що інтенсивно тренуються, цього критично мало. А нестача глютаміну може призвести до руйнування м'язових волокон, що стане серйозною перешкодою на шляху до нарощування м'язової маси. Крім того, він бере активну участь у синтезі білка, прискорює вироблення соматотропіну та допомагає швидше відновитися після навантажень. Отже, щодо спортивного процесу, то глютамін прискорює ріст м'язів, захищає їх від руйнівного впливу катаболізму, сприяє прискоренню відновлення. Тому дуже важливо, щоб достатня кількість цієї найпоширенішої в організмі амінки надходила у складі продуктів харчування та спортивних добавок.

По-друге, глютамін дуже важливий для загального стану здоров'я, оскільки має властивості зміцнювати імунну систему. Крім того, він позитивно впливає на виробництво гормонів, активізує мозкову діяльність, допомагає протистояти проявам втоми та депресії, нормалізує вироблення інсуліну, запобігає судомним м'язовим спазмам. Тому дана амінокислота важлива не тільки для спортсменів, а й для кожної людини, яка дбає про своє здоров'я.

За всіх позитивних якостей глютамін не має абсолютно жодних протипоказань до застосування. Саме тому рекомендуємо Вам високоякісний та ефективний препарат Glutamine MyProtein. Виробник гарантує відсутність у додатку будь-яких домішок або непотрібних компонентів. Тільки найчистіший глутамін преміум-класу. Якщо Ви бажаєте підвищити продуктивність і досягти більш високих результатів у спорті або підтримати своє здоров'я, то Glutamine – саме те, що Вам потрібно.

Склад Glutamine MyProtein на 1 порцію (5 г):

  • 100% L-глютамін – 5 г

Спосіб застосування: розчинити 1 порцію (5 г) у 200-250 мл води або соку. Приймати по 1-2 порції на день. Оптимальний час: 1 порція – під час сніданку та 1 – після тренування. У не тренувальні дні другу порцію можна приймати під час обіду або перед сном. Після 8 тижнів прийому рекомендується зробити перерву на 2-3 тижні та за необхідності повторити за такою ж схемою. Дуже ефективним буде спільне застосування глютаміну з амінокислотами ВСАА або протеїном.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • ilopX
    06.10.2020

    Благодарю за совет от продавца, покупал в депоте. Был удивлен качеством. В разы луше островита и оптим нутришн.

Характеристики MyProtein L-Glutamine 500 грам
Бренд MyProtein
Країна виробник Британія
Призначений для всіх
Форма виготовлення в порошку
GTIN 5055534302071
Відгуки покупців про MyProtein L-Glutamine 500 грам 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • ilopX
    06.10.2020

    Благодарю за совет от продавца, покупал в депоте. Был удивлен качеством. В разы луше островита и оптим нутришн.

Фотографії MyProtein L-Glutamine 500 грам
  • MyProtein L-Glutamine 500 грам
535 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173