• Scitec Nutrition Anabolic Whey 2300 грам
Scitec Nutrition Anabolic Whey 2300 грам
Немає в наявності
0 грн

Scitec Nutrition Anabolic Whey 2300 грам - комплексна добавка для підтримки анаболічних процесів на основі ультрафільтрованих концентратів та ізолятів сироваткового протеїну з додаванням таурину та глютаміну.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Anabolic Whey 2300 грам

Прагнете до збільшення м'язових обсягів та побудови гарної атлетичної статури? Полегшіть собі це завдання за допомогою протеїнового комплексу високої якості ANABOLIC WHEY від компанії Scitec Nutrition.

Він створений на основі білка молочного протеїну та призначений для підтримки м'язового анаболізму, захисту м'язових волокон від катаболічного впливу та прискорення відновлювальних процесів після інтенсивних тренувань.

Протеїн – це основа зростання м'язової маси. Тому спортсмени, які ставлять собі за мету побудувати потужну атлетичну статуру, повинні забезпечити регулярне споживання високобілкових продуктів. Складно отримувати достатню кількість білка з їжі навіть за збалансованого раціону. Оптимальне рішення – доповнити свій харчовий протеїновими добавками.

Віддавши перевагу ANABOLIC WHEY, ви отримаєте якісний протеїн молочної сироватки, який максимально прискорить м'язове зростання, допоможе позбутися зайвого жиру та зміцнить загальний стан здоров'я. У порівнянні з іншими видами сироваткового протеїну відрізняється найбільшою біологічною цінністю і відмінно засвоюється. Він є джерелом повного спектру замінних та незамінних амінокислот, включаючи і ВСАА.

Крім того, до складу комплексу включені креатин, глютамін та таурин. Креатин сприяє підвищенню сили та витривалості, щоб ви могли тренуватися ще довше та інтенсивніше.

Глютамін – найпоширеніша амінокислота в організмі. Він підтримує анаболізм і чинить ефективну протидію катаболізму. А також глютамін допомагає протистояти втомі, нормалізує метаболізм, підвищує стресостійкість.

Таурин покращує транспортування поживних речовин до клітин. Крім того, він уповільнює виробництво катаболічного гормону кортизолу; допомагає контролювати апетит, що позитивно позначається на фігурі.

Ідеально збалансований склад ANABOLIC WHEY Scitec Nutrition допоможе вам досягти позамежних висот у бодібілдингу. Його анаболічні та антикатаболічні властивості не знають рівних. Багато позитивних відгуків споживачів підтверджують його високу ефективність.

Склад ANABOLIC WHEY Scitec Nutrition на 1 порцію (30 г = 1 мірна ложка):

  • Енергетична цінність – 113 ккал;
    • у т. ч. від жирів – 17 ккал;
  • Жири – 1,9 г;
    • у т. ч. насичені жири – 0,83 г;
  • Кухонна сіль – 0,43 мг;
  • Кальцій – 200 мг;
  • Вуглеводи – 3 г;
    • у т. ч. цукри – 1,9 г;
  • Протеїн – 21 г;
  • Екстра амінокислотна матриця» – 650 мг:
    • креатин моногідрат – 250 мг;
    • L-глутамін – 200 мг;
    • таурин – 200 мг.

Інгредієнти: анаболічна сироватково-протеїнова матриця (мікро-ультрафільтрований концентрат сироваткового протеїну, мікро-ультрафільтрований ізолят сироваткового протеїну, ізолят сироваткового протеїну з іонообміном, гідролізовані сироваткові пептиди), натуральні та штучні ароматизатори, астурати, L-глутамін, таурин, підсолоджувачі (ацесульфам К, сукралоза), соєвий лецитин.

Спосіб застосування:

Розчинити 1 порцію (30 г = 1 мірна ложка) в 200-300 мл води або нежирного молока. Приймати під час їжі або після тренування.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition Anabolic Whey 2300 грам
Бренд Scitec Nutrition
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition Anabolic Whey 2300 грам
  • Scitec Nutrition Anabolic Whey 2300 грам
0 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173