• OstroVit Collagen + Matcha (210 грам)
OstroVit Collagen + Matcha (210 грам)
Є в наявності
537 грн

OstroVit Collagen + Matcha – високоефективна комбінація гідролізованих пептидів риб’ячого колагену та подрібненого листя зеленого чаю матча, збагачена L-глутатіоном і вітаміном С в формі порошку. Позитивно впливає на судини, кістки, хрящі, ясна, зуби. Покращує стан шкіри.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис OstroVit Collagen + Matcha (210 грам)

OstroVit Collagen + Matcha потужне поєднання високоякісного колагену та екстракт листя матча. Порошкова форма дозволяє легко змішувати корисні та дієві розчини.

Колаген – один з основних будівельних білків організму, природний полімер і важлива складова міжклітинної речовини організмів. Оскільки рівень колагену в організмі знижується з віком в результаті природних процесів старіння, то варто подбати про надходження сполуки в організм разом з продуктами харчування (кістки, сухожилля тварин) або зі спеціальними дієтичними добавками.

В добавці Островіт використовується морський колаген I типу, який є джерелом гідролізованих пептидів риб'ячого колагену. Його структура нагадує людський колаген. Завдяки цьому речовина легко засвоюється організмом.

Матча – японський зелений чай у формі порошку, який характеризується насиченим кольором. Це настій, який готують з листя Camellia sinensis L., які приблизно за три тижні до збирання вкривають спеціальними килимками для обмеження доступу сонячного проміння. Це, у свою чергу, приводить до збільшення виробництва листям рослини хлорофілу та зменшення вироблення таніну.

Екстракт порошкоподібного листя зеленого чаю матча, який використовується в добавці Островіт, стандартизований за вмістом поліфенолів і кофеїну. Це підвищує її якість і забезпечує високу частку цінних сполук в кожній порції.

L-глутатіон – органічна хімічна сполука, яка в природі зустрічається в клітинах людського організму. Синтезується переважно в печінці. Це трипептид, що складається з трьох білкових амінокислот - L-глутамінової кислоти, L-цистеїну і L-гліцину, який має антиоксидантний потенціал. З віком і під впливом стресу, забруднення або інфекції, рівень глутатіону в організмі знижується. Рекомендується вживання спеціальних добавок.

Вітамін С (аскорбінова кислота) – органічна хімічна сполука, яка класифікується як водорозчинні вітаміни. Це екзогенна речовина, організм не може виробляти її самостійно і повинен отримувати разом з продуктами харчування (свіжі фрукти і овочі, особливо – перець, кольрабі, апельсини і чорна смородина), а також з дієтичними добавками.

Особливості та переваги OstroVit Collagen + Matcha:

  • базується на гідролізованих пептидах риб’ячого колагену та екстракті чаю матча, стандартизованому до 15% поліфенолів і 5% кофеїну;
  • підсилений відновленим глутатіоном та вітаміном С;
  • активізує синтез власного колагену в організмі;
  • забезпечує належне функціонування кровоносних судин, кісток, хрящів;
  • покращує стан ясен, зубів;
  • позитивно впливає на шкіру;
  • підтримує здоровий енергетичний обмін;
  • чинить благотворний вплив на психологічні функції;
  • сприяє здоровій роботі нервової та імунної систем;
  • протидіє втому;
  • надає антиоксидантний захист.

OstroVit Collagen + Matcha особливо рекомендується до вживання людям, які прагнуть доповнити свій раціон цінними сполуками.

Склад однієї порції (3500 мг)

% кількість на порцію від денної норми

Пептиди риб'ячого колагену (гідролізовані)2220 мг 
Порошок зеленого чаю матча1000 мг 
- поліфеноли (15%)150 мг 
- кофеїн (5%)50 мг 
L-глутатіон знижений200 мг 
Вітамін С80 мг100%

Спосіб застосування та дози: змішувати рекомендовану дозу 3500 мг (1 мірна ложка) з 100 мл води в шейкері, приймати 1 порцію щодня. Також можна додавати до тістечок, молочних коктейлів і супів.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики OstroVit Collagen + Matcha (210 грам)
Бренд OstroVit
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в порошку
GTIN 5903933914756
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії OstroVit Collagen + Matcha (210 грам)
  • OstroVit Collagen + Matcha (210 грам)
537 грн
Купити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173