• OstroVit Pure Leucine 200 грам
OstroVit Pure Leucine 200 грам
Є в наявності
337 грн

OstroVit Pure Leucine - однокомпонентна добавка на основі лейцину, що володіє анаболічною дією. Спалює жир і стимулює синтез білку. Без ароматизаторів, наповнювачів та консервантів.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис OstroVit Pure Leucine 200 грам

OstroVit Pure Leucine - спортивна добавка на основі незамінної амінокислоти лейцину - основного учасника білкового синтезу і активізатора росту м'язів. Лейцин є однією з трьох складових ВСАА та завжди міститься в більшій кількості в порівнянні з двома іншими (ізолейцин, валін). Це обумовлено його сильними анаболічними властивостями. Так як лейцин - незамінна амінокислота, то необхідно забезпечити регулярне її надходження в організм у достатній для спортсмена кількості.

Переваги OstroVit Pure Leucine

Саме тому польська компанія-виробник спортхарчу Островіт створила Pure Leucine. Комплекс не містить ніяких домішок і баластних речовин - виключно чистий лейцин. Це гарантує його безпеку і високу ефективність. Амінокислота лейцин відрізняється високою біологічною цінністю. Потрапляючи в організм, вона мине печінка і метаболізується в м'язах. Тому починає діяти саме в місці призначення і вже через 15 хвилин після прийому. Лейцин вважається найбільш анаболічною амінокислотою. Він гарантує ефективний захист м'язових волокон від катаболізму.

Але і крім цього має масу інших позитивних властивостей. Лейцин підвищує рівень енергії, так як здатний прискорювати поглинання глюкози м'язовими клітинами. Таким чином, м'язи отримують додаткову порцію енергії і разом з цим підтримується оптимальний рівень цукру в крові. Також лейцин активізує секрецію соматотропіну - гормону росту. Завдяки цій амінокислоті прискорюються відновні процеси і знижується відсоток жирової тканини в організмі.

Незважаючи на всі корисні властивості OstroVit Pure Leucine, перед початком вживання краще проконсультуватися з лікарем.

Вживаючи OstroVit Pure Leucine, ви отримуєте 5 г максимально чистого і якісного лейцину в кожній порції. При цьому не переплачуєте, так як комплекс має досить невисоку вартість.

Склад OstroVit Pure Leucine на 1 порцію (5 г = 2 мірні ложки):

  • L-лейцин 5000 мг

Спосіб застосування: розчинити 1 порцію (5 г) порошку в 200 мл рідини. Приймати по 1 порції в дні тренувань через півгодини після закінчення тренування.

Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Характеристики OstroVit Pure Leucine 200 грам
Бренд OstroVit
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в порошку
GTIN 5902232611236
Додати відгук до товару
Необходимо поставить оценку
Залишити відгук
Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.
Фотографії OstroVit Pure Leucine 200 грам
  • OstroVit Pure Leucine 200 грам
337 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173