• Scitec Nutrition Lysine 90 капс
Scitec Nutrition Lysine 90 капс
Є в наявності
295 грн

Scitec Nutrition Lysine 90 капс - біоактивна незамінна амінокислота лізин для вироблення білків, ферментів, гормонів та антитіл. Стимулює синтез колагену, прискорює набір м'язової маси, зміцнює захисні сили організму.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Lysine 90 капс

Перевірений європейський бренд Scitec Nutrition завжди радує різноманітним асортиментом спортивного харчування. Серед цікавих пропозицій від цього виробника, безперечно, варто виділити LYSINE. Одна з найефективніших амінокислот для зростання та збільшення м'язової маси, L-лізин тут представлений в активному кристалізованому, біологічно активному стані.

Лізин входить до групи з дев'яти амінокислот, які організм людини самостійно не синтезує. Враховуючи важливість цієї амінокислоти, яка відіграє першорядну роль у засвоєнні кальцію, будівництві білкових клітин м'язів, загоєнні ран та надривів м'язів, прийнятті участі у виробництві гормонів, ферментів та антитіл, що дозволяють боротися та різними інфекціями, його необхідно приймати разом із їжею.

Лізин безпосередньо бере участь у формуванні колагену, який служить для підтримки клітин шкіри, м'язів, суглобів та зв'язок. До того ж, лізин ефективно протидіє інфекції герпесу шляхом запобігання росту та реплікації цього вірусу.

Зручна для застосування капсульована форма препарату, що складається з високоякісної сировини, допомагає вирішити питання щодо швидкого та ефективного збільшення м'язової маси та покращення загальних показників здоров'я спортсмена.

Основна складова препарату LYSINE Scitec Nutrition у повному обсязі вдовольнить потребу організму бодібілдера під час проведення тренувань та фізичних навантажень, захищаючи організм атлета від впливу негативних факторів навколишнього середовища.

До позитивних характеристик цього препарату можна віднести ще й підвищення секреції гормону росту (гормон росту – анаболічний гормон, який прискорює процес збільшення м'язової маси та спалює жир), покращення засвоєння кальцію, збереження кісткової тканини, сприятливий вплив на омолодження.

Компанія Scitec Nutrition пропонує вам просто та безпечно вдовольнити потребу організму у лізині за допомогою препарату LYSINE. Адже цей високоякісний препарат ефективно сприяє збільшенню м'язової маси, знижуючи прояви втоми та збільшуючи продуктивність.

Склад LYSINE Scitec Nutrition на 1 порцію (1 капсула):

  • L-лізин – 700 мг

Спосіб застосування: приймати по 1-3 порції (1-3 капсули) на день на порожній шлунок, запиваючи водою. Оптимальний час: перед та після тренування, а також між основними прийомами їжі.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Павло
    06.04.2024

    Дві важливі функції. Перша - для імунітету топ. Друга - покращує засвоєння білку.

Характеристики Scitec Nutrition Lysine 90 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
GTIN 728633104758, 5999100032668
Відгуки покупців про Scitec Nutrition Lysine 90 капс 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Павло
    06.04.2024

    Дві важливі функції. Перша - для імунітету топ. Друга - покращує засвоєння білку.

Фотографії Scitec Nutrition Lysine 90 капс
  • Scitec Nutrition Lysine 90 капс
295 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173