Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн.
  • MyProtein L-Carnitine 90 табл
MyProtein L-Carnitine 90 табл
Немає в наявності
325 грн

MyProtein L-Carnitine – високоефективний L-карнітин у таблетках. Сприяє розщепленню жирів та виділенню додаткової енергії. Покращує показники продуктивності. Позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 50 грн
Укр поштавід 35 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис MyProtein L-Carnitine 90 табл

Активно прогресуючий бренд з Англії MyProtein, що ставить перед собою завдання використовувати тільки високоякісну сировину, пропонує черговий препарат з лінійки жироспалювачів.

MyProtein L-Carnitine (90 таб.) - це ефективне джерело замінної амінокислоти L-карнітину, яка має чітко виражені жироспалювальні властивості. Вона синтезується організмом, але для цього необхідний лізин, метіонін, залізо та ще низка вітамінів. Якщо при прийомі їди Ви не отримуєте необхідну кількість цих мікроелементів, то, як наслідок, - і виробництво власного карнітину буде на досить низькому рівні. Ось чому дієтичні добавки на основі цієї амінокислоти мають високу популярність. Плюс до всього, карнітин не тільки спалює зайві жирові клітини, але й допомагає досягти високих результатів у тяжкому спорті.

Принцип роботи MyProtein L-Carnitine (90 таб.)

Карнітин бере активну та безпосередню участь у розщепленні жирів до жирних кислот з подальшим транспортуванням їх у мітохондрії клітин, де вони, розщеплюючись, вивільняють енергію. Як наслідок – підвищення енергетичного балансу організму атлета та можливість продовжити тренувальний процес, активізувати знищення жирових клітин, підвищити силові показники та витривалість. Чим більше ви накопичите енергії, тим менше буде витрачено глікогену з м'язової маси. Як результат – рельєфна та струнка фігура, без зайвих жирових відкладень. Важливо знати, що L-Carnitine MyProtein не тільки ефективно бореться з зайвими сантиметрами, а і на тривалий час фіксує досягнуті результати.

Плюс до всього – препарат має низку інших позитивних впливів на організм. Разом з утилізацією жирових клітин L-Carnitine досить ефективно контролює апетит, підвищує показники продуктивності та витривалості за рахунок поліпшення енергетичного балансу, блокує виробництво молочної кислоти. Також препарат покращує процеси метаболізму, прискорює доставку корисних речовин до клітин м'язів. L-Carnitine покращує роботу серцево-судинної системи та зміцнює імунітет.

Оптимальний ефект прийому препарату досягається у комплексі з інтенсивними тренуваннями. Основними плюсами препарату є доступна ціна, відсутність побічних ефектів, абсолютна безпека для здоров'я, посилена доза в одній порції.

Склад MyProtein L-Carnitine (90 таб.) на 1 порцію (2 таблетки):

L-карнітин – 1000мг

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (2 таблетки) 2 рази на день. Оптимальний час: у тренувальні дні – 1 порція вранці та 1 – за півгодини до тренування; у дні відпочинку – 1 порція вранці та 1 – між основними прийомами їжі. Для досягнення більшого ефекту допускається прийом трьох порцій на день.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Віра
    21.02.2023

    Класний карнітин. Реально помагає в купі з роботою в залі позбутись зайвих кілограм. Я дуже задоволена результатом.

Характеристики MyProtein L-Carnitine 90 табл
Бренд MyProtein
Країна виробник Британія
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5055534304693
Відгуки покупців про MyProtein L-Carnitine 90 табл 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Віра
    21.02.2023

    Класний карнітин. Реально помагає в купі з роботою в залі позбутись зайвих кілограм. Я дуже задоволена результатом.

Фотографії MyProtein L-Carnitine 90 табл
  • MyProtein L-Carnitine 90 табл
325 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173