UA
  • OstroVit Collagen + Matcha (210 грамм)
OstroVit Collagen + Matcha (210 грамм)
Есть в наличии
537 грн

OstroVit Collagen + Matcha – високоефективна комбінація гідролізованих пептидів риб’ячого колагену та подрібненого листя зеленого чаю матча, збагачена L-глутатіоном і вітаміном С в формі порошку. Позитивно впливає на судини, кістки, хрящі, ясна, зуби. Покращує стан шкіри.

Подробнее о товаре

Купить
Бесплатная доставка от 2000 грн.
Новая почтаот 70 грн
Укр почтаот 50 грн
СамовывозБЕСПЛАТНО
Подробнее о товаре
Также вас могут заинтересовать
Акционные товары Показать все
Описание OstroVit Collagen + Matcha (210 грамм)

OstroVit Collagen + Matcha потужне поєднання високоякісного колагену та екстракт листя матча. Порошкова форма дозволяє легко змішувати корисні та дієві розчини.

Колаген – один з основних будівельних білків організму, природний полімер і важлива складова міжклітинної речовини організмів. Оскільки рівень колагену в організмі знижується з віком в результаті природних процесів старіння, то варто подбати про надходження сполуки в організм разом з продуктами харчування (кістки, сухожилля тварин) або зі спеціальними дієтичними добавками.

В добавці Островіт використовується морський колаген I типу, який є джерелом гідролізованих пептидів риб'ячого колагену. Його структура нагадує людський колаген. Завдяки цьому речовина легко засвоюється організмом.

Матча – японський зелений чай у формі порошку, який характеризується насиченим кольором. Це настій, який готують з листя Camellia sinensis L., які приблизно за три тижні до збирання вкривають спеціальними килимками для обмеження доступу сонячного проміння. Це, у свою чергу, приводить до збільшення виробництва листям рослини хлорофілу та зменшення вироблення таніну.

Екстракт порошкоподібного листя зеленого чаю матча, який використовується в добавці Островіт, стандартизований за вмістом поліфенолів і кофеїну. Це підвищує її якість і забезпечує високу частку цінних сполук в кожній порції.

L-глутатіон – органічна хімічна сполука, яка в природі зустрічається в клітинах людського організму. Синтезується переважно в печінці. Це трипептид, що складається з трьох білкових амінокислот - L-глутамінової кислоти, L-цистеїну і L-гліцину, який має антиоксидантний потенціал. З віком і під впливом стресу, забруднення або інфекції, рівень глутатіону в організмі знижується. Рекомендується вживання спеціальних добавок.

Вітамін С (аскорбінова кислота) – органічна хімічна сполука, яка класифікується як водорозчинні вітаміни. Це екзогенна речовина, організм не може виробляти її самостійно і повинен отримувати разом з продуктами харчування (свіжі фрукти і овочі, особливо – перець, кольрабі, апельсини і чорна смородина), а також з дієтичними добавками.

Особливості та переваги OstroVit Collagen + Matcha:

  • базується на гідролізованих пептидах риб’ячого колагену та екстракті чаю матча, стандартизованому до 15% поліфенолів і 5% кофеїну;
  • підсилений відновленим глутатіоном та вітаміном С;
  • активізує синтез власного колагену в організмі;
  • забезпечує належне функціонування кровоносних судин, кісток, хрящів;
  • покращує стан ясен, зубів;
  • позитивно впливає на шкіру;
  • підтримує здоровий енергетичний обмін;
  • чинить благотворний вплив на психологічні функції;
  • сприяє здоровій роботі нервової та імунної систем;
  • протидіє втому;
  • надає антиоксидантний захист.

OstroVit Collagen + Matcha особливо рекомендується до вживання людям, які прагнуть доповнити свій раціон цінними сполуками.

Склад однієї порції (3500 мг)

% кількість на порцію від денної норми

Пептиди риб'ячого колагену (гідролізовані)2220 мг 
Порошок зеленого чаю матча1000 мг 
- поліфеноли (15%)150 мг 
- кофеїн (5%)50 мг 
L-глутатіон знижений200 мг 
Вітамін С80 мг100%

Спосіб застосування та дози: змішувати рекомендовану дозу 3500 мг (1 мірна ложка) з 100 мл води в шейкері, приймати 1 порцію щодня. Також можна додавати до тістечок, молочних коктейлів і супів.

Добавить отзыв к товару
Необходимо поставить оценку
Оставить отзыв
Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами.
Характеристики OstroVit Collagen + Matcha (210 грамм)
Бренд OstroVit
Страна производитель Польша
Предназначен для всех
Форма изготовления в порошке
GTIN 5903933914756
Добавить отзыв к товару
Необходимо поставить оценку
Оставить отзыв
Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами.
Фотографии OstroVit Collagen + Matcha (210 грамм)
  • OstroVit Collagen + Matcha (210 грамм)
537 грн
Купить

Подписаться на нашу рассылку

чтобы получать свежие новости об акциях и скидках

0 800 403 173