• Olimp L-Carnitine 500 Forte Plus 60 капс
Olimp L-Carnitine 500 Forte Plus 60 капс
Немає в наявності
528 грн

L-Carnitine 500 forte plus-комплексний препарат для прискорення спалювання жирових відкладень без шкоди для здоров'я. Також підвищує витривалість, працездатність і підтримує роботу серцево-судинної системи.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Olimp L-Carnitine 500 Forte Plus 60 капс

L-Carnitine 500 forte plus - високоефективний жироспалювач на основі L-карнітину, розроблений компанією Olimp спеціально для жінок. Комплекс має м'яку дію на організм, не викликаючи різких змін в метаболізмі.

Основна складова комплексу - L-карнітін- відома своєю здатністю транспортувати жирні кислоти в мітохондрії клітин для їх подальшого окислення з вивільненням енергії. Таким способом він вирішує два важливі завдання: утилізує жирові накопичення і підвищує енергетичний потенціал м'язів. Вони стають більш витривалими і тому на кожному тренінгу Ви будете показувати максимум продуктивності. Карнітин пригнічує вироблення молочної кислоти і, таким чином, допомагає проводити більш інтенсивні і тривалі тренінги, що позитивно впливає як на зниження жирової маси, так і на прискорення м'язового зростання. L-карнітин позитивно впливає на загальний стан здоров'я, зокрема на серцево-судинну систему.

Орнитин в складі L-Carnitine 500 forte plus активізує вироблення гормону росту, сприяє підвищенню сили і витривалості і гальмує запуск катаболічних процесів.

Хром включений до складу L-Carnitine 500 forte plus для нормалізації обміну білків, жирів і вуглеводів, діяльності серцево-судинної системи, так само хром відповідає за толерантність до глюкози, допомагає швидше відновлюватися після навантажень і покращує засвоєння карнітину.

Ще один компонент L-Carnitine 500 forte plus -Аргінін-надає підтримку серцево-судинній системі, активізує метаболічні процеси, підвищує азотний баланс і сприяє накачуванні м'язів, виводить продукти розпаду і захищає від впливу вільних радикалів.

Для досягнення максимального ефекту жироспалювання необхідно поєднувати прийом L-Carnitine 500 forte plus з регулярними фізичними навантаженнями. Тоді Ви набагато швидше позбавитеся від непотрібної жирової маси і збільшите м'язову. І все це - без нанесення шкоди здоров'ю, так як комплекс запускає природні механізми жироспалювання.

Склад 1 капсули L-Carnitine 500 forte plus Olimp:

  • Хром 50 мкг
  • Аргінін 30 мг
  • Орнітин 50 мг
  • L-Карнітин татрат 745 мг, з них L-Карнітин 500 мг

Рекомендації щодо застосування: приймати до 2 капсул в день під час їжі, запиваючи великою кількістю води.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Olimp L-Carnitine 500 Forte Plus 60 капс
Бренд Olimp
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Olimp L-Carnitine 500 Forte Plus 60 капс
  • Olimp L-Carnitine 500 Forte Plus 60 капс
528 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173