• Scitec Nutrition HCA Chitosan 100 капс
Scitec Nutrition HCA Chitosan 100 капс
Немає в наявності
210 грн

Scitec Nutrition HCA Chitosan 100 капс - комбінована добавка-жироспалювач на основі гідроксилимонної кислоти та хітозану. Добавка блокує засвоєння жирів, тому особливо актуальна під час сушки м'язів.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition HCA Chitosan 100 капс

Проблема зайвої ваги у сучасних реаліях стоїть досить гостро. Неправильне харчування, високі фізичні та психологічні навантаження досить несприятливо впливають на наш організм. Одним із результатів цього впливу є набір зайвої ваги.

У спорті ці процеси мають більш виражений характер. При інтенсивних тренуваннях та фізичних навантаженнях кожен атлет, який ставить перед собою високі цілі у побудові рельєфної та якісної мускулатури, має дуже уважно стежити за своїм щоденним харчовим раціоном. Адже від його якісного складу залежить безліч чинників, які впливають на результат. Накачати рельєфні м'язи, знищуючи жирові клітини, - ось та мета, яку ставлять перед собою і професіонали, і новачки у спорті.

Пропонуємо до вашої уваги спалювач жирових клітин останнього покоління - HCA Chitosan від компанії Scitec Nutrition. Цей препарат досить швидко завоював собі славу жирового магніту. Його основу становлять глікопротеїнові волокна та гідроксилимонна кислота.

Завдяки унікальним характеристикам своїх складових, HCA Chitosan досить ефективно бореться із зайвими жировими клітинами, блокуючи їх засвоювання організмом спортсмена. Він пов'язує жирові клітини, які потрапляють до кишечнику, і виводить їх із організму до початку процесу засвоєння.

Хітозан – це глікопротеїнові волокна, отримані із панцирів ракоподібних та крабоподібних, які пройшли процес деацетелювання. При цьому процесі шляхом хімічних реакцій з глікопротеїнових волокон видаляються ацетиленові групи, що значно підвищує активність і розчинність HCA Chitosan Scitec Nutrition.

У травній системі хітозан розпадається на низькомолекулярні складові та швидко засвоюється організмом. Після процесу розпаду хітозан перетворюється на гель, що має чітко виражені адсорбуючі властивості, тобто він має здатність до поглинання багатьох токсичних речовин, при цьому блокуючи засвоєння жирів в кишечнику.

Паралельно хітозан діє як протипухлинний засіб. Використовуючи HCA Chitosan перед їдою, ви значно зменшуєте засвоєння жирів і, як наслідок, знижується кількість споживаних калорій. Особливо цікавим буде препарат для атлетів у процесі сушки, допомагаючи їм досягти більш рельєфної м'язової маси.

Досвідченим шляхом доведено, що HCA Chitosan досить ефективно спалює жирові клітини та знижує можливість їх акумулювання у підшкірний жир. Присутність гідроксилимонної кислоти в препараті становить 68%, що дозволяє при систематичному вживанні та дотриманні правильного раціону харчування знизити зайву вагу в короткий термін.

Склад HCA Chitosan Scitec Nutrition на 1 порцію (2 капсули):

  • Екстракт камбоджійської гарцинії - 840 мг,
    • у т. ч. гідроксилимонна кислота – 516 мг;
  • Хітозан – 300 мг.

Спосіб застосування: приймати по 2 капсули на день за 30 хвилин до їди.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition HCA Chitosan 100 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition HCA Chitosan 100 капс
  • Scitec Nutrition HCA Chitosan 100 капс
210 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173