• Scitec Nutrition G-BCAA 250 капс
Scitec Nutrition G-BCAA 250 капс
Немає в наявності
759 грн

Scitec Nutrition G-BCAA 250 капс - добавка амінокислот ВСАА із глютаміном. Містить лейцин, ізолейцин, валін та глютамін у рівних частках. Прискорює відновлення м'язів після навантажень, покращує загальне самопочуття, пригнічує катаболізм.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition G-BCAA 250 капс

G-BCAA від компанії Scitec Nutrition – це ідеально збалансований комплекс амінокислот ВСАА та глютаміну. Давайте розберемося, навіщо потрібен ще й глютамін.

Отже: глютамін – це найпоширеніша амінокислота в організмі людини. Більше 60% резерву вільних амінокислот м'язової маси складається з глютаміну. Більше того, глютамін виконує ще й безліч позитивних фунцій як підвищення рівня спортивних досягнень, так і для поліпшення загального стану здоров'я.

Цей вид амінокислот добре засвоюється і служить для підтримки анаболічних процесів, також захищає м'язи від катаболізму. При регулярних фізичних навантаженнях потреба організму в глютаміні збільшується в кілька разів. Виходячи з цього, рекомендується прийом харчових добавок, що містять цю амінокислоту.

Крім основного анаболічного та антикатаболічного впливу, глютамін має ще ряд інших не менш важливих властивостей. Він значно зменшує період відновлення після тренувань та прискорює відновлювальні процеси, відтягує прояви ознак втоми та перешкоджає процесу перетренованості.

Великий вплив глютаміну і на психологічний стан спортсмена: він підвищує концентрацію, стресостійкість, очищає клітини нервової системи від продуктів розкладання аміаку, підтримує оптимальний рівень рН, покращує засвоєння поживних речовин, активізує вироблення глюкозаміну, нормалізує метаболізм, зміцнює імунітет.

Амінокислоти ВСАА беруть участь у білковому синтезі, необхідні зростання м'язів, оскільки є їх "будівельними блоками" . Також вони можуть використовуватися як джерело енергії. ВСАА прискорюють відновлення, захищають від катаболізму, посилюють вироблення тестостерону та гормону росту.

Створюючи G-BCAA, фахівці Scitec Nutrition відмінно збалансували його формулу, щоб ваші м'язи отримували якісне підживлення з кожною порцією та були надійно захищені від катаболізму.

Склад G-BCAA Scitec Nutrition на 1 добову порцію (3 капсули):

  • L-глютамін – 900 мг
  • L-ізолейцин – 900 мг
  • L-лейцин – 900 мг
  • L-валін – 900 мг

Спосіб застосування: приймати по 3 капсули на день. Оптимальний час: до або після тренування перед сном. Порцію можна поділити на кілька прийомів.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики Scitec Nutrition G-BCAA 250 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в порошку
GTIN 5999100001404
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії Scitec Nutrition G-BCAA 250 капс
  • Scitec Nutrition G-BCAA 250 капс
759 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173