• OstroVit Instant WPH 700 грам
OstroVit Instant WPH 700 грам
Немає в наявності
430 грн

OstroVit Instant WPH - ідеально засвоюваний гідролізат сироваткового протеїну, отриманий в результаті гідролізу пептидних ланцюгів. Стимулює анаболизм, запобігає катаболізму, максимально живить м'язи.

Детальніше про товар

Повідомити про надходження
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис OstroVit Instant WPH 700 грам

OstroVit WPH Instant - високоякісний гідролізат сироваткового протеїну. Він має високу біологічну цінність і дуже швидко засвоюється. Також є основним будівельним матеріалом для м'язової тканини; забезпечує м'язам активне і якісне зростання. У білку сироватки представлений широкий спектр амінокислот, що включає як замінні, так і незамінні, в тому числі і ВСАА.

У побудові атлетичної статури пріоритетом є надходження в організм достатньої кількості амінокислот. Так як при фізичних навантаженнях виникає дефіцит даних поживних речовин, а це може призвести до виникнення катаболізму, що призводить до руйнування м'язових волокон. Особливо важливі незамінні амінокислоти, адже організм не може виробляти їх самостійно. Тому кожен бодібілдер зобов'язаний доповнювати свій харчовий раціон якісними і високоефективними добавками, що містять амінокислоти з високою біологічною цінністю і швидкістю засвоєння.

Гідролізат сироваткового протеїну - самий швидко засвоюваний. Він починає діяти з перших хвилин після прийому і забезпечує м'язи необхідними поживними речовинами, захищаючи їх від руйнівного впливу катаболізму. Пептиди, отримані при гідролізі білку сироватки, забезпечують організм вільними амінокислотами і протеїнами з високою швидкістю засвоєння.

OstroVit WPH Instant створений для прийому відразу після закінчення тренінгу для максимально швидкого запуску анаболічних процесів і перешкоди катаболізму. З кожною порцією Ви отримаєте 24 г високоякісного протеїну. Компанія Островіт піклується про якість своєї продукції, тому використовує для виробництва лише найкращу і перевірену сировину. При цьому виключається застосування заборонених і шкідливих речовин. Важливою перевагою є також доступна ціна WPH Instant.

Склад OstroVit WPH Instant на 1 порцію (30 г):

  • Калорії - 119 ккал
  • Білки - 23,4 г
  • Вуглеводи - 1 г
  • в т. ч. цукор - 0,9 г
  • Жири - 2,5 г в т. ч.
  • насичені жири - 1,74 г
  • Клітковина - 0,14 мг
  • Сіль - 0,29 г

Спосіб застосування: розчинити 1 порцію (30 г = 2,5 мірних ложки) в 200 мл води або нежирного молока. Приймати по 1-2 порції в день відразу після приготування. Оптимальний час: вранці натщесерце і відразу після тренінгу.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики OstroVit Instant WPH 700 грам
Бренд OstroVit
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в порошку
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії OstroVit Instant WPH 700 грам
  • OstroVit Instant WPH 700 грам
430 грн
Повідомити

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173