• Scitec Nutrition Night Recovery 28 пак
Scitec Nutrition Night Recovery 28 пак
Немає в наявності
340 грн

Scitec Nutrition Night Recovery 28 пак - суміш амінокислот, мінералів, рослинних екстрактів для захисту м'язів від катаболізму в нічний час, їх прискореного відновлення, а також покращення якості сну та підвищення імунітету.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Night Recovery 28 пак

Після проведених тренувань та просто після активного дня нашому організму необхідно дати можливість добре відпочити, відновити сили для роботи наступного дня. NIGHT RECOVERY від європейського бренду Scitec Nutrition – це посттренувальний комплекс на основі трав для атлетів і просто людей, які ведуть активний спосіб життя.

В основу препарату входять важливі незамінні амінокислоти ВССА (лейцин, ізолейцин та валін), які організм людини не може продукувати самостійно. При цьому вони є основою для зростання м'язової тканини та її відновлення. Саме тому спортивні добавки, що містять ВСАА, є обов'язковою умовою прогресу у бодібілдингу та інших видах спорту.

Розглядаючи комплексний вплив ВССА, можна визначити, що ці амінокислоти - основа м'язових білків. Також вони знижують рівень цукру в крові, сприяють виробленню гормону росту, прискорюють ріст та відновлення м'язової маси, беруть участь у синтезі гемоглобіну, прискорюють відновлювальний процес та процес загоєння ран.

L-глютамін - з нього на 60% складаються м'язи людини. Глютамін нейтралізує дію аміаку на організм, оптимізує вироблення гормону росту, сприяє метаболізму ліпідів, прискорює ріст м'язової тканини. Ударна трійка амінокислот – аргінін, лізин, орнітин сприяють зростанню м'язової маси, зменшують кількість жирових тканин, збільшують синтез соматропіну.

Триптофан - одна з незамінних амінокислот, що бере участь у синтезі білка, джерело виробництва в головному мозку серотоніну, мелатоніну, кінуреніну, що відповідають за настрій і гарний сон.

Наступна основа комплексу NIGHT RECOVERY – суміш трав хмелю, меліси, валеріани, яка сприяє швидшій релаксації організму спортсмена після проведених тренувань.

Також до препарату входять цинк, магній, вітамін В6, що, у свою чергу, регулюють гормональну активність, підтримують рівень тестостерону в крові, діяльність нервової системи, знижують втому, нормалізують процес енергетичного метаболізму, захищають клітини від окисних процесів, нормалізують кислотний метаболізм та електролітний баланс, що покращують діяльність імунної системи, роботи серцево-судинної системи.

Така формула препарату дозволяє якісно покращити самопочуття, забезпечити здоровий нічний сон, допоможе покращити результат тренувального процесу. Застосовувати комплекс рекомендується як добавку до дієтичного раціону, але не заміну повноцінного прийому їжі.

Склад NIGHT RECOVERY Scitec Nutrition на 1 порцію (1 пакетик):

Zn-Mg-B6 Комплекс - 245,5 мг:

  • Вітамін В6 – 5,5 мг
  • Магній – 230 мг
  • Цинк – 15 мг

Амінокислотний склад – 2996 мг:

  • L-глютамін – 1400 мг
  • L-лейцин – 448 мг
  • L-ізолейцин – 224 мг
  • L-валін – 224 мг
  • L-аргінін – 350 мг
  • L-орнітин - 175 мг
  • L-лізин - 175 мг

Трав'яна суміш - 700 мг:

  • Хміль - 150 мг
  • Лимонний бальзам - 25 мг
  • Валеріана - 25 мг
  • L-триптофан – 500 мг

Спосіб застосування: рекомендується приймати по 1 порції (1 пакетику) щодня перед сном.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition Night Recovery 28 пак
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в пакетах
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition Night Recovery 28 пак
  • Scitec Nutrition Night Recovery 28 пак
340 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173