• Scitec Nutrition Beta Alanine 120 грам
Scitec Nutrition Beta Alanine 120 грам
Немає в наявності
280 грн

Scitec Nutrition Beta Alanine 120 грам - комбінована добавка бета-аланіну та L-гістидину для підтримки м'язів при інтенсивних тренуваннях. Підвищує показники витривалості, покращує продуктивність, захищає від вільних радикалів та токсинів.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Beta Alanine 120 грам

Чудово відомо, що максимальне збільшення м'язів, сили, витривалості відбувається під час тренувань, які проводяться до повної знемоги. Саме при цьому ми отримуємо метаболічний ацидоз - момент, коли м'язові клітини максимально втомилися і не можуть скорочуватися, так звана "м'язова відмова". При цьому відбувається розпад аденозину трифосфату – головного енергетичного джерела всіх клітин організму. Потім настає процес ацидозу, він провокує зниження рівня рН як і крові, і у м'язах, і підвищує рівень кислотності. Кисле середовище блокує ензими, які підтримують аденозин трифосфат, вивільняють енергію.

Пропонуємо вам препарат Beta-Alanine від Scitec Nutrition, постійне вживання якого значно підвищує вміст карнозину в організмі, що виводить роботу м'язової маси на більш якісний рівень. Характерною особливістю препарату є те, що при збільшенні порога витривалості м'язової маси гормональний фон ніяких істотних змін не отримує.

Карнозин - це дипептид, який складається з бета-аланіну і гістидину. Основне його призначення – блокування накопичення побічних хімічних продуктів за інтенсивних фізичних навантажень. При цьому карнозин – сильний антиоксидант, що блокує негативні радикали кисню та низку інших, не менш шкідливих.

Плюс до всього карнозин захищає організм від дії токсинів, має чітко виражений антиоксидантний ефект, оптимізує діяльність імунної системи, покращує приплив крові до мозку, оптимізує роботу серцево-судинної системи, має нейропротекторну дію, утримує в нормі кислотно-лужний баланс, є профілактикою розвитку катаракти

Дуже часто карнозин називають природним допінгом, наявність якого підвищує поріг втоми та перешкоджає біохімічному ушкодженню м'язової маси. Паралельно до всього, карнозин блокує вплив альдегідів, виводить важкі метали з організму атлета, гальмує процеси старіння в організмі. Ще він не дає розвиватися м'язовій атрофії, неврологічній дегенерації, профілактує інсульт.

Регулярне застосування Beta-Alanine покращує загальний стан здоров'я у спортсменів, вони мають молодший вигляд. Він активно впливає на виробництво колагену, що значно уповільнює процес старіння шкіри та появу зморшок. Також його можна використовувати при профілактиці та лікуванні виразки шлунка та дванадцятипалої кишки.

Beta-Alanine прискорює процес загоєння ран, знижує артеріальний тиск, нормалізує рівень цукру в крові, покращує сексуальні можливості, має протионкологічні властивості.

Склад Beta-Alanine Scitec Nutrition на 1 добову порцію (4 грами):

  • Бета-аланін-3600 мг,
  • L-гістидин – 400 мг.

Спосіб застосування:

Приймати по 1 г 4 рази на день. Перед вживанням розчинити 1 г добавки у 50 мл води або соку. Оптимальне дозування препарату – 50 мг на 1 кг ваги на добу.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition Beta Alanine 120 грам
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в порошку
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition Beta Alanine 120 грам
  • Scitec Nutrition Beta Alanine 120 грам
280 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173