• OstroVit Mg + B6 (90 табл)
OstroVit Mg + B6 (90 табл)
Є в наявності
141 грн 148 грн
-5%
Вигода 7 грн

OstroVit Mg + B6 - харчова добавка магнію в легкозасвоюваній формі, збагачена вітаміном В6. Підтримує оптимальний баланс електролітів, знижує втому, піклується про нервову систему.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис OstroVit Mg + B6 (90 табл)

Організм кожної людини потребує вітамінної підтримки. Але є категорії людей, які відчувають пыдвищену потребу у вітамінах і мінералах. Одна з них - це спортсмени. Регулярні фізичні навантаження вимагають великої віддачі, при цьому корисні речовини витрачаються набагато швидше. Саме тому необхідно забезпечити якісне живлення організму - в першу чергу збалансувати свій харчовий раціон.

Але часто продукти харчування не можуть повністю впоратися з завданням постачання цінних мікроелементів в потрібній кількості. Тоді найправильніше рішення - вітамінізовані харчові добавки. Як правило, такі комплекси містять корисні речовини в дозах, які оптимально покривають потреби організму, в тому числі і в умовах інтенсивних фізичних навантажень.

Однією з таких добавок є Mg + B6 від відомого виробника спортивного харчування OstroVit. Його основні компоненти - магній і вітамін В6. Таке поєднання надасть ефективну підтримку вашому організму як в повсякденному житті, так і в умовах підвищених навантажень і активності.

Значення магнію для нормальної життєдіяльності складно переоцінити. За своєю концентрацією в організмі він займає четверте місце після кальцію, натрію і калію і бере участь в безлічі ферментативних, а також анаболічних процесах, серед яких і білковий синтез, ліполіз, секреція статевих гормонів і ін.

Магній дуже важливий для нормальної роботи опорно-рухового апарату і серця, оскільки бере участь у передачі імпульсів, що викликають скорочення м'язів. Він підтримує в нормі електролітний баланс і перебіг обмінних процесів, в тому числі вуглеводних і енергетичних. При нормальній концентрації магнію в організмі ви зможете займатися більш інтенсивно, відсуваючи прояви втоми, і значно швидше відновлюватися після навантажень.

Магній також позитивно впливає на нервову систему, підвищуючи стійкість до стресів, нормалізуючи сон. Він є відмінною профілактикою м'язових спазмів, значно покращує засвоєння кальцію, мінімізує можливість виникнення таких хвороб як остеопороз, діабет.

В Mg + B6 магній представлений в чистій формі і в формі цитрату. Це значно підвищує його ефективність. Посилення OstroVit Mg + B6 вітаміном В6 сприяє максимальному засвоєнню магнію. Крім того, вітамін В6 допомагає протистояти втомі, зберігати позитивний баланс енергії в м'язових клітинах.

Переваги острові Mg + B6:

  • висока якість сировини,
  • здійснює ефективну підтримку організму,
  • допомагає підвищити спортивні досягнення,
  • профілактика м'язових спазмів,
  • нормалізація електролітного балансу,
  • профілактика діабету і остеопорозу,
  • доступна ціна.

Склад OstroVit Mg + B6 на 1 порцію (3 таблетки):

  • Магній - 375 мг
  • Вітамін В6 - 5 мг

Спосіб застосування: приймати по 1 порції (3 таблетки) на день. Рекомендований час - перед сном. Можна розділити добову дозу на три прийоми: по 1 таблетці три рази на день під час їжі.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Олена
    08.08.2022

    час від часу пропиваю комплекс магне-в6 і можу порівнювати добавки різних виробників. цей продукт від островіт – один з найякісніших. ще й за помірну ціну

Характеристики OstroVit Mg + B6 (90 табл)
Бренд OstroVit
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в таблетках
GTIN 5902232611014
Відгуки покупців про OstroVit Mg + B6 (90 табл) 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Олена
    08.08.2022

    час від часу пропиваю комплекс магне-в6 і можу порівнювати добавки різних виробників. цей продукт від островіт – один з найякісніших. ще й за помірну ціну

Фотографії OstroVit Mg + B6 (90 табл)
  • OstroVit Mg + B6 (90 табл)
141 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173