• Scitec Nutrition Anti-Cortisol 90 капс
Scitec Nutrition Anti-Cortisol 90 капс
Немає в наявності
330 грн

Scitec Nutrition Anti-Cortisol 90 капс - добавка для підтримки нормальної роботи головного мозку та зміцнення клітинних мембран. Продукт пригнічує вироблення кортизолу. Надлишок кортизолу уповільнює набір м'язової маси та викликає стрес.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис Scitec Nutrition Anti-Cortisol 90 капс

Незалежно від тривалості занять спортом, незалежно від того професіонал ви чи новачок, ваш організм вимагає повноцінного підживлення корисними мікроелементами та мінералами, щоб поповнити витрачені під час тренувального процесу ресурси.

Адже всі тренування за своєю суттю – це стрес для нашого організму. Для того щоб ефективно його подолати, необхідно підібрати для себе найбільш відповідну спортивну добавку, яка не тільки захистить вас від наслідків тренувального процесу, але й наситить організм усіма необхідними мінералами та мікроелементами.

Пропонуємо до вашої уваги препарат Anti Cortisol від провідного європейського бренду Scitec Nutrition. При проведенні регулярних тренувань, стресах, екстремальних ситуаціях при нестачі поживних речовин організм виробляє гормон кортизол.

Це своєрідний захист організму на всі перераховані вище фактори. Він покращує мозкову активність, підвищує реакцію, змушує шукати їжу, звільняє додаткову енергію. Миттєво збільшуючи рівень кортизолу, організм мобілізує швидку енергію. Спочатку це глюкоза і глікоген, а потім настає черга м'язової маси. Жирові клітини не підходять, тому що вивільнення з них енергії потребує надто багато часу.

Спочатку кортизол кардинально покращує концентрацію, але, на жаль, занадто високий її рівень дуже перевантажує нервову систему і може спричинити хронічний стрес. Підвищення рівня кортизолу призводить до розпаду м'язових волокон – великого акумулятора енергетичних запасів організму. М'язові клітини розпадаються на амінокислоти та глюкозу. Збільшений кров'яний тиск транспортує до мозку отриману глюкозу, і як наслідок – приплив енергії та адреналіновий шок.

Так, якщо при одноразовому підвищенні кортизолу руйнується м'язова маса, то при регулярно високому рівні його в крові це може призвести до хронічного стресу, підвищення дратівливості, погіршення метаболічних процесів та обміну речовин.

В основі препарату Anti-Cortisol - формула, що керує катаболічним кортизолом і оптимізує діяльність мозку. Цей препарат ефективно знижує рівень кортизолу в крові, оптимізує відновлення м'язової маси, знімає біль у м'язах, покращує загальний стан організму.

Для збільшення синергетичного ефекту фосфатидилсерину до складу Anti-Cortisol входить глютамін і вітамін С. Синергетичний ефект - збільшення ефективності дії в результаті злиття окремих частин в одне ціле.

Склад Anti-Cortisol від Scitec Nutrition на 1 порцію (1 капсула):

  • Гліцин – 200 мг
  • L-Глютамін – 200 мг
  • Фосфатидилсерин (з соєвого лецитину) 20% - 120 мг
  • Вітамін С – 60 мг

Спосіб застосування: приймати по 1-2 порції (1-2 капсули) тричі на день. Оптимальний час - разом з основними прийомами їжі або перед сном.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • віктор
    15.01.2023

    ефективний при підвищених фізичних навантаженнях і щоденному стресі, рекомендую всім!

Характеристики Scitec Nutrition Anti-Cortisol 90 капс
Бренд Scitec Nutrition
Країна виробник Угорщина
Призначений для всіх
Форма виготовлення в капсулах
Відгуки покупців про Scitec Nutrition Anti-Cortisol 90 капс 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • віктор
    15.01.2023

    ефективний при підвищених фізичних навантаженнях і щоденному стресі, рекомендую всім!

Фотографії Scitec Nutrition Anti-Cortisol 90 капс
  • Scitec Nutrition Anti-Cortisol 90 капс
330 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173