• BioTech (USA) Mega Amino 3200 (100 табл)
BioTech (USA) Mega Amino 3200 (100 табл)
Немає в наявності
410 грн

BioTech (USA) Mega Amino 3200 - таблетований амінокислотний комплекс для швидкого відновлення організму після інтенсивних тренувань і позбавлення від жирового прошарку. Містить повний спектр амінокислот.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис BioTech (USA) Mega Amino 3200 (100 табл)

Mega Amino 3200 - це комплекс амінокислот для активного м'язового росту і прискорення відновних процесів після навантаження від компанії BioTech USA. Кожен бодібілдер знає про те, що при дефіциті амінокислот прогресувати просто неможливо, а при інтенсивних тренуваннях потреба в них зростає в кілька разів і вдовольнити її за допомогою продуктів харчування практично нереально. Тому необхідно подбати про додаткові джерела.

У кожній порції Mega Amino 3200 міститься 2525 мг амінокислот, при цьому добова доза становить 2 порції. Забезпечивши організму щоденне надходження амінокислот в такій кількості, ви гарантовано отримаєте віддачу у вигляді збільшення м'язових обсягів і швидкого відновлення після кожного тренінгу.

Джерелами амінокислот в Mega Amino 3200 BioTech є лактальбумін і казеїнат кальцію. Вони характеризуються високою біологічною цінністю і засвоюються в повному обсязі. Потрапляючи до кров'яного потоку, вони практично відразу потрапляють до місця призначення, підвищують баланс азоту в м'язах і запускають тривалий процес анаболізму.

Mega Amino 3200 містить повний спектр замінних, умовно замінних і незамінних амінокислот, включаючи ВСАА. З такою концентрацією будівельного матеріалу м'язи будуть рости з неймовірною швидкістю і отримають потужний захист від руйнівних катаболічних процесів. А додаткова порція ВСАА допоможе позбутися від зайвого жирового прошарку, так як сприяє транспортуванню жирних кислот до клітин для окислення з вивільненням енергії. Таким чином, жир утилізується і надає додаткову енергію для ще більш тривалих навантажень.

Варто відзначити, що амінокислоти є основними будівельними блоками не тільки для м'язів, але й для внутрішніх органів (зокрема, формують серцевий м'яз), а також беруть участь в біохімічних процесах, в тому числі жировому і білково-вуглеводному обмінах.

Основні функції Mega Amino 3200:

  • Підтримка оптимального балансу азоту в м'язах і тривалого анаболізму;
  • Протидія катаболічним процесам;
  • Утилізація підшкірного жиру;
  • Підвищення енергетичного балансу;
  • Стимуляція секреції гормону росту;
  • Прискорення відновлення;
  • Поліпшення загального стану здоров'я.

Дія основних активних елементів комплексу:

  • Лейцин відіграє головну роль в синтезі протеїну, захищає м'язову тканину, служить додатковим джерелом енергії, стимулює вироблення гормону росту і знижує рівень цукру;
  • Ізолейцин стимулює вироблення гемоглобіну, регулює рівень глюкози, підвищує витривалість і прискорює відновлення;
  • Валін регулює обмінні процеси, відновлює пошкоджені волокна, забезпечує необхідний рівень азоту, бере участь в енергопостачанні;
  • Тирозин допомагає протистояти втомі;
  • Цистеїн бере участь у формуванні колагену, позитивно впливає на травлення, захищає організм від негативного впливу вільних радикалів;
  • Аргінін підтримує позитивний баланс азоту в м'язах, а також анаболічні процеси;
  • Аланин підтримує нормальний рівень цукру в крові, підвищує захисні функції організму.

Ще одним плюсом на користь Mega Amino 3200 виступає те, що компанія BioTech піклується про якість своєї продукції, тому комплекс складається виключно з натуральних і безпечних для здоров'я компонентів.

Склад 1 порції (4 таблеток) BioTech (USA) Mega Amino:

  • Амінокислоти - 2525 мг

Інгредієнти: наповнювач (гель целюлози), пептид глютаміну (містить пшеницю), ізолят соєвого білка, ізолят горохового білка, матеріал покриття [стабілізатори (прищеплений полівініловий спирт-поліетиленгліколь-сополімер, полівініловий спирт), агенти, що перешкоджають злежуванню (тальк, моно- і дигліцериди жирних кислот)], розчинний L-лейцин (L-лейцин, емульгатор: лецитин, мальтодекстрин), L-глутамін, агенти, що перешкоджають злежуванню (магнієві солі жирних кислот, діоксид кремнію), L-ізолейцин, L-валін - виробляється на заводі по виробництву молока, яєць , глютену, сої, ракоподібних, діоксиду сірки та горіхів, що містять харчові продукти.

Країна-виробник: Угорщина

Спосіб застосування: приймати по 2 таблетки 2 рази на день, запиваючи склянкою води. Оптимальний час - в тренувальні дні: 1 порція за 15 хвилин до і 1 доза безпосередньо після тренінгу; в дні відпочинку: 1 - вранці натщесерце і 1 - перед сном.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Анатолий
    24.07.2018

    Заказал эти аминки , витамины, протеин и креатин, доставили быстро и сделали хорошую скидку.Спасибо)

Характеристики BioTech (USA) Mega Amino 3200 (100 табл)
Бренд BioTech
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5999076203932, 5999076238750
Відгуки покупців про BioTech (USA) Mega Amino 3200 (100 табл) 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Анатолий
    24.07.2018

    Заказал эти аминки , витамины, протеин и креатин, доставили быстро и сделали хорошую скидку.Спасибо)

Фотографії BioTech (USA) Mega Amino 3200 (100 табл)
  • BioTech (USA) Mega Amino 3200 (100 табл)
410 грн
Повідомити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173