• OstroVit Green Tea 1000 (90 табл)
OstroVit Green Tea 1000 (90 табл)
Немає в наявності
379 грн

OstroVit Green Tea 1000 - біологічна добавка на основі екстракту зеленого чаю, що уповільнює процеси старіння. Відрізняється високими антиоксидантними властивостями, бере участь в жироспаленні.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис OstroVit Green Tea 1000 (90 табл)

OstroVit GREEN TEA - високоякісний антиоксидант і жироспалювач на основі екстракту зеленого чаю. Це абсолютно натуральний препарат, який сприяє поліпшенню загального стану здоров'я і підвищення спортивних досягнень. Зелений чай складається в більшій частині з поліфенолів, що мають сильні антиоксидантні властивості, а також він містить кофеїн - природний стимулятор.

Антиоксидантний захист - це обов'язкова умова підтримки міцного здоров'я. У сучасному світі ми щодня стикаємося із забрудненою екологією, відчуваємо часті стреси, неправильно харчуємося. Через це збільшується кількість вільних радикалів в організмі. А вони дуже агресивно діють на клітини, руйнуючи їх мембрани. В результаті виникають різноманітні захворювання, органи і тканини швидше старіють і втрачають свою нормальну функціональність, можливі порушення ДНК. Існує думка, що практично всі хвороби, якими може хворіти людина, спровоковані агресивним впливом вільних радикалів.

Тому прийом антиоксидантів в необхідній кількості - це ефективний захист організму і підтримка молодості і краси. Вони містяться в рослинах, в тому числі і в зеленому чаї. Кожна порція GREEN TEA від Островіт - це 1000 мг активної речовини, яка ефективно бореться з вільними радикалами. Крім того, зелений чай містить кофеїн, який стимулює діяльність НС. Він підвищує тонус, концентрацію і секрецію адреналіну. З ним ви зможете витримати високоінтенсивні як фізичні, так і емоційні навантаження, не відчуваючи втоми.

Кофеїн також є ефективним жироспалювачем, так як значно прискорює метаболізм. Прийом його має велике позитивний вплив на поліпшення продуктивності в спорті: ви зможете сконцентровано тренуватися на максимумі своїх можливостей, протистояти проявам втоми, швидше відновлюватися. Крім того, кофеїн зеленого чаю має більш м'яку дію, ніж з кави. Він підвищує тонус поступово, не викликаючи різких стрибків і спадів активності, не має побічних ефектів у вигляді подальшого після прийому виснаження і звикання.

Виходячи з робочих властивостей основної активної речовини, OstroVit GREEN TEA здійснює наступну дію на організм:

Дуже ефективно захищає від руйнівного впливу вільних радикалів

  • Прискорює метаболізм
  • Допомагає спалювати зайвий жир
  • Регулює секрецію інсуліну
  • Знижує рівень холестерину
  • Підтримує роботу серцево-судинної системи
  • Стимулює активність НС
  • Підвищує концентрацію і увагу
  • Допомагає протистояти втомі і швидше відновлюватися після навантажень
  • Підтримує позитивний баланс енергії
  • Зміцнює імунітет
  • Уповільнює процеси старіння тканин
  • Підвищує тонус і настрій

Комплекс GREEN TEA OstroVit - це ефективний і якісний продукт, який не викликає побічних ефектів і не містить шкідливих речовин, а його ціна приємно порадує кожного споживача.

Склад OstroVit GREEN TEA на 1 порцію (1 таблетка):

  • Екстракт зеленого чаю - 1000 мг

Інгредієнти: наповнювачі (фосфат кальцію, мікрокристалічна целюлоза), речовини, що запобігають злипання (стеарат магнію, діоксид кремнію).

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (1 таблетка) на день. Оптимальний час: в тренувальні дні - до початку тренінгу, а в дні відпочинку - перед основним прийомом їжі, але за кілька годин до сну.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Ада
    09.03.2023

    Класна добавка екстракту зеленого чаю для всіх, хто хоче підтримати свій організм в боротьбі із зайвими кілограмами і взагалі покращити самопочуття. Я дуже задоволена.

Характеристики OstroVit Green Tea 1000 (90 табл)
Бренд OstroVit
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5902232610932
Відгуки покупців про OstroVit Green Tea 1000 (90 табл) 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Ада
    09.03.2023

    Класна добавка екстракту зеленого чаю для всіх, хто хоче підтримати свій організм в боротьбі із зайвими кілограмами і взагалі покращити самопочуття. Я дуже задоволена.

Фотографії OstroVit Green Tea 1000 (90 табл)
  • OstroVit Green Tea 1000 (90 табл)
379 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173